U_f_i_r
U_f_i_r
Эксперт
Отзывы U_f_i_r
Комментарии U_f_i_r
Получено лайков
6 Like
SentCler

Розпакування

Отримали сьогодні нашу писилоску. Вже разом з Кексом розпакували і будемо пробувати як нам ці жувальні таблетки)
У отзыва 6 комментариев
U_f_i_r
Який гарний котик )
🐼Yanka🐼
а для котиків коробка основний подарунок, мій завжи тільки бачить коробку, одразу в неї лізе)
SentCler
Коробки це любов))))
tashavolchik30
Гарного тестування. Кицюнь😻
SentCler
tashavolchik30, дякуємо 🐱
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Julia S.

Другий шанс гелю для прання кольорових речей Perwoll

Багато років тому я вперше придбала гель для прання Perwoll, але після першого ж використання зрозуміла, що не можу ним користуватися через занадто сильний запах і подарувала подрузі. З тих пір цю ТМ на поличках я "не помічала". Лише нещодавно придбала капсули для прання чорної білизни і виявила, що запах на диво приємний. Тепер завдяки тестуванню маю шанс спробувати і рідкий засіб.
Треба сказати, що за ці роки зовнішній вигляд флакона повнястю змінився. На щастя, аромат теж не такий різкий як раніше, навпаки досить приємний.
У посилці було кілька практичних бонусів: шопер та торбинка для прання. Сам флакон вироблений з преробленого пластику. Кришка також з матеріалу PP придатного для переробки. Флакон на 2 л без ручки може здатися незручним. Проте ергономічні виїмки ззаду пляшки дають змогу тримати його міцно і зручно.

Важливий параметр для мене - бренд не співпрацює з РФ (дані додатку push to leave).

Ну найголовніше - якість прання. Як завжди не вдається оцінити детально через обмежений термін тестування. Те, що я бачу на зараз - кольори справді трошки свіжіші, речі м'які, аромат приємний, гарно видаляє "свіжі плямки" та навіть покращує стан застарілих.
Мої "піддослідні":
1) блакитна сукня льон+бавовна. Як бачимо на другому фото - плямки зникли, колір насичений.
2) смугаста майка з бавовни. Перше фото до, друге - після. Не знаю, чи вдалося передати, але структура стала рівніша, впорядкованіша. Також на майці була застаріл пляма. Вона не кидається в очі, тому я обвела її у редакторі. Но останньому фотот цієї речі я також обвела місце, де була пляма. Складається враження, що її немає зовсім, але насправді вона просто зблідла і мені не вдалося її передати на фото.
3) також улюблкна домашня майка, обожнюю її за ніжний персиковий колір. Як вона стала виглядати після прання - видно на другому фото. Мене ефект приємно вразив.
4) також улюблена футболка, якій уже кілька років. не маю фото до, але після - структура і колір тканинивиглядають відмінно.
5) дитяча футболка. Також не фотографувала до прання.

Всі фото намагалася робити при однаковому освітлені та положенні.

мій висновок: засіб однозначно заслуговує уваги та другого шансу. Буду експериментувати з ним далі.
У отзыва 1 комментарий
U_f_i_r
Чудовий відгук, речі насправді стали краще виглядати)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Viktor Onipchenko

