Анна Бабенко.
Анна Бабенко.
Новичок
Отзывы Анна Бабенко.
Комментарии Анна Бабенко.
Получено лайков
0 Like
Дашулька

Желфікс 3:1 Dr.Oetker

Дякую за можливість протестувати Желфікс 3:1.Готування було в радість,а саме готувала я варення із яблук.Так як у мене маленькі діти,часу обмаль.Та з Желфікс 3:1 я готувала залюбки.Яблука помила та почистила від шкірки,порізала кубиками, заклала у кострулю ,висипала вміст пакету в яблука,додала ще трохи цукру ,довела до кіпіння.моє "вареннячко"купнуло принаймні хвилин п'ять і почало загустати. Вуаля і воно готове.Так швидко з Желфікс 3:1.смачно
У отзыва 24 комментариев
Moderator Alena
Дашулька, яке блискуче! Так і проситься на ложечку:)
Дашулька
Дякую,аж самій сподобалося))
jenya.roslyakova
как аппетитно выглядит, прям захотелось яблочного варенья - давно я такого не ела ) еще и так легко и быстро его можно сделать с Желфикс )
lenchik190
Выглядит очень даже вкусно)
vidmin
На цукати схоже на фото)
Шупер Надія
Дуже апетитно виглядає вареннячко, діткам точно сподобається)
Witch
Аж самой варенья захотелось ?
VeronaB
Выглядит очень аппетитно, а главное что Желфикс после этого комментария стал для меня находкой, завтра же приступлю к приготовлению варенья, проведу выходной с пользой!
Yuga2002
Умелые ручки,делают вкусняшки)
Zyzya
Наверное, оно очень вкусное, цвет идеальный ?
_alya29__
Вау , очень вкусно выглядит
Анна Бабенко.
Маэ добрий вигляд
Anset
Отличный легкий рецепт, спасибо. Думаю деткам понравится)))
Шупер Надія
Супер вареннячко, аж хочеться спробувати)
Ніколаєва Ірина
Як же смачно ваглядаэ!
Angelina Pilyay
Какая красота ?
Дашулька
Дякую за коментарі,дуже приємно
marijaskirak
Ого..варто спробувати..а то зазвичай..ті загущувачі..що купляла..нічого не були варті..атут такиц ефект
Мама Іра
Дуже детальний опис??
HannaZavalniuk
Просто й смачно!в зимню пору ,з свіженьким хлібчиком і молочком - ЦЕ САМЕ ТЕ!)))
AnnushkaR
Дякую за відгук! Смачне фото )
Анастасія Винокурова
Обожаю всё что с желе, это лёгкие десерты от которых невозможно поправиться)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться