Вероніка Глагола
Вероніка Глагола
Expert
Reviews Вероніка Глагола
Comments Вероніка Глагола
Likes received
0 Like
14:50 13.09.2024
Вероніка Глагола

Кределіо для котів

Наш Мурчик більшість часу проводить у дворі, так як зараз ще тепло. Тому дуже важливо захистити його від паразитів. Таблетку сприйняв чудово, з'їв сам. Зараз не помічаємо в нього ні бліх, ні кліщів. Дуже зручно, що одна таблетка йде від різних видів паразитів. І має зручний розмір і запах для котика, як смаколик😋 Дуже нам сподобався цей засіб.
Review has 0 comments
14:58 07.09.2024
Вероніка Глагола

Отримали Кределіо для котика

Отримали посилку. Дуже цікаво як будуть діяти саме жувальні таблетки і як котик їх сприйме. Поділимося згодом)
Review has 0 comments
00:51 06.08.2024
Вероніка Глагола

Бактобліс, 2 відгук

Ще хочу написати більш детально про наш досвід прийому препарату Бактобліс. Моя дитина (2 роки) дуже не любить нові ліки, якщо їй щось не подобається на вигляд то відмовляється на відріз, дівчина з характером))) Так в нас було на початку прийому, із ложки куштувати відмовилася взагалі, довелося давати із шприца. Десь днів 5 було важко, відбивалася, плювала, закривала рот.....Хоча на смак Бактобліс приємний. Після 5 днів, ситуація покращилася, вже сама відкривала ротик. А під кінець тестування кожен вечір вже просила дати Бактобліс😂😂😂
Форма випуску для нас виявилася не дуже зручна. Не вистачило якогось дозатора, бо ложка то не для нас😂 було би все розлито по підлозі. Можливо для менших діток зручніше, якщо беруть пустушки. І старших можливо ще якось вмовити)
Review has 0 comments
00:35 06.08.2024
Вероніка Глагола

Бактобліс, 1 відгук

Відразу помітила ефективність Бактобліса ще на початку тестування. Поки чекали на посилку, у донечки кожен ранок почало захрипати горло, потім вже був захриплий голос цілий день. Як почали приймати Бактобліс, на наступний день вже нічого не турбувало дитину, голос був нормальний. Надалі не було ніяких проявів застуди. І дитина активно спілкувалася з іншими дітьми. Бактобліс дійсно робить своє діло.
Сподіваюся що цей ефект буде довготривалий. Будемо використовувати його ще профілактично в осінньо-зимовий період. Я дуже рада, що ми його спробували.
Review has 0 comments
14:30 16.07.2024
Вероніка Глагола

Бактобліс

Чесно кажучи, спочатку сумнівалася чи приймати участь, бо не дуже довіряю подібним препаратам. Та згодом вивчила склад і почитала на різних ресурсах про нього і захотіла спробувати. Моя донечка не часто хворіє, АЛЕ! Нас чекає садок, а там все може змінитися. І навіть зараз, поки чекала посилку, у дитини вже почало захрипати горло зранку....тому дуже актуально зараз спробувати Бактобліс! Обов'язково поділимося результатом!❤️
Review has 1 comment