Лера Панасенко
Лера Панасенко
Newbie
Reviews Лера Панасенко
Comments Лера Панасенко
Likes received
6 Like
16:43 03.11.2020
AnastasiaMasLova

Час робити висновки

Раніше я вже залишала відгук про свої враження від споживання вітамінного комплексу "Пре Мама". Тепер я закінчила курс прийому цієї добавки і хочу поділитися враженнями.
Виробником є польська компанія "EuroPharma Alliance". Даний продукт - це дієтична добавка, він не є лікарськими засобом❗Хоч я скептично відношусь до БАДів, але цей комплекс має досить хороший склад, та містить необхідні речовини, яких потребує організм у період вагітності ? та під час годування?. Має стильну, досить компактну упаковку, що містить 30 таблеток та 30 капсул?. Зручні у застосуванні, необхідно приймати комплекс один раз па добу, після вживання їжі.
Отже, що я очікувала?? Так, як на даний момент, я "годуюча мама", тож маю певні проблеми з волоссям, нігтями і шкірою. Також мала надію на покращення загально самопочуття.
Що я отримала?? Стан шкіри та нігтів дійсно став кращим - нігті перестали ламатись, зникла сухість шкіри?. Щодо волосся, то видимих змін я не помітила, досі випадає, але у меншій кількості?. Загальне самопочуття також має позитивні зміни - стала менше втомлюватись, зникла тревожність.
Чи буду я рекомендувати вітаміни комплекс "Пре Мама Дуо"??
Однозначно стверджувати, що ця біодобавка дасть задовільні результати і не викличе алергії, я не можу, але організм у період вагітності і годування дитини (особливо восени) потребує додаткових вітамінів і, вважаю, що комплекс "Пре Мама" допоміг мені покрити їх нестачу. Тож бережіть себе і насичуйтесь вітамінами і поживними речовинами, особливо під час пандемії?
Дякую за увагу?
Review has 3 comments
Лера Панасенко
Очень хорошие и качественные витамины для беременных и кормящих
Vlada-Mariia
Я також годуюча мама і приймаю цей комплекс вітамінів наразі, повністю з Вами погоджуюся бачу позитивний вплив на все, крім волосся (також випадає ?)
Nataliia24
Наверное, чтобы справиться с выпадением волос необходимо пропить данный комплекс несколько месяцев.
To leave a comment you need Sign in