Olga2706
Olga2706
Newbie
Reviews Olga2706
Comments Olga2706
Likes received
1 Like
22:43 22.05.2023
cova-cot

Сімбіозіс бебікол

Користуємось СІМБІОЗІС (SYMBIOSYS®) майже місяць. Я безмежно вдячна naprobu.ua за тестування СІМБІОЗІС Бебікол (SYMBIOSYS®)
Головні переваги препарату
* зрозуміла інструкція
* зручна пляшечка з піпеткою
* капати по 5 капель в день
* 1 флакону вистачає на місяць 😍
* забули що таке коліки та закрепи 😍😳
* нейтралиний смак і ніякої алергії!
Всім рекомендую 🤗😉
Review has 5 comments
Olga2706
Велика подяка за надану можливість протестувати СІМБІОЗ Бебікол. Дуже дієвий засіб,препарат допомагає краще дитині справитися з коліками.Рекомендую
Модератор Ірина
Olga2706, Ольго, добрий день. Вам потрібно залишити 2 розгорнутих (інформативних) відгуки про тестування продукції на сайті naprobu.ua, на сторінці проєкту, у розділі "Відгуки". Коментарем під чужим відгуком ваші враження не зарахуються за виконання умов. Також потрібно залишити 1 відгук (дописом) у вашій соціальній мережі. Після цього заповнити звіт з проєкту (кнопка "Заповнити звіт" на сторінці проєкту). Щоб написати інформативні відгуки відштовхуйтесь від того, якби ви НЕ були учасником тестування, але зайшли на портал почитати відгуки матусь про даний засіб, щоб ви самі хотіли бачити у відгуку, яка інформація була б для вас корисною, щоб визначити своє попереднє ставлення до Сімбіозис Бебікол. Дякую.
Leon52
Купував батькові по рекомендації лікаря, після інсульту. Хочу сказати, що даний препарат в мене не викликав особливо довіри і коли батько пропив його повністю, то особливих ефектів не було помічено. Так, десь більше сконцентрований, десь краще з пам*ятю, але настільки, щоб сказати, що він дієвий на 100 в нашому випадку. Тому так як і Ви писали десь, що все індивідуально.
Leon52
Доволі розумно підмічено. Адже замовник сам надає критерії відбору і вже по тим критеріям модератори розглядають всі заявки. І казати, що десь, щось не розумно комусь давати, бо по їх думці має виглядати розподіл інакше - читайте перше моє речення. І так, погоджуюсь, тестувати можуть люди будь що, головне, щоб продукт був дійсно протестованим.
Leon52
Leon52, вибачаюсь, друге речення
To leave a comment you need Sign in