Януська Гуцуляк
Януська Гуцуляк
Expert
Reviews Януська Гуцуляк
Comments Януська Гуцуляк
Likes received
18 Like
13:39 16.05.2024
Юлія Каблучко

Nan SUPREMEPRO 3

Отримали на дегустацію дитячу суміш від NAN SUPREMEPRO 3 .
Як мама, я повірила у продукти Nestlé, і NAN SupremePro 3 не розчарувала. З першого годування мій малюк показав чудову реакцію - немає коліків, закрепу, чи неспокійного сну. Я ціную, що ця суміш розроблена з урахуванням потреб малюка, забезпечуючи його всебічний розвиток. Формула містить всі необхідні поживні речовини, вітаміни та мінерали, що допомагають зміцнити імунітет і сприяють здоровому зростанню. Також мені подобається, що NAN SupremePro 3 легко змішується і не залишає комочків. Крім того, упаковка зручна для зберігання та переносу. Враховуючи всі переваги цієї суміші, я рекомендую її як ідеальний вибір для малюків.
Review has 1 comment
Януська Гуцуляк
Ця суміш не тільки дозволила нам подбати про харчування нашої малечі, але й зробила цей процес приємним і легким. Ми маємо впевненість у тому, що наша дитина отримує всі необхідні поживні речовини для свого здоров'я та росту. Зручність використання цієї суміші просто незамінна, особливо в умовах сучасного темпу життя. Ми завжди можемо мати під рукою все необхідне для годування нашої дитини без зайвих турбот. Ми щиро вдячні виробникам за цей чудовий продукт, який дозволяє нам бути впевненими у тому, що ми робимо найкраще для нашої дитини. Рекомендуємо цю дитячу суміш усім батькам, які хочуть мати спокійність щодо харчування своїх малят!"
To leave a comment you need Sign in
15:59 16.05.2024
Anyahgf

Nan supreme pro

Дитячу суміш NAN Supreme pro 3 нам надіслали для тестування. Саме збіглося наше тестування з відлученням від грудей. Якість NAN Supreme pro 3 на найвищому рівні. По реакції моєї дитини можна судити про наявність у складі корисних для малюка добавок. Суміш ідеально нам підійшла. Найкращий замінник коров'ячого молока. Зі стільцем у дитини не має жодних проблем та не має висипань від суміші. На ніч даю малюкові спит спокійно.Так що всім рекомендую суміш NAN Supreme pro 3. Звісно ціна трішки висока, але вона того варта!!!
Review has 1 comment
Януська Гуцуляк
Рекомендую дитячу суміш усім батькам, які прагнуть надати своїм дітям найкраще з перших днів життя!"
To leave a comment you need Sign in
14:42 16.05.2024
Катя19961

Суха суміш "NAN® SupremePro 3": доповнення до здорового раціону малюка.

Тестування проходить чудово, Донька їсть з задоволенням, проблеми з травленням та висипами не турбують. Однозначно буду рекомендувати)))
Review has 4 comments
Анжела Ісмаілова
Почали ми тестування Суха суміш "NAN® SupremePro 3": доповнення до здорового раціону малюка. Спочатку переживала що дитині не спостерігається, але дитина їсть з задоволенням, вага нормально тримається, дитині подобається і ми щасливі надалі будемо купувати, якість дуже висока!!!!
Януська Гуцуляк
Рекомендую дитячу суміш всім батькам, які цінують якість і здоров'я своїх малят. Це справжній зберігач здоров'я і радості для наших дітей!"
Катя19961
Януська Гуцуляк, так . Відмінна якість
1996ukrvet
Дякую велике за ваші відгуки
To leave a comment you need Sign in
16:27 16.05.2024
Анжела Ісмаілова

Суха суміш "NAN® SupremePro 3": доповнення до здорового раціону малюка.

Отримали і ми суміш на пробу. Переживала що дитині не сподобається, але з першого разу пішла на ура, гарне пакування, чудовий склад, не викликала не закрепів не коліків, що можу сказати суміш чудова!!!! Будемо тепер надалі купувати дитині!
Review has 1 comment
Януська Гуцуляк
З цією сумішшю годування стало справжнім задоволенням для мене і моєї дитини. Вона не лише смачна, а й дуже корисна. Її склад містить все необхідне для забезпечення правильного росту і розвитку малюка. Моя дитина нарешті їсть з задоволенням і збагачує свій організм корисними речовинами, які вона так потребує. Особливо ціную те, що ця суміш враховує потреби маленьких дітей на кожному етапі їхнього розвитку. Вона допомагає мені відчувати себе впевненою в тому, що я надаю своїй дитині найкраще з початку свого життя. Рекомендую дитячу суміш всім батькам, які цінують якість і здоров'я своїх малят. Це справжній зберігач здоров'я і радості для наших дітей!"
To leave a comment you need Sign in
08:08 10.04.2023
Юлия Борисюк

Надіюсь пощастить

За цілий рік ніяк не можу пройти на тестування. Надіюсь із косметикою пощастить))) Доречі, уже дуже давно не користувалась Avon, цікаво протестувати
Review has 2 comments
Наталія Буковська
Аналогічно) Але також сподіваюсь.
Януська Гуцуляк
Знову мега круте тестування. Avon не перестає дивувати своєю щедрістю та новинками. Надіюся цього разу пощастить і я потраплю на таке круте тестування. Всім удачі!!!!
To leave a comment you need Sign in