Velina
Velina
Expert
Reviews Velina
Comments Velina
Likes received
12 Like
18:26 26.11.2020
Velina

І ми отримали набір

Всіх вітаю, хто отримав свій дегустаційний набір ковбасок! Цього разу пощастило і мені прийняти участь. А вдвічі приємніше, коли це смачний набір. Кур'єр перед тим як приїхати передзвонив і уточнив, чи я дома і можу його зустріти. Одягнений в уніформу, в масці, рукавичках і з термосумкою. Все на високому рівні. Я, як мама, дуже задоволена вмістом пакету. Уже почали дегустувати, син сосиски-дуже смачні і соковиті, гарний склад порадував. Ми з чоловіком ковбаску. Спробуємо все, обов'язково напишу про смаки, що сподобалося більше, що ні.
Review has 34 comments
Степовенко Ольга
Підскажіть хто небудь, як у вас з'явився відгук у розділі "відгуки". Я створила відгук у розділі питання-відповідь, він тає, а як все таки розмістити саме у розділі "відгуки"?
Velina
Можливо ви раніше написали відгук, коли ще не з'явилася кнопка з відгуками. Запитайте краще у модераторів, вони перенесуть ваш відгук у правильний розділ
Степовенко Ольга
Скоріше так і є. Раніше не було кнопки відгуки. Написала вже і у розділі відгуки, але чомусь він так і не з'явився
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, Погоджуюсь)
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, на невелике прання 3-4 кг додавала 2/3 ковпачка
Марія Сергіївна
Модератор_Ярослава, У мене те саме, відгук не малий. Пробувала декілька разів, вже пройшов але тільки що перевірила, мого немає
Анастасія Винокурова
Мар'яна Палюх, я додавала 2 то наче добре все
Анастасія Винокурова
O'Lena, до вязаних речей ще довго, за цей час можна спробувати ще багато різних
tanjushka141
Супер! Я чесно під час тестування придивлялася уважно до зміни кольору, то не побачила. Звісно відсутність змін/не має втрати кольору/не линяє і це вже був для мене класний результат. Можливо якщо я одну і ту ж саму річ прала щодня, то теж побачила:)) .
Violetta_S
O'Lena, Майже повний ковпачок тому що речей було достатньо багато.
Violetta_S
Порівнюючи з іншими засобами, то густий)
Viktor Onipchenko
Гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей просто чудовий, а от для чорних речей я використовую «Гель для прання чорних тканин Perwoll Black & Fiber» - також дуже гарний результат.
Naliya
Svetik13765, я і чорне все разом. Лиле окремо речі які знаю що линяють.. загружаю повну пралку… а з нинішнім світлом ,аби хоч вспіти попрати партію🤪
svetaschechka
Модератор_Ярослава, ні, нормальний відгук, згідно правил Рлзетки. Але, отриаоа двічі блок. І, щивлюсь, що не я одна. Мабуть, є якісь нюанси з цією платформою.
svetaschechka
Ksushik, ну я думаю, що адміністратори/модератори мають це питання вирішити. Це ж не з нашої вини ця проблема....
Ksushik
svetaschechka, я запитала, мені відповіли, що спробуйте ще раз відправити відгук...
Гришина Світлана
Маю таку ж проблему. Двічі відправляла, вчора та сьогодні і немає мого відгука. Вирішила відправити відгук на інший товар, той , що купувала у них- то одразу той відгук з'явився. Виходить-блокують відгуки, якщо товар купений не на Розетці. З Eva.ua не мала таких проблем. Навіть не уявляю, що далі робити.
greenbuterfly
Viktor Onipchenko, Дякую за пораду
Nataliia
А я вже думала, що я така прискіплива до запаху, 😊 бо всі пишуть про ніжний і непомітний, а для мене занадто сильний.
U_f_i_r
В мене з фото і більш розширений відгук розетка не хотіла брати, рази 3 писала, потім прибрала фото і зробила коротше і зайшло
