Вероніка Глагола
Вероніка Глагола
Expert
Reviews Вероніка Глагола
Comments Вероніка Глагола
Likes received
0 Like
10:40 06.09.2024
svetaschechka

Питання по наповненню

Добрий день! Вже отрисала посилочку на тестування. Є питання) В посилочці лежав пустий пакетик. То чи з-пвд трубочки, чи з-під ручки. Незрозуміло. То помилково щось потрапило чи так мало бути?🤔
Review has 13 comments
Вероніка Глагола
Було теж саме, я подумала що це напевно з ручки
svetaschechka
Вероніка Глагола, якось неприємно, згодні?Відкриваєш коробку і таке враження, що з неї пакувальник щось "вкрав"🫣
Модератор_Ярослава
svetaschechka, В наборі до тестування йшла ручка, скоріше за все, в процесі транспортування, вона випала з пакетику
Модератор_Ярослава
Вероніка Глагола, так, все вірно, підчас транспортування ручка могла випасти з пакетику
Вероніка Глагола
svetaschechka, та ні, я зразу подумала що то ручка була запакована. Якось не було такої думки, що щось витягли🫣 навіть приємно, що ручку запакували, а не просто так поклали)
svetaschechka
Вероніка Глагола, у мене ручки не було)Тому у мене і було питання..
Анастасія Винокурова
Snega_snezka, вже 3-ій місяць а бутилочка ще не закінчилася, на довго вистачає)
Анастасія Винокурова
ANGELINA_, так, я тут частіше дізнаюсь про новинки, в магазині часто не помічаю щось нове. А тут бачу - і потім шукаю по магазинам.
Alina_A
Чукаєва Ольга, саме так💪 щаслива, що була можливість протестувати продукт
Alina_A
AnastasiiaBevz, дякую 💛
OlihkaK
Анастасія Винокурова, сто відсотків)
Вероніка Глагола
svetaschechka, значить дійсно витягнули😯🫣
To leave a comment you need Sign in
10:40 06.09.2024
svetaschechka

Питання по наповненню

Добрий день! Вже отрисала посилочку на тестування. Є питання) В посилочці лежав пустий пакетик. То чи з-пвд трубочки, чи з-під ручки. Незрозуміло. То помилково щось потрапило чи так мало бути?🤔
Review has 13 comments
Вероніка Глагола
Було теж саме, я подумала що це напевно з ручки
svetaschechka
Вероніка Глагола, якось неприємно, згодні?Відкриваєш коробку і таке враження, що з неї пакувальник щось "вкрав"🫣
Модератор_Ярослава
svetaschechka, В наборі до тестування йшла ручка, скоріше за все, в процесі транспортування, вона випала з пакетику
Модератор_Ярослава
Вероніка Глагола, так, все вірно, підчас транспортування ручка могла випасти з пакетику
Вероніка Глагола
svetaschechka, та ні, я зразу подумала що то ручка була запакована. Якось не було такої думки, що щось витягли🫣 навіть приємно, що ручку запакували, а не просто так поклали)
svetaschechka
Вероніка Глагола, у мене ручки не було)Тому у мене і було питання..
Анастасія Винокурова
Snega_snezka, вже 3-ій місяць а бутилочка ще не закінчилася, на довго вистачає)
Анастасія Винокурова
ANGELINA_, так, я тут частіше дізнаюсь про новинки, в магазині часто не помічаю щось нове. А тут бачу - і потім шукаю по магазинам.
Alina_A
Чукаєва Ольга, саме так💪 щаслива, що була можливість протестувати продукт
Alina_A
AnastasiiaBevz, дякую 💛
OlihkaK
Анастасія Винокурова, сто відсотків)
Вероніка Глагола
svetaschechka, значить дійсно витягнули😯🫣
To leave a comment you need Sign in
16:07 30.12.2023
Надія Барановська