Тестування Perwoll для кольорових речей

В червні-липні, в сезон ягід, тестував гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей. Гель має гарний фіолетовий колір, аромат чудовий, віддалено пахне весняними квітами. Дуже зручний дозатор гелю який знаходиться у кришечці і не губиться, на самій пляшці є виступи і заглиблення для пальців, щоб було зручно тримати; на етикетці пляшки є інструкція із використання для різної жорсткості води, що дуже зручно; пляшка зроблена з переробленого пластику і далі піде на переробку. Різнокольорові яскраві речі, а особливо рушнички і постільна білизна, після прання залишаються м'якесенькими, чистими і яскравими, виглядають добе – а головне мають свіжий аромат, що зберігається протягом тривалого часу, тканина більш щільна і розглажена.
Роблю висновок, що гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей чудово справляється із пранням, речі зберігають свої яскраві кольори і текстуру одягу, ефективно справляється із забрудненням і відновляють колір. Я рекомендую для прання гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей .
P.S. Гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей просто чудовий, а от для чорних речей я використовую «Гель для прання чорних тканин Perwoll Black & Fiber» - також отримую дуже гарний результат.
У отзыва 14 комментариев
Вікторія Кихтенко
чорний гель Perwoll Black & Fiber то моє кохання)
Iren_IV
Підтримую давно користуюсь Perwoll Black та дуже задоволена тепер ж вдало протестувала Perwoll Color Detergent та усім раджу для кольорових речей.
U_f_i_r
Чудові фото)
Ekysh
І я спробувала Perwoll Black, дуже сподобався, а головне, що він працює.
Viktor Onipchenko
Вікторія Кихтенко, дякую, якість понад усе
Viktor Onipchenko
Iren_IV, результат просто чудовий
Viktor Onipchenko
U_f_i_r, дякую, старався, хоч і на старій камері
Viktor Onipchenko
Ekysh, супер, Perwollдля кольорових речей подобається і буду тепер користуватись, а для чорних речей років
Лариса Самойленко
Дійсно результат чудовий і перевершує всі сподівання, постійно користуюсь
Viktor Onipchenko
Лариса Самойленко, дякую, що Вам також подобається, я просто в захваті
Tatiana74
  Гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей просто чудовий, гарно видаляє бруд, єкономний і речі не втрачають кольору, а залишаються яскравими і м'якенькими та мають приємний запах. Мені дуже подобається.
Viktor Onipchenko
Tatiana74, дякую, дійсно дуже чудовий виявився результат
Шупер Надія
Perwoll це просто любов, всі речі доглянуті та чисті. Також до того використовувала для чорного, прям топ. Тепер і для кольорового моя любов.
Viktor Onipchenko
Shuper Nadia, дякую, результат просто чудовий
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
TaniaM

Тестування Perwoll для кольорових речей

Нарешті дійшли руки до відгуків :) Не дивлячись на регулярні довгі відключення світла, вже пів пляшки "випрала"! В хід йшло все: махрові кольорові рушники, кольорова нижня білизна, футболки та джинси, навіть взуття (вперше!!!) попрала в пральній машинці :) Є чим поділитись, тож мій відгук:

Плюси:
- в тестовий бокс окрім самого прального засобу додали милий шопер на ШИКАРНУ торбочку для делікатного прання;
- аромат Perwoll - чудовий, я навіть не додавала звичний кондиціонер, тож для мене це великий плюс засобу Perwoll;
- прала речі з різних тканин: котон, синтетика, шовк, махра. Ні одна річ не полиняла, навіть коли я випадково кинула шкарпетки з яскраво-червоними вставками, всі світлі речі залишились світлими;
- засобу Perwoll я довірила своє перше прання кросівок. Це було дуже дуже хвилююче. Кросівки вижили :) І стали чистими, гарними, з чудовим ароматом;
- прання махрових рушників також пройшло чудово: кольори так і залишились яскравими, а також махра не "забилась", рушники залишились м'якими та пухнастими.

Мінус я знайшла аж 1, але для мене досить суттєвий:
- упаковка - вона явно була зроблена для людей, які тримають бутиль правою рукою, а кришку - лівою. Я правша, але бутиль тримаю завжди лівою рукою. І це прям біль: геть не зручно тримати бутиль Perwoll (особливо повний і важкий) лівою рукою, бо нема за що схватитись - "тримач" розміщено явно під праву руку. Краще було б зробити ці "тримачі" з обох сторін (під обидві руки), або взагалі зробити наскрізну ручку.

Я точно ще буду купляти засіб для прання кольорових речей від Perwoll, бо якість гелю та аромат мене більш, ніж задовольняють. АЛЕ буду переливати засіб в іншу зручну тару, бо вже пару разів ледь не перевернула цілий бутиль прям в барабан (маю пралку з вертикальним завантаженням).
У отзыва 7 комментариев
Вікторія Кихтенко
так, повністью згодна що бутиль не зручно тримати лівою рукою( теж все хотів випасти(
U_f_i_r
Так, так трохи не зручно було
TaniaM
Вікторія Кихтенко, ох, сподіваюсь виробник почує наше зауваження, бо я вже декілька разів мало не впустила той повний бутиль в барабан)
Iren_IV
Я хоч і правша і бутилочку від геля тримаю також правою рукою але не знаходжу ті виямки під пальці зручними. Тим більше коли сама ємність виготовлена на 75% з переробленого пластику вона не є дуже жорстка, а відверто кажучи м'яка і декілька разів мені здавалося що при дозуванні гелю для прання моя вся підлога буде залита ним. Думаю ручка була б зручніша- але у більших ємностей вона є.
Nataliia
Припускаю, що ця проблема з відсутністю ручки, до якої ми так звикли в інших виробниках, торкнулася усіх 😊. Хоча, коли використала вже половину гелю, тримати пляшку і наливати гель стало значно простіше та й в шафі, за рахунок відсутності ручки на пляшці, гель займає менше місця. Але все це дрібниці, адже головне чи задоволені ми якістю, а не це питання ствердно - так. 😉
TaniaM
Nataliia, якість безперечно важлива і до цього прального засобу Perwoll питань нема :) Але погодьтесь, коли щоразу, намагаючись вхопитись за пляшку, відчуваєш що от-от і перевернеш все на підлогу/в барабан - то це суттєвий недолік. Коли напів-пуста пляшка - то ще ок, але все одно складно дозувати, бо пляшка буквально вислизає з рук. Просто це якось навіть не інклюзивно, робити "пази" тільки під праву руку)))
Nataliia
TaniaM, є таке, згодна, я ставлю ковпачок, а двома руками тримаю пляшку 😉
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
svetaschechka

