IreneG
IreneG
Expert
Reviews IreneG
Comments IreneG
Likes received
20 Like
13:40 04.05.2020
Zironka

Анкета

Добрий день! При заповненні анкети в пункті , де потрібно було вставити посилання на відгуки в соцмережі ,в мене зашвидко закрилася анкета і замість 6 посилань на пости в мене збереглося 1 посилання. Інші посилання я відправила у формі для зворотнього зв"язку , чи зможете відкоригувати анкету ? Буде шкода, якщо організатори подумають, що я не виконала всі умови і недостатньо поділилася враженнями від тестування в соцмережах.
Review has 4 comments
Moderator Alena
Zironka, дякуємо за відповідальний підхід до тестування! Ваші посилання отримали) Та навіть одного посилання на відгук у соц мережі достатньо для анкети.
IreneG
Moderator Alena, я тільки одне посилання вставила, інші не вийшло
Zironka
Moderator Alena, дякую за відповідь ! Це те тування для мене було особливим )))
Svetik13765
Moderator Alena, та же ситуация, отправила ссылки в форме обратной связи, а в отчете добавилась только ссылка на мою страничку :-(
To leave a comment you need Sign in
16:38 28.04.2020
IreneG

Торт і какао - смакота!

Дуже смачний тортик вийшов! Давала скуштувати своїм рідним - всі одноголосно сказали, що дуже смачно, а найсмачніше - це крем! Крем - це просто чудо. Наскільки легко готується (рецепт на упаковці є) - збити порошок з цукром і молоком - і готово! Такий легкий, повітряний, якби не чекали коржі - з'їли б весь крем)) Раніше такого крему не куштувала. Дуже відчутний приємний ванільний смак.
Торт складається з бісквіту, желе з фруктами, крему і глазурі.
Бісквіт з узором зробила, розділивши тісто на дві частини. В одну частину додала пару ложечок какао. Спочатку залила світлу частину, потім на неї хаотичними рухами нанесла коричневу частину- таким чином вийшов оригінальний візерунок. В тісто додала ароматизатор Ром, але мабуть мало (на 200 г муки влила трохи менше однієї бутилочки ароматизатору). Коли готувала тісто - запах було добре чутно, але в готовому торті всі інші смаки і запахи перебивали запах рому, тому його не чути.
Желе з фруктами готувала окремо в меншій формі, застеливши її харчовою плівкою.
Бісквітний корж розрізала пополам. Перший корж намазала кремом, потім зверху поклала готове желе з фруктами зверху накрила другим коржем, все це обмазала кремом і зверху розмазала торт глазур'ю.
Глазур перший раз використовувала - дуже зручно і просто - на 1,5 хв поклала на розігрів в мікрохвильову піч і глазур стала рідкою, зрізала куточок упаковки і вилила все на торт. Думала, що глазурі мало буде, тому розмазала лопаткою по поверхні торта. Хоча можна було і просто полити не розмазуючи - був би цікавий чорно-білий візерунок. Глазур застигла дуже швидко, мабуть вистачило однієї хвилини, щоб вона перетворилась в твердий шоколад. Навіть не встигла прикрасити зверху декором - бо срібні перлинки не тримались і скочувались по поверхні глазурі. Тому прикрасила лише стінки торта, які були замазані кремом.
Обов'язково ще буду готувати такий торт, але на наступний раз добре було б просочити коржі якимось сиропом.
Смачним доповненням до торта - стало какао з молоком. Це дуже смачно. Какао немає присмаку порошку, має справжній смак шоколаду, повністю розчинився в молоці.
Дякуючи продукції Dr.Oetker - мій торт з какао - найсмачніше, що я готувала.
Review has 8 comments
Діана_Артеменко
Ваш відгук дуже інформативний ? , написано цікаво , дочитала до кінця ?
NataSa
На вигляд така смакота, що хочу негайно й сама приготувати.
Юлия27
Гарний тортик. А корж з желе не тане в середині торту?
IreneG
Дякую за коментарі!
IreneG
Юлия27, ні, желе не тане. Щоб желе не тануло швидко - при приготуванні вливайте води менше ніж треба. Торт зберігався в холодильнику, а на столі танути не встигав)))
tetyana_tania_
Дуже цікавий тортик.
Таня Слипченко
Іруся, готуйся, тепер на 16 червня тортика подружці ти печеш ????
IreneG
Таня Слипченко, це я можу - вже навчилась))))
To leave a comment you need Sign in
18:57 23.04.2020
IreneG

Пудинг

Перший раз готувала пудинг і перший раз їла пудинг))). Вийшло смачно! Приготування ну дуже просте, декілька хвилин і готово. Пудинг дуже швидко застигає. Вирішила зробити двошаровий(зробила півпачки ванільного і пів - шоколадного). Мабуть треба було робити 2 одночасно, а не поступово як я зробила. В результаті - в тих пудингах, які заливала останніми - два шари відокремлювались один від одного. Зверху посипала декором сердечка і перлинками срібними. Перли трохи потекли, срібна фарба злилась з пудингом. Загалом все дуже смачно, мені сподобалось. Якщо десь знайду пудинг цієї марки - обов'язково приготую ще.
Review has 11 comments
lenchik_es
Хорошая задумка с 2-мя слоями! Поищу пудинги где купить и сделаю!
Moderator Alena
IreneG, Ви молодець! Дуже смачно та гарно виглядає! Як Ваші домашні, оцінили ідею?)
ya_senina
Дуже цікаво ніколи не їла, пудинг. На що він схожий за смаком?
Лилия Михайлова
Очень интересная идея ❤️
IreneG
ya_senina, дякую. Пудинг це мабуть щось середнє між желе і кремом для торта. По смаку - заварний крем, а по консистенції більш желейний
IreneG
Moderator Alena, дякую. Домашнім сподобалось, тільки смаки різні в усіх - одним хочется, щоб пудинг був менш солодким, а іншим хочеться більш солодкого)))
lebed_sa
Очень здорово вышло ?
ya_senina
IreneG, дякую, мабудь дуже смачно. Обов 'язково спробую.
lebed_sa
А свой пудинг разделила на две части, чтобы было в две посудинки, и хорошо размешала, но один застыл супер, а второй как желе, делала ванильный, но все равно вкусно ?
Таня Слипченко
Іра, готувала одразу два чи чекала коли застигне один а потім другий заливала?
IreneG
Таня Слипченко, готувала по черзі. Поки другий зварила - перший вже трохи застиг. Краще мабуть роби 2 одразу - так вони будуть як одне ціле, а то в мене розділялись як з форми виймала.
To leave a comment you need Sign in
16:38 28.04.2020
IreneG

Торт і какао - смакота!

Дуже смачний тортик вийшов! Давала скуштувати своїм рідним - всі одноголосно сказали, що дуже смачно, а найсмачніше - це крем! Крем - це просто чудо. Наскільки легко готується (рецепт на упаковці є) - збити порошок з цукром і молоком - і готово! Такий легкий, повітряний, якби не чекали коржі - з'їли б весь крем)) Раніше такого крему не куштувала. Дуже відчутний приємний ванільний смак.
Торт складається з бісквіту, желе з фруктами, крему і глазурі.
Бісквіт з узором зробила, розділивши тісто на дві частини. В одну частину додала пару ложечок какао. Спочатку залила світлу частину, потім на неї хаотичними рухами нанесла коричневу частину- таким чином вийшов оригінальний візерунок. В тісто додала ароматизатор Ром, але мабуть мало (на 200 г муки влила трохи менше однієї бутилочки ароматизатору). Коли готувала тісто - запах було добре чутно, але в готовому торті всі інші смаки і запахи перебивали запах рому, тому його не чути.
Желе з фруктами готувала окремо в меншій формі, застеливши її харчовою плівкою.
Бісквітний корж розрізала пополам. Перший корж намазала кремом, потім зверху поклала готове желе з фруктами зверху накрила другим коржем, все це обмазала кремом і зверху розмазала торт глазур'ю.
Глазур перший раз використовувала - дуже зручно і просто - на 1,5 хв поклала на розігрів в мікрохвильову піч і глазур стала рідкою, зрізала куточок упаковки і вилила все на торт. Думала, що глазурі мало буде, тому розмазала лопаткою по поверхні торта. Хоча можна було і просто полити не розмазуючи - був би цікавий чорно-білий візерунок. Глазур застигла дуже швидко, мабуть вистачило однієї хвилини, щоб вона перетворилась в твердий шоколад. Навіть не встигла прикрасити зверху декором - бо срібні перлинки не тримались і скочувались по поверхні глазурі. Тому прикрасила лише стінки торта, які були замазані кремом.
Обов'язково ще буду готувати такий торт, але на наступний раз добре було б просочити коржі якимось сиропом.
Смачним доповненням до торта - стало какао з молоком. Це дуже смачно. Какао немає присмаку порошку, має справжній смак шоколаду, повністю розчинився в молоці.
Дякуючи продукції Dr.Oetker - мій торт з какао - найсмачніше, що я готувала.
Review has 8 comments
Діана_Артеменко
Ваш відгук дуже інформативний ? , написано цікаво , дочитала до кінця ?
NataSa
На вигляд така смакота, що хочу негайно й сама приготувати.
Юлия27
Гарний тортик. А корж з желе не тане в середині торту?
IreneG
Дякую за коментарі!
IreneG
Юлия27, ні, желе не тане. Щоб желе не тануло швидко - при приготуванні вливайте води менше ніж треба. Торт зберігався в холодильнику, а на столі танути не встигав)))
tetyana_tania_
Дуже цікавий тортик.
Таня Слипченко
Іруся, готуйся, тепер на 16 червня тортика подружці ти печеш ????
IreneG
Таня Слипченко, це я можу - вже навчилась))))
To leave a comment you need Sign in
16:38 28.04.2020
IreneG

Торт і какао - смакота!

Дуже смачний тортик вийшов! Давала скуштувати своїм рідним - всі одноголосно сказали, що дуже смачно, а найсмачніше - це крем! Крем - це просто чудо. Наскільки легко готується (рецепт на упаковці є) - збити порошок з цукром і молоком - і готово! Такий легкий, повітряний, якби не чекали коржі - з'їли б весь крем)) Раніше такого крему не куштувала. Дуже відчутний приємний ванільний смак.
Торт складається з бісквіту, желе з фруктами, крему і глазурі.
Бісквіт з узором зробила, розділивши тісто на дві частини. В одну частину додала пару ложечок какао. Спочатку залила світлу частину, потім на неї хаотичними рухами нанесла коричневу частину- таким чином вийшов оригінальний візерунок. В тісто додала ароматизатор Ром, але мабуть мало (на 200 г муки влила трохи менше однієї бутилочки ароматизатору). Коли готувала тісто - запах було добре чутно, але в готовому торті всі інші смаки і запахи перебивали запах рому, тому його не чути.
Желе з фруктами готувала окремо в меншій формі, застеливши її харчовою плівкою.
Бісквітний корж розрізала пополам. Перший корж намазала кремом, потім зверху поклала готове желе з фруктами зверху накрила другим коржем, все це обмазала кремом і зверху розмазала торт глазур'ю.
Глазур перший раз використовувала - дуже зручно і просто - на 1,5 хв поклала на розігрів в мікрохвильову піч і глазур стала рідкою, зрізала куточок упаковки і вилила все на торт. Думала, що глазурі мало буде, тому розмазала лопаткою по поверхні торта. Хоча можна було і просто полити не розмазуючи - був би цікавий чорно-білий візерунок. Глазур застигла дуже швидко, мабуть вистачило однієї хвилини, щоб вона перетворилась в твердий шоколад. Навіть не встигла прикрасити зверху декором - бо срібні перлинки не тримались і скочувались по поверхні глазурі. Тому прикрасила лише стінки торта, які були замазані кремом.
Обов'язково ще буду готувати такий торт, але на наступний раз добре було б просочити коржі якимось сиропом.
Смачним доповненням до торта - стало какао з молоком. Це дуже смачно. Какао немає присмаку порошку, має справжній смак шоколаду, повністю розчинився в молоці.
Дякуючи продукції Dr.Oetker - мій торт з какао - найсмачніше, що я готувала.
Review has 8 comments
Діана_Артеменко
Ваш відгук дуже інформативний ? , написано цікаво , дочитала до кінця ?
NataSa
На вигляд така смакота, що хочу негайно й сама приготувати.
Юлия27
Гарний тортик. А корж з желе не тане в середині торту?
IreneG
Дякую за коментарі!
IreneG
Юлия27, ні, желе не тане. Щоб желе не тануло швидко - при приготуванні вливайте води менше ніж треба. Торт зберігався в холодильнику, а на столі танути не встигав)))
tetyana_tania_
Дуже цікавий тортик.
Таня Слипченко
Іруся, готуйся, тепер на 16 червня тортика подружці ти печеш ????
IreneG
Таня Слипченко, це я можу - вже навчилась))))
To leave a comment you need Sign in