Sora
Sora
Connoisseur
Reviews Sora
Comments Sora
Likes received
5 Like
16:04 30.05.2024
Sora

Суміш Nan3 Supreme PRO- те, що потрібно дитині

Я дуже рада, що отримала таку можливість протестувати суміш Nan3 Supreme PRO.
Хочу поділитися своїми враженнями: має чудовий склад, не містить пальмової олії, насичена різними вітамінами, мінералами та пробіотиками, гарний смак. Дитина себе поводила добре, без змін у настрої та поведінці, добре спала.
Буду радити цю суміш своїм родичами, знайомим та подружкам-мамам.
Review has 0 comments
21:33 18.05.2024
Sora

Суміш nan3 supreme pro

Протестували суміш. Має гарний склад: містить вітаміни, мінерали та пробіотики. Нам чудово підійшла, у дитини немає алергії, тому що дуже боялась з цього приводу. Животик не турбував, спав міцно та вів себе добре. Дуже раджу👍
Review has 0 comments
12:59 13.11.2023
Sora

Суміш Nan4 optipro

Хочу розповісти про наше тестування суміші Nan 4 optipro. Дуже вражена її чудовим складом: наповнена вітамінами, мінералами, омега-3, а також те, що особливо, це - відсутність пальмової олії. Суміш добре засвоюється, тому що моя дитина спить вночі непрокидаючись. Обов'язково порадимо своїм друзям😊😉
Review has 0 comments
14:55 29.08.2023
Sora

Суміш Nestogen 3

Хочу порадити Nestogen 3, тому що
він має гарний склад, в якому є вітаміни, мінерали, пробіотики та відсутня пальмова олія. Мого сина після вживання суміші на ніч животик не турбує, він спить міцно та спокійно всю ніч, їсть із задоволенням. Я, як мама, довіряю суміші Nestogen 3, й залюбки пораджу своїм подругам-матусям.
Review has 2 comments
13:05 19.05.2023
Sora

Краща суміш Nan

Nan дуже чудова суміш, яка подобається моєму сину і він їсть її із задоволенням. Має чудовий склад і для мене, як мами, дуже важливо, щоб була відсутня пальмова олія у складі суміші. Син з'їдає суміш на ніч і спить спокійно та міцно, живіт не турбує. Тому я довіряю якості Nan 3 Optipro і можу сміливо рекомендувати її всім, в тому числі і близьким.
Review has 0 comments