Petrushynska Ira
Petrushynska Ira
Эксперт
Отзывы Petrushynska Ira
Комментарии Petrushynska Ira
Получено лайков
16 Like
Petrushynska Ira

Perwoll Яскраві кольори

Я розпочала прання з Perwoll яскраві кольори. З першого відкриття гелю , дуже сподобався аромат. Використовувала по ковпачку засобу на одне прання. Усі речі після прання були з гарним квітковим ароматом, та без забруднень , кольори були яскраві навіть при не високій температурі прання. Речі зберігають приємний аромат навіть після висихання, можна використовувати гель без кондиціонеру. Рекомендую спробувати, мені дуже сподобався - Perwoll Яскраві кольори.
У отзыва 0 комментариев
Petrushynska Ira

Приємна новина від Perwoll

Отримала сповіщення від Нової пошти , про те що до мене прямує посилка. Я отримала -Perwoll Яскраві кольори. Була дуже рада , можливості спробувати та протестувати гель, багато чула про цей гель. Дякую за таку можливість.!Обов"язково буду тестувати та ділитись враженням)))
У отзыва 0 комментариев
Petrushynska Ira

NESTOGEN® 3

Споживаємо NESTOGEN® 3 уже 5 днів, дуже нам подобається, донечка почуває себе ситою, спокійніше спить , активніше грається . Будемо купляти і надалі, нам дуже сподобалась.
У отзыва 1 комментарий
Petrushynska Ira

Nestogen 3

Почали тестувати суміш Nestogen 3. Донечці підійшла ідеально. Животик після їди не болить , алергії не викликає, спить після Nestogen 3 спокійніше , рідше просинається.Склад Nestogen 3, мені , як мамі сподобався. Вцілому Nestogen 3 дуже задволені.
У отзыва 0 комментариев
Petrushynska Ira

Nestogen 3

Отримали посилку. Була добре запакована , упаковка була у гарному стані не деформована. В найближчий час почнемо тестувати.Дякуємо за можливість стати учасником тестування.
У отзыва 2 комментария