verakuidan
verakuidan
Новичок
Отзывы verakuidan
Комментарии verakuidan
Получено лайков
0 Like
Marinka0611

Альфлорекс

Привіт всім! Добігає кінця другий тиждень прийому препарату Альфлорекс. Отже, що змінилося: здуття зникло не зовсім, але все ж його менше; періодична нудота зранку вже не турбує. Іноді з'являється біль в районі підшлункової залози, проте не надовго та терпимо, обходжусь без обезболюючих. Звісно, розумію що має пройти місяць регулярного прийому і симптоми, які майже проходять не так сильно вже турбують, як раніше, проте робити якісь висновки, як на мене, трошки зарано:)
Всім бажаю здоров'я та терпіння в очікуванні позитивних змін)
У отзыва 4 комментариев
Модератор Ольга
Marinka0611, в раніше біль з'являвся чи почався після початку тестування?
Marinka0611
Раніше з'являвся, але після вживання смаженого. Зараз не те, щоб біль, а скоріше як тягнуче відчуття, проте терпиме. Можливо це корисні бактерії так впливають...
verakuidan
Ось я приймаю уже майже 2 тижні Альфлорекс ))Я можу сказати,що моє самопочуття змінилось на краще,немає непреємного перевантаження,здуття,біль зменшилась,а головне,що немає нудоти,яка мене супроводжувала щоранку))Звісно має ще пройти час і закінчення приймання Альфлорексу,тоді повністю і чітко можна буде сказати результат)))
mostexpensive
Дуже цікаво читати відгуки і робити для себе висновки про препарат..все приходить в порівнянні..
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Izotenko

Готова на все!

Мне нужен Новый холодильник в новый дом , в новую кухню.
У отзыва 3 комментария
verakuidan
Дуже хочу холодильник,старий майже не працює
Модератор Ольга
Izotenko, новая кухня это всегда праздник! Ознакомьтесь с условиями и заполняйте анкету - она будет доступна уже скоро :)
Модератор Ольга
verakuidan, майже не працює це не охолоджує чи як? Мій старенький навпаки, наприкінці своєї служби працював без упину та видавав неймовірність кількість льоду.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться