SI.Ira
SI.Ira
Newbie - Blogger
Reviews SI.Ira
Comments SI.Ira
Likes received
2 Like
22:04 04.06.2024
SI.Ira

Круто

Хотілось би спробувати цей засіб для прання 😌
Review has 0 comments
02:03 24.09.2022
SI.Ira

Доповнення відгуку

Спершу хотілось би подякувати, за можливість прийняти участь у тестуванні! А тепер докладніше щодо продуктів, сьогодні завершили куштувати дитяче харчування «КоКо». На мою думку - це супер якісний продукт, від нашого Українського виробника. Пюрешки гарні на смак, дитині сподобалось, думаю це один з найважливіших критеріїв. Ніяких негативних реакцій не спостерігалось.
Щодо складу, дуже порадувало, що відсутня сіль та інші непотрібні домішки.
Сподобався суп-пюре з овочами, це взагалі щось новеньке, раніше навіть не зустрічала такого на полицях супермаркетів, чудова альтернатива для швидкого, здорового харчування.
Також хотілось би висловитись з приводу дизайну баночок, він супер милий, гарний і гармонійний, але мені як споживачу хотілось би щоб на баночках також були картинки пов’язані з відповідними смаками, щоб на полицях магазину можна було швидко зорієнтуватися та прихопити потрібний смак.
Загалом дуже хороші враження від тестування дитячого харчування КоКо, з радістю буду купувати, при необхідності швиденько перекусити, коли нема можливості готувати, всім рекомендую!
Review has 0 comments
16:58 20.09.2022
SI.Ira

Дитяче харчування - КоКо від Нашої ряби!

Всім привіт! Отримали набір дитячого харчування КоКо від Нашої ряби для тестування.
З самого початку розпаковки склалося дуже приємне враження від набору, дев’ять бережно запакованих баночок зі смаколиками для малюків з різними смаками.
Моя донька не дуже полюбляє фруктові пюре та і прикорм в цілому, м’ясні пюре не куштували, тому буде дуже цікаво спробувати.
Сьогодні ж почнем смакувати, та згодом напишу більш розгорнуто щодо вражень.
Також хотілось би додати, дуже радує, що у цей непростий час наші Українські виробники наважуються ризикувати, створювати нову продукцію.
Бажаю виробнику успіхів та виходу на міжнародний ринок, задля покращення нашої економічної ситуації та визнання якості нашого національного продукту.
Review has 0 comments