Найочікуваніше і найсмачніше свято весни - безсумнівно Великдень. І зрозуміло, що до цього дня господині готуються якнайкраще!
Клопітка і водночас приємна справа - випікання пасок, у кожного свій рецепт/ свої вподобання.
Я ж, цього року, вирішила порадувати своїх домашніх крафінами)
І в цьому мені допоміг Dr. Oetker. Під час приготування я використала дріжджі, ванілін, цукрову пудру та декорування.
Що можу сказати:
- дріжджі виконують свою справу на 5 балів (тісто підійшло за 45 хв, для сухих дріжджів це гарний результат);
- тісто запашне, пухке - з ним приємно працювати;
- ванілін надав випічці неймовірного аромату, варто також зазначити, що упаковка - дуже економний варіант, бо одного флакончика вистачає на 500 гр борошна);
- цукрову пудру використала під час приготування глазурі - результатом задоволена;
- ну і головне моє відкриття - декор! Я просто ненавиділа всі ці присипки все своє дитинство, до моменту знайомства з продуктом Dr. Oetker) ці присипки мають приємний смак та аромат, а ще не мають такого жахливого хрускоту, від якого можна зламати зуби!
Дуже радію тому, що мала можливість відкрити для себе нову продукцію бренду Dr. Oetker! Я й надалі буду користуватися і радити друзям та знайомим продукцію цього виробника!