Ktajka
Ktajka
Новичок
Отзывы Ktajka
Комментарии Ktajka
Получено лайков
0 Like
Ktajka
За період тестування продукції ще більш переконалась у якості продукції Dr. Oetker. Мої запаси кондитера за останній час поповнились значною кількістю продукції цієї торгової марки. А шоколадний пудинг став ледь не щодденим ритуалом для моїх рідних. На фото шоколадний пудинг з профітролькою із ванільним кремом Dr. Oetker.
У отзыва 2 комментария
Moderator Alena
Ktajka, яка гарна та цікава подача! Як Вам на смак шоколадний пудинг та ванільний крем?
Ktajka
Шоколадний пудинг дуже смачний, готувала його неодноразово і до участі у тестуванні. Для себе помітила одну особливість: під час приготування даю менше молока ніж вказано у рецпті на упаковці (400мл, а не 500) тоді мені більше подрбається текстура пудингу. А з рецептів на картках, які я отриала під час тестування, відкрила для себе пудинг не тільки як самостійний десерт, а і начинку для пирогів. Щодо ванільного крему то це чудова альтернатива, коли немає часу чи можливості готувати крем самому.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Ktajka
Ось і 2 завдання для тестування я приготувала. Це смачний шоколадний пиріг з вишнями. Відверто кажучи читаючи рецепт я не була впевнена що вийде смачно, але ця шоколадна начинка з пудингу Dr. Oetker це щось неймовірне, готується дуже просто (сметана, цукор, яцця та 1 пакетик шоколадного пудингу Dr. Oetker) , однозначно буду використовувати її і для інших десертів. Дякую Dr. Oetker за мовжливість відкрити для себе щось новеньке))
У отзыва 2 комментария
Moderator Alena
Ktajka, а ми Вам дякуємо за відгук та такий прекраснй десерт!) Як Вам смак, сподобався? В подальшому будете ще готувати цей смаколик?
Ktajka
Смак дуже цікавий, начинка з шоколадним пудингом надзвичайно смачна..захотілось спробувати поєднати її з горішками..а щодо основи,то дріжджове тісто мене здалось заважким у цьому пирозі, надаю перевагу пісочному, тому планую спробувати пісочний пиріг з шоколадним пудингом і горішками.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться