Светлана Андрушко
Светлана Андрушко
Expert
Reviews Светлана Андрушко
Comments Светлана Андрушко
Likes received
1 Like
11:49 20.07.2018
Светлана Андрушко
Усім привіт! Днями протестувала Желфікс 2:1, варила абрикосовий джем. Спеціально не писала відгук "по гарячим слідам", щоб побачити, як поведе себе мій джемик. Правду кажучи, за свої 30 років вперше варила самостійно варення/джем, завжди мене цей процес лякав своєю довготривалістю. Але після цього тестування буду готувати часто)) все вийшло швидко і смачно. Використовувала один з рецептів, написаних у блозі - 1 кг абрикос, 1 пакет Желфікс 2:1 і 0 5 ч.л. лимонної кислоти. Результатом задоволені всі. Днями планую закрити ще Яблучний джем та абрикосовий джем з Желфікс 1:1, про враження відпишусь згодом.
Review has 1 comment
Светлана Андрушко
Перечитала і зрозуміла, що про якість джему нічого конкретного не написала: під час заливання в банку був доволі рідкий, частину залишила в холодильнику - від застив, але з ложки випадає, тобто не набув консистенції желе/мармеладу, але прекрасно мається на канапки! Думаю, з використанням Желфікс 1:1 цей недолік буде усунено за рахунок більшої кількості цукру.
To leave a comment you need Sign in
07:22 19.12.2017
Светлана Андрушко
Усім привіт! Враховуючи затримку відправлення - протестувати її змогла вчора тільки частково:) Почала з малого - з посипки:) Дуже доречно вписалась у мій задум та додала родзинку в мої тортики! Використовувала посипку Dr. Oetker вперше, до цього купувала інші, більше дешеві. Щодо моїх вражень скажу наступне: сподобалось, що кольори не ядовиті, барвник практично не залишаєтсья на руках при контакті та не забарплює язик:) Пропитавшись кремом стає м'якою. В цілому я задоволена, думаю, ще не раз її купуватиму, адже для мене важливим фактором було те, щоб барвника було якомога менше. Більш детально про тортик: коржі звичайні бісквітні (без додавання розпушувача), крем "Пломбір" та Білково-заварний, прослойка - карамелізовані банани:)
Review has 2 comments
Модератор Ольга
Светлана Андрушко, как мне нравятся украшения тортов пряниками - это так сказочно, что ли. Очень красивые работы.
Светлана Андрушко
Дякую, Ольго! Мені теж дуже сподобався такий варіант декору! Шкода, що поки ще сама не навчилась настільки майстерно розписувати пряники! Добре, що є талановиті люди, до яких за потреби можна звернутись за допомогою!
To leave a comment you need Sign in
16:35 29.11.2017
Sofik
Девочки, я никогда не пробовала делать пуддинг, он готовится отдельным блюдом, или можно его как-то к тортикам добавлять, может в крем? :)
Review has 3 comments
Sofik
Отвечаю сама себе :) нашла отзыв, где пишут, что очень вкусный заварной крем на его основе получается.
Светлана Андрушко
Я готувала окремою стравою. Або в креманки, або в силіконову форму заливала (потім на декілька секунд в гарячу воду опустити і він гарно випадає з форми). У торти, думаю, можна додавати як прослойку, він швидко загусає, тож не розтечеться.
lisa68
Наверное,можно вишню или клубничку добавить,сама еще ни разу не пробовала,буду экспериментировать
To leave a comment you need Sign in
18:16 27.11.2017
olech_ka
Очень люблю печь. Пеку как для родственников, так и для друзей. Пару раз пробовала продукты этой марки! осталась очень довольной. Надеюсь, что мне повезет, и я приму участие в этом " вкусном" проекте.
Review has 9 comments
Светлана Андрушко
Яка краса! Дивлячись на такі шедеври, розумію, що я навіть до новичка не дуже дотягую!)) Буду вдячна, якщо поділитесь рецептом крему, який підійшов би як для вирівнювання, такі для декорування торту. Я поки працюю лише з вершковим, але з вершків 30-33% не завжди вдається гідний крем (боюсь перебити його, так як коли вперше його робила - збила до масла). Було б цікаво і дуже актуально спробувати якусь альтернативу - якраз у доці День Народження скоро)
olech_ka
Светлана Андрушко, могу Вам посоветовать крем на швейцарской меренге- очень стойкий и простой, а еще может сделать масляный крем на крем-сыре. Первый - стойкий, не поплывет при изменение температуры, второй - воздушный.
Марина Мухина
Боже, как такую красоту потом кушать?? я не представляю!
Melodia
Мене також дуже цікавить крем, як на середньому фото, може поділетесь рецептом?
Светлана Андрушко
Дякую за пораду! Буду експериментувати!
Светлана Андрушко
Я правильно зрозуміла, крем на швейцарській меренгі, це крем - білок+цукор на водяній бані, з додаванням вершкового масла?
olech_ka
Да, он самый. Просто главное хорошо взбить белки,чтобы крем потом не расслоился. Взбивайте до устойчивых пиков, и потом по ложке добавляйте сливочное масло комнатной температуры, если оно станет совсем мягким,это не беда, тогда крем будет лучшей консистенции.
olech_ka
Melodia , я брала стандартный рецепт с интернета: 3 белка, 150-200 грм сахара, немного взбивается на водяной бане, потом снимает и продолжаем взбивать до устойчивых пиков. Когда получите желаемое, то потихоньку добавляем сливочное масло ( около 200-300 грм) сколько возьмет крем. Сначала будет получаться абракадабра, потом крем начнет густеть, станет однородным и глянцевым.
Светлана Андрушко
Дякую за консультацію! Згодом відпишусь, сподіваюсь, з позитивним результатом!
To leave a comment you need Sign in
18:16 27.11.2017
olech_ka
Очень люблю печь. Пеку как для родственников, так и для друзей. Пару раз пробовала продукты этой марки! осталась очень довольной. Надеюсь, что мне повезет, и я приму участие в этом " вкусном" проекте.
Review has 9 comments
Светлана Андрушко
Яка краса! Дивлячись на такі шедеври, розумію, що я навіть до новичка не дуже дотягую!)) Буду вдячна, якщо поділитесь рецептом крему, який підійшов би як для вирівнювання, такі для декорування торту. Я поки працюю лише з вершковим, але з вершків 30-33% не завжди вдається гідний крем (боюсь перебити його, так як коли вперше його робила - збила до масла). Було б цікаво і дуже актуально спробувати якусь альтернативу - якраз у доці День Народження скоро)
olech_ka
Светлана Андрушко, могу Вам посоветовать крем на швейцарской меренге- очень стойкий и простой, а еще может сделать масляный крем на крем-сыре. Первый - стойкий, не поплывет при изменение температуры, второй - воздушный.
Марина Мухина
Боже, как такую красоту потом кушать?? я не представляю!
Melodia
Мене також дуже цікавить крем, як на середньому фото, може поділетесь рецептом?
Светлана Андрушко
Дякую за пораду! Буду експериментувати!
Светлана Андрушко
Я правильно зрозуміла, крем на швейцарській меренгі, це крем - білок+цукор на водяній бані, з додаванням вершкового масла?
olech_ka
Да, он самый. Просто главное хорошо взбить белки,чтобы крем потом не расслоился. Взбивайте до устойчивых пиков, и потом по ложке добавляйте сливочное масло комнатной температуры, если оно станет совсем мягким,это не беда, тогда крем будет лучшей консистенции.
olech_ka
Melodia , я брала стандартный рецепт с интернета: 3 белка, 150-200 грм сахара, немного взбивается на водяной бане, потом снимает и продолжаем взбивать до устойчивых пиков. Когда получите желаемое, то потихоньку добавляем сливочное масло ( около 200-300 грм) сколько возьмет крем. Сначала будет получаться абракадабра, потом крем начнет густеть, станет однородным и глянцевым.
Светлана Андрушко
Дякую за консультацію! Згодом відпишусь, сподіваюсь, з позитивним результатом!
To leave a comment you need Sign in