Iryna13
Iryna13
Newbie
Reviews Iryna13
Comments Iryna13
Likes received
0 Like
14:51 24.11.2020
Надія Бережна

Дякую за оперативність доставки та смачненькі ковбаски!

Знайшла час щоб написати відгук про доставку cooker та сам інтернет-магазин м'яса. Отримали вчора пакунок від магазину. Оператор зранку уточнив час доставки та ввечері в заявлений час вже приїхав. Все чітко та якісно.
Що стосується самої продукції то вона,як завжди, на висоті. Дата виготовлення ковбас 18.11. все якісно запаковано у вакуумні пакети. Молочні сосіски до фотосесії дожили тільки 3 шт... Все смачне та свіже. Дякую сайту Напробу за таку можливість тестувати смачні продукти та корисні товари!
Review has 11 comments
Iryna13
Початок гарного смачного дня від інтернет магазину Cooker !! Перш за все вразила пунктуальність та вічливість кур'єра. Сервіс Бомба!!! Екологічний пакет , свіжа продукція, сім'я безмежно задоволена! Однозначно буду рекомендувати Cooker всім знайомим та друзям!! Дякую сайту Naprobu ,за таку можливість ? розширити свій кругозір,зараз інтернет магазинів багато , а якісних одиниці!! Приємно відкрити для себе чудовий Cooker.net.ua
tashavolchik30
В інстаграмі опублікували скільки відгуків потрібно написати на Perwoll
Nataliia
Перший раз ковпачок, а от другий і третій рази вже пів ковпачка.
Nataliia
А й справді, я не звернула уваги, що в таблиці на пляшці справа внизу зазначено 4-5 кг + 25 мл., а зліва вгорі 2-3 кг і інше дозування, починаючи з 50 мл 🤔. Від якої цифри відштовхуватись? Можливо справді достатньо 25 мл. Хтось пробував з таким малим дозуванням?
Ольга Ковальова
Ого,шовковицю не кожен пральний порошок бере! Це дійсно гарний результат🔥
tashavolchik30
І скріни розетка і єва
Степовенко Ольга
А відгуки можуть бути однакові що на розетці, що на єві, на пробу юа?
Степовенко Ольга
І скріни відгуків куди прикріпляти?
To leave a comment you need Sign in