Rozetka блокує відгуки

Вітаю!)Двічі пишу відгук на Rozetka за линком, що прийшов в розсилці, і двічі мені розетка їх блокує....
У отзыва 20 комментариев
Модератор_Ярослава
Вітаємо! Можливо у вас короткий дуже відгук, можливо зробіть його більш наповненим характеристиками
Марія Сергіївна
Модератор_Ярослава, У мене те саме, відгук не малий. Пробувала декілька разів, вже пройшов але тільки що перевірила, мого немає
svetaschechka
Модератор_Ярослава, ні, нормальний відгук, згідно правил Рлзетки. Але, отриаоа двічі блок. І, щивлюсь, що не я одна. Мабуть, є якісь нюанси з цією платформою.
Гришина Світлана
Маю таку ж проблему. Двічі відправляла, вчора та сьогодні і немає мого відгука. Вирішила відправити відгук на інший товар, той , що купувала у них- то одразу той відгук з'явився. Виходить-блокують відгуки, якщо товар купений не на Розетці. З Eva.ua не мала таких проблем. Навіть не уявляю, що далі робити.
U_f_i_r
В мене з фото і більш розширений відгук розетка не хотіла брати, рази 3 писала, потім прибрала фото і зробила коротше і зайшло
Iren_IV
Маю таку ж проблему, відгук поширений з фото але відгук не публікують. Лишала два рази
Iren_IV
U_f_i_r, ох відчуваю завтра буду пробувати ще й ваш варіант можливо тоді опублікують
Ksushik
Марія Сергіївна, відправила той же відгук сьогодні і він немалий. Теж пройшов, але в списках не бачу. Читала відгуки, які надрукували - вони і короткі, і з помилками... Дивно, який же там критерій?!
Polinaocad1
В мене також не з'явився відгук на розетці...двічі пробувала,але нічого не має
tanjushka141
Бачу, що я не одна не можу опублікувати відгук на Rozetka. Ви хоч відповідь від них отримали, а я нічого. Відгук зберігаю і лише повідомлення- чекайте перевірку модератора. Відгук так і не опублікували, але і зауваження не отримала. Вже 3 дні борюся з Rozetka
Polinaocad1
tanjushka141, так само....висить на перевірці і не відомо що робити.Тільки відгук на усіх платформах відсутній
Iren_IV
Сьогодні відправила відгук третій раз для експерименту стиснула його та додала два фото, відповіді про два попередніх відгуки від розетки не отримувала. Якась дивна там модереція.
siunova
Дівчата, без фото і відео відгук розмістився на розетці!!!
tanjushka141
siunova, в мене теж. Дякую за пораду!!!
siunova
tanjushka141, 😊
Irenleto
siunova, дякую що підказали теж розмістився відгук.
svetaschechka
Я вже вчетверте сьогодні відправила. Вже без фото. Поки що не вийшов. що не вийшов
siunova
Irenleto, чудово, я дуже рада
еленка208
Та сама проблема. Розетка пояснює, що відгуки опрацьовуються в живій черзі, чекайте. Вже четвертий день чекаю. Написала коротший, те саме - нема. Хз, що робити.
Iren_IV
Зрештою з 5-го разу відгук без фото опублікований і при цьому не сильно поширений. А ще не знаю чи то допомогло чи просто так стали зірки, але я вела переписку з розетка у відповідь на лист що мій відгук заблоковано. Якщо вам ще не прийшла відповідь що опубліковано чи заблоковано то наступні відгуки не залишайте дочекайтесь обробки Вашого попереднього відгука інакше його заблокують за дублювання від одного користувача.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться