OlgaTK
OlgaTK
Newbie
Reviews OlgaTK
Comments OlgaTK
Likes received
2 Like
11:02 15.07.2020
Katty Belg

Желфікс 1:1 Dr.Oetker

Следующий мой отзыв посвящен все так же желфиксу и джему "ягодный микс". Я его так назвала, потому что в его приготовлении участвовало много разных ягод. сюда вошли : смородина черная, игра, ешта (смородина+крыжовник), красная смородина, ежевика, и еще немного абрикоса и персика. Приготовление этого джема заняло немного больше времени, чем мятное и малиновое варенье. Потому что этот ягодный микс я сначала проварила минут 20 с сахаром, потом всю эту массу перетерла, т.к. в ягодах много косточек, а хотелось без них. И только потом снова довела до кипения и добавила желфикс 1:1. И здесь уже три минуты и готово. Очень довольна результатом. Спасибо, что познакомили меня с продукцией Dr.Oetker. Приготовление джема без желфикс заняло бы еще достаточно много времени. А так все просто и быстро)
Review has 1 comment
OlgaTK
О, не пробувала міксувати ягоди! Візьму на замітку)
To leave a comment you need Sign in
06:29 02.07.2020
OlgaTK

OlgaTK

Віднайшла себе в списку тестування продукції Dr. Oetker і з нетерпінням чекала на посилку. Це моє перше тестування в проекті. Вже давно хотіла приготувати тортик з желе. Ділюсь перевіреним рецептом:
Бісквіт: збити 2 яйця та 100г цукру (5-7хв), додати 100г борошна, обережно перемішати - в форму (діаметром 28см) та випікати 10-15хв при 180°С. Охолодити.
Замість крему: 300г кисломолочного сиру, 2 яйця, 100г цукру, 100мл вершків, 1 ч. л. ваніліну - змішати до однорідної маси. Викласти на охолоджений бісквіт - випікати 25-30хв при 180°С.
На охолоджений сирний шар викласти ягоди, шматочки фруктів.
Далі прийшов час тестувати желе від Dr. Oetker. За інструкцією змішати вміст пакетику з 2 ст. л. цукру і 250мл води (можна взяти сік чи компот) . Довести до кипіння, постійно помішуючи суміш, і протягом 1хв дати покипіти. Дещо охолодити та полити ягідно-фруктовий шар желейною сумішшю. На охолодженій основі та ягодах суміш застигає "на очах"!
Тортик має постояти 3-5год в холодильнику. Смачного!
Review has 3 comments
olga1992
Я не дружу з бісквітами , завжди виходять низенькі,і збиваю довго ,і нічого (Дякую,за за рецепт ,ще так спробую
OlgaTK
Спробуйте довше збивати - і все вдасться))
olga1992
OlgaTK, не знаю,навіть сам білок ще ні разу не збивала ,щоб такий густий ,чи дійсно мало ,але скільки не збиваю все рідкіше стає
To leave a comment you need Sign in