Киселі від Dr.Oetker. Підсумки

За час проведення тестування встигли всією сім'єю скуштувати різноманітні смаки киселів. Сину та чоловіку найбільше до вподоби припав полуничний, а мені - малиновий.
Киселі від Dr.Oetker мають приємний, натуральний аромат ягід, смак дитинства. Те що треба коли терміново хочеться смачненького.
А з киселів, що потребують варіння, я вирішила приготувати десерт. Вони для цього ідеально підійшли. Вийшов смачний та ніжний пиріг.
Review has 13 comments
Anni
Аппетитно
vika7sta
Мені також припав до душі саме кисіль з полуничним смаком
Вероніка Глагола
Напишіть рецепт, будь ласка. Теж хочу спробувати пиріг спекти з кисілем
Надія Барановська
Вероніка Глагола, готувала за цим рецептом. Інгредієнти: Тісто - 2 склянки борошна - 5 ст ложок цукру - 250 грам вершкового масла - 1 пакетик ванільного цукру - 1 чайна ложка розпушувача - 4 жовтки 🥚 - 1 столова ложка сметани Начинка - 1 кг яблук 🍏 - 1 чайна ложка кориці Білковий шар - 4 білка - 6 столових ложок цукру - 1 щіпка солі - 2 упаковки киселю @dr.oetker_ukraine Приготування 1. Просіяне борошно змішати з розпушувачем. Масло натерти на грубій терці, постійно змішуючи з борошном. Додати цукор, ванільний цукор, жовтки та сметану. Замісити тісто. 1/3 частину тіста помістити в морозилку. ❄️ 2. Дно і бортики форми для випікання змастити маслом і посипати борошном. На дно форми викласти тісто і сформувати бортики. Викласти нарізані і очищені від шкірки яблука, посипати корицею. 3. До білків додати солі і цукор. Збиваємо на великій швидкості міксером до твердих піків. Додаємо кисіль. Перемішуємо міксером на невеликій швидкості. 4. Білкову масу викладаємо зверху 🍎. Натираємо тісто з морозилки на грубу терку поверх білкового шару. 5. Відправляємо у розігріту до 180° духовку на 45-50 хв. Нехай смакує!
Надія Барановська
Вероніка Глагола, готувала за цим рецептом. Інгредієнти: Тісто - 2 склянки борошна - 5 ст ложок цукру - 250 грам вершкового масла - 1 пакетик ванільного цукру - 1 чайна ложка розпушувача - 4 жовтки 🥚 - 1 столова ложка сметани Начинка - 1 кг яблук 🍏 - 1 чайна ложка кориці Білковий шар - 4 білка - 6 столових ложок цукру - 1 щіпка солі - 2 упаковки киселю @dr.oetker_ukraine Приготування 1. Просіяне борошно змішати з розпушувачем. Масло натерти на грубій терці, постійно змішуючи з борошном. Додати цукор, ванільний цукор, жовтки та сметану. Замісити тісто. 1/3 частину тіста помістити в морозилку. ❄️ 2. Дно і бортики форми для випікання змастити маслом і посипати борошном. На дно форми викласти тісто і сформувати бортики. Викласти нарізані і очищені від шкірки яблука, посипати корицею. 3. До білків додати солі і цукор. Збиваємо на великій швидкості міксером до твердих піків. Додаємо кисіль. Перемішуємо міксером на невеликій швидкості. 4. Білкову масу викладаємо зверху 🍎. Натираємо тісто з морозилки на грубу терку поверх білкового шару. 5. Відправляємо у розігріту до 180° духовку на 45-50 хв. Нехай смакує!
Вероніка Глагола
Надія Барановська, дякую, спробую приготувати!🤗
Анастасія Винокурова
Snega_snezka, вже 3-ій місяць а бутилочка ще не закінчилася, на довго вистачає)
Анастасія Винокурова
ANGELINA_, так, я тут частіше дізнаюсь про новинки, в магазині часто не помічаю щось нове. А тут бачу - і потім шукаю по магазинам.
Alina_A
Чукаєва Ольга, саме так💪 щаслива, що була можливість протестувати продукт
Alina_A
AnastasiiaBevz, дякую 💛
OlihkaK
Анастасія Винокурова, сто відсотків)
Вероніка Глагола
svetaschechka, значить дійсно витягнули😯🫣
To leave a comment you need Sign in
16:07 30.12.2023
Надія Барановська

