Review

17:18 15.09.2024
innabellinka

Готуємось до школи разом із BIC.

Готуємось до школи разом із BIC.
Як же вчасно Арінка отримала свій барвистий набір диво канцелярії від торгової марки BIC, точніше їй дісталися олівці та два набори фломастерів, а ми з чоловіком віджали ручки.
Я давно стала справжнім пошанувальником кулькових ручок bic

BIC Раунд стік вони єдині які у мене не розмазуються мають м'який стрижень і легко пишуть. кому потрібна ідеальна ручка до школи або для роботи, всім рекомендую!
Чорнографітовий олівець BIC Еvolution це теж один із наших улюблених помічників, і у навчанні та у роботі. Олівець легко заточується, дуже м'який у написанні, при цьому не ламається та має щільний, надійний стрижень.
Кольорові олівці Еvolution stripes мають дуже зручну форму завдяки чому рука не втомлюється при письмі, кольори досить яскраві та привабливі, у наборі 12 різних кольорів, пишуть м'яко, не змазуються, приємно здивувала їх надійність, ми випадково впустили весь набір, жоден олівець при цьому не постраждав.
Фломастери Кид кулер це справжня знахідка для батьків маленьких шкодників, вони відмінно відмиваються з будь-якого одягу і просто відтираються серветкою зі шпалер, хто ще боїться давати діткам фломастери для малювання купуйте BIC Кулер не пошкодуєте!
Вся продукція цієї марки просто унікальна і має купу переваг, які вам однозначно сподобаються, а ще вона має дуже гідну конкурентну вартість і представлена ​​у всіх канцелярських магазинах та супермаркетах.
Review has 0 comments
To leave a comment you need Sign in