Чудова нагода з'явилася - приготувати чергові смаколики для родини.
Продукція не нова в моєму арсеналі - полюбляю, користуюся вже багато років, яке жодна господиня не відмовиться від таких скарбів.
Цукрову пудру цієї торговельної марки завжди використовую для крему до пасочок.
Декор перли золоті та перли білі ще не купляла, а всю іншу продукцію, що прийшла в посилці вже знаю.Перли вирішила в той же день використати для декору торта.Вони не просто солодкі та красиві зовні, а ще мають смак дюшесних цукерок.
Звісно, кухонні приладдя також вже опробували, дуже зручно користуватися лопаткою не тільки для приготування десертів.
Я готувала наливний медовик та використовувала для приготування крему та прикрас подаруночки з моєї посилки для тестування. Крем для такого торта можна використовувати будь-який.Звичайно класика - це сметанковий або заварний (я обрала цей варіант).
Щодо рецепту коржів:
6 ст.л меду у каструлі довести до кипіння, потім додати 1 ч.л соди (маса повинна збільшитися в розмірах, тому враховуйте відповідну тару).Вогонь вілключаємо та додаємо 100 гр.вершкового масла, залишаємо остигати.
Окремо взбиваємо 3 яйця с 100 гр.цукру (+ горстка солі).Додаємо в цю масу наш остигший мед.
Потім просюємо 200 гр борошна, тісто буде рідке.
Виливаємо в залежності від вашого діаметру деко на пергамент (я робила 3 окремі невелички листа, можна вилити на одне велике деко та розрізати, можна у два заходи)
Випікати 6-10 хв (дивитися по потужності плити), темп 170 градусів.
Прикрасити можна будь-чим.
Смачного!