Евочка
Евочка
Expert
Reviews Евочка
Comments Евочка
Likes received
12 Like
12:53 02.07.2024
Евочка

Яскравим кольорам речей бути!

Отримавши #naprobu Perwoll Renew для кольорових речей, і мушу сказати, що цей засіб перевершив усі мої очікування. Вже після першого прання я помітила різницю. Моя улюблена кольорова футболки та сукні стали виглядати набагато яскравішими, ніби тільки що з магазину. Кольори стали насиченими і глибокими, а тканини м’якими на дотик. Особливо приємно було помітити, що навіть після кількох прань речі не втратили свого вигляду – кольори залишилися такими ж яскравими, а тканини не злиняли.
Має дуже приємний запах і консистенцію, а отже його вистачить надовго. Зручна пляшка, бо має позаду заглиблення для пальців і з цупкого пластику.
Ще мене приємно здивувало, це те, як легко переться одяг. Це дійсно чудовий засіб для тих, хто хоче зберегти свій одяг у відмінному стані. Я також помітила, що Perwoll не тільки добре очищає, але й захищає тканини від зношування.
Тепер я завжди буду використовувати Perwoll Renew для всіх своїх кольорових речей і можу сміливо рекомендувати його всім, хто цінує якість та довговічність свого одягу. 🌈👗✨

А ще окрема подяка за такі круті штучки як торбинка і сіточка для прання делікатних речей
Review has 0 comments
10:26 09.04.2024
Евочка

Чи вдалося мені все ж таки виспатися зі спреєм Мелоксонін?

Прокидатися з першими сонячнимим променями було завжи важко( Довге засинання, перерваний сон, робота до пізньої ночі. І зранку ти встаєш змореним, а не відпочившим.
Але завдяки тестуванню спрею Мелоксонін я це змогла.
На початку тестування, я пшикала по 2 пшики, але зранку була важкість від мелатоніну, який є в складі. пізніше по 1му. Засинаю за кілька хвилин, сплю всю ніч, враці встаю вже з повними силами для того щоб насолоджуватися днем.
Дякую за можливість тестування. Результати вже відчула за тиждень навіть. В майбутньому можна використовувати за потреби.
Review has 1 comment
21:51 02.04.2024
Евочка

Дійсно працює

Зустрівшись з друзями кілька раз на вихідних і щоразу випивши каву, а в моєму випадку випити каву після 12.00 означає не спати до 3ї ночі, як мінімум. Я прокрутилася до першої ночі і вже думала, що безсонна ніч буде моя, але вчасно згадала про Мелотоксін, який отримала за день до. 2 пшики під язик і вуаля. Закривши очі я потихеньку почала розслаблятися і засинати. Це просто ван лав під час стресів і неможливості заснути.
Вже порекомендувала подружкаv. Час вести план сну. Дякую за змогу протестувати
Review has 0 comments
16:45 26.12.2023
Евочка

Киселі випиті, а післясмак лишився

Дуже дякую за можливість протестувати киселі, а основне дізнатися про наявність таких
На свята ми приїхали до бабусі і дали спробувати їй киселі. Перше це був шок, що це так швидко і смачно, після вона дізналася, що він наповнений вітамінами і шматочками фруктів.

Що вам сказати, це ван лав на холодні вечори під фільм для всієї сім"ї.

Ще раз подяка від всієї родини.
Review has 0 comments
18:34 20.12.2023
Евочка

Нереальні супер-пупер смачні киселі

Всім привіт. Я в дитинстві ненавиділа киселі, а мій син дуже їх любить. Отримавши посилку від dr.oetker_ukraine і naprobu.ua. Вирішили заварити полуничний для сина, але не витримала і спробувала. Результат - кисіль випила я сама.
Найбільше мені засмакував лісові ягоди. Я навіть почала шукати де купити і не знайшла в гугл. Тому спробувала пошукати на польських сайтах

Хочу сказати, що ціна в Україні в 2 рази дорожче Польщі. Будемо замовляти друзям, щоб нам привозили.

Дякую за можливість протестувати продукт і смачний напій зимовими вечорами.
Review has 0 comments