Киселі від Dr.Oetker. Підсумки

За час проведення тестування встигли всією сім'єю скуштувати різноманітні смаки киселів. Сину та чоловіку найбільше до вподоби припав полуничний, а мені - малиновий.
Киселі від Dr.Oetker мають приємний, натуральний аромат ягід, смак дитинства. Те що треба коли терміново хочеться смачненького.
А з киселів, що потребують варіння, я вирішила приготувати десерт. Вони для цього ідеально підійшли. Вийшов смачний та ніжний пиріг.
Review has 13 comments
Anni
Аппетитно
vika7sta
Мені також припав до душі саме кисіль з полуничним смаком
Вероніка Глагола
Напишіть рецепт, будь ласка. Теж хочу спробувати пиріг спекти з кисілем
Надія Барановська
Вероніка Глагола, готувала за цим рецептом. Інгредієнти: Тісто - 2 склянки борошна - 5 ст ложок цукру - 250 грам вершкового масла - 1 пакетик ванільного цукру - 1 чайна ложка розпушувача - 4 жовтки 🥚 - 1 столова ложка сметани Начинка - 1 кг яблук 🍏 - 1 чайна ложка кориці Білковий шар - 4 білка - 6 столових ложок цукру - 1 щіпка солі - 2 упаковки киселю @dr.oetker_ukraine Приготування 1. Просіяне борошно змішати з розпушувачем. Масло натерти на грубій терці, постійно змішуючи з борошном. Додати цукор, ванільний цукор, жовтки та сметану. Замісити тісто. 1/3 частину тіста помістити в морозилку. ❄️ 2. Дно і бортики форми для випікання змастити маслом і посипати борошном. На дно форми викласти тісто і сформувати бортики. Викласти нарізані і очищені від шкірки яблука, посипати корицею. 3. До білків додати солі і цукор. Збиваємо на великій швидкості міксером до твердих піків. Додаємо кисіль. Перемішуємо міксером на невеликій швидкості. 4. Білкову масу викладаємо зверху 🍎. Натираємо тісто з морозилки на грубу терку поверх білкового шару. 5. Відправляємо у розігріту до 180° духовку на 45-50 хв. Нехай смакує!
Надія Барановська
Вероніка Глагола, готувала за цим рецептом. Інгредієнти: Тісто - 2 склянки борошна - 5 ст ложок цукру - 250 грам вершкового масла - 1 пакетик ванільного цукру - 1 чайна ложка розпушувача - 4 жовтки 🥚 - 1 столова ложка сметани Начинка - 1 кг яблук 🍏 - 1 чайна ложка кориці Білковий шар - 4 білка - 6 столових ложок цукру - 1 щіпка солі - 2 упаковки киселю @dr.oetker_ukraine Приготування 1. Просіяне борошно змішати з розпушувачем. Масло натерти на грубій терці, постійно змішуючи з борошном. Додати цукор, ванільний цукор, жовтки та сметану. Замісити тісто. 1/3 частину тіста помістити в морозилку. ❄️ 2. Дно і бортики форми для випікання змастити маслом і посипати борошном. На дно форми викласти тісто і сформувати бортики. Викласти нарізані і очищені від шкірки яблука, посипати корицею. 3. До білків додати солі і цукор. Збиваємо на великій швидкості міксером до твердих піків. Додаємо кисіль. Перемішуємо міксером на невеликій швидкості. 4. Білкову масу викладаємо зверху 🍎. Натираємо тісто з морозилки на грубу терку поверх білкового шару. 5. Відправляємо у розігріту до 180° духовку на 45-50 хв. Нехай смакує!
Вероніка Глагола
Надія Барановська, дякую, спробую приготувати!🤗
Анастасія Винокурова
Snega_snezka, вже 3-ій місяць а бутилочка ще не закінчилася, на довго вистачає)
Анастасія Винокурова
ANGELINA_, так, я тут частіше дізнаюсь про новинки, в магазині часто не помічаю щось нове. А тут бачу - і потім шукаю по магазинам.
Alina_A
Чукаєва Ольга, саме так💪 щаслива, що була можливість протестувати продукт
Alina_A
AnastasiiaBevz, дякую 💛
OlihkaK
Анастасія Винокурова, сто відсотків)
Вероніка Глагола
svetaschechka, значить дійсно витягнули😯🫣
To leave a comment you need Sign in