Zironka
Zironka
Connoisseur
Reviews Zironka
Comments Zironka
Likes received
4 Like
13:40 04.05.2020
Zironka

Анкета

Добрий день! При заповненні анкети в пункті , де потрібно було вставити посилання на відгуки в соцмережі ,в мене зашвидко закрилася анкета і замість 6 посилань на пости в мене збереглося 1 посилання. Інші посилання я відправила у формі для зворотнього зв"язку , чи зможете відкоригувати анкету ? Буде шкода, якщо організатори подумають, що я не виконала всі умови і недостатньо поділилася враженнями від тестування в соцмережах.
Review has 4 comments
06:24 02.05.2020
Zironka

Фото

Додаю фото до попереднього відгуку, так як стався збій і не всі завантажилася
Review has 8 comments
06:19 02.05.2020
Zironka

Тестування

Підходить до кінця тестування , тож поділюся враженнями від решти продукції Dr.Oetker, яку спробувала після свят.
1. Глазур шоколодна двохколірна - ідеальне рішення , особливо для кексів і простих тортів без крему. Відмінний результат за кілька хвилин. А що важливо - глазур і справді шоколодна .
2. Какао - темне , має насичений смак, ідеально підходить для випічки та напоїв.
3. Розпушувач тіста - ідеальна порція в одному пакетику, дією задоволена.
4. Желатин - швидкорозчинний, без кольору і запаху, що дуже важливо. Для порівняння додаю фото желатину іншого виробника.
5. Крем для торта - готується швидко, смачний. З цим продуктом я вже була колись знайома. Подруга привезла мені цей крем з іншої країни, так от там є рекомендація замість молока використовувати сметану , якщо потрібен більш густий крем для капкейків. Я пробувала такий варіант також - використовувала для вирівнювання торта .
6. Творопиш - ідеальний для чізкейків та сирних запіканок , борошно, манку, крохмаль давати вже не потрібно. Я використала творопиш для експерименту в одному рецепті замість пудинга, так як складники продукту схожі . В сметану додається творопиш/пудинг і при запіканні утворюється суфле , подібне до чізкейка, але більш ніжне.
7. Ванільний цукор і цукор з корицею - продукти , які мають бути в кожному домі, навіть якщо Ви не часто щось випікаєте . Для щоденних десертів таких, як оладки, млинці , запечені яблука - - ідеальне доповнення .
8. Желатин для торта - я його ще не спробувала, так як чекаю сезону свіжих ягід і фруктів.
Review has 5 comments
20:52 24.04.2020
Zironka

Пасхальна випічка

Тестування продукції dr. Oetker почала перед Великоднем.
1. Ароматизатор Ром я використала для пасочок, схожих на паннетоне. Аромат рому у випічці - неймовірний, не приторний, на відміну від інших ароматизаторів .
2. Декор не тільки красивий, а ще й смачний. Дуже гарно прикрасив пасочки, а також кольорові перлинки використала як оченята на пряники-кролики.
3. Пудра з смаком ванілі - ніжна , без грудочок, має приємний аромат. Я не дуже люблю пудру на смак , але від dr. Oetker - просто ідеальна .
4. Пудинг - як окремий десерт, він в нашому домі не користується попитом, але я завжди його використовую в сирні запіканки, замість манки чи борошна , ароматизатор і ванільний цукор використовувати вже не потрібно. На Великдень традиційно готуємо плесканку - сирну запіканку з родзинками . З пудингом завжди виходить дуже вдало.
Review has 2 comments
10:28 21.04.2020
Zironka

Набір для тестування

В четвер отримала дуже крутий набір для тесування .
Важливо , що дуже вчасно - перед Великоднем. Частину вже випробувала , то ж скоро будуть фотозвіти.
Дякую за можливісь брати участь в тестуванні продукції Dr. Oetker.
Review has 2 comments