АннаХ
АннаХ
Expert
Reviews АннаХ
Comments АннаХ
Likes received
14 Like
12:00 30.05.2024
АннаХ

NAN Supreme Pro 3

За обставин, коли неможливе грудне вигодовування суміш NAN Supreme Pro 3 є чудовою альтернативою грудного вигодовування та доповнення прикорму. Склад безпечний, має всі необхідні вітаміни та мікроелементи відповідно до віку дитини. Зручно та швидко готувати. Має гарний смак, дитина зацінила 💚 Проблем із травленням не викликає. Перевірений виробник, надійна якість.
Review has 0 comments
16:15 29.05.2024
АннаХ

NAN Supreme Pro 3

Суміш NAN Supreme Pro 3 дитина коштувала вперше, хоча інші суміші лінійки NAN нам відомі давно, оскільки з народження на штучному вигодовуванні. Дана суміш нам підійшла, син їв залюбки, легка у приготуванні, має гарну консистенцію та легко розчиняється у воді. Проблем із травленням не було, чудово насичує, після вечері даним продуктом дитина гарно спала. Алергії чи інших неприємних реакцій не було. Зручна упаковка, зручно брати із собою та і банку після використання можна застосовувати у побуті 😉
Відмінний склад для розвитку дитини, чудово підходить по віку . Ми залишилися задоволеними, дитина сита та щаслива♥️
Review has 0 comments
09:58 15.05.2024
АннаХ

NAN3 SupremePro

Отримали, улюблену Молочну дитячу суміш NAN3 SupremePro , розпочинаємо течтування. Склад чудовий, упаковка зручна, консистенція гарна.
Review has 0 comments
12:48 29.11.2023
АннаХ

NAN 4 opti pro

Тестування пройшло відмінно, суміш NAN 4 opti pro показала себе чудово. Дитина залишилася стилю, задоволена смаком та запахом ,,молочка,,. Я, як мама задоволена відмінним складом з усіма необхідними вітамінами та мікроелементами відповідно до віку моєї дитини. Легка в приготуванні, швидко розчиняється у воді, чудова консистенція. Зручне, надійне пакування. Не містить шкідливих речовин. Гарно засвоюється, не виникло проблем з травленням та не було алергії. Дитина почувала себе стилю та бадьорою, в нічний час сплав не прокидаючись . Європейська якість за доступну ціну, однозначно - рекомендую.
Review has 0 comments
12:26 29.11.2023
АннаХ

Суміш NAN 4 opti pro

З лінійкою дитячого харчування NAN opti pro - ми знайомі з народження. Суміш NAN 4 opti pro довелося спродувати вперше, враження перевершили очікування:
- відмінний склад по віку дитини
- чудовий смак
- легка у приготуванні
- гарно насичує
- не викликає алергії
- не виникає проблем з травленням
- чудово засвоюється
- європейська якість
- зручна упаковка
- приємний молочний запах
- не містьть пальмової олії.
Дитині підійшла дана суміш, ми залишилися задоволеними будемо купувати надалі.
Review has 0 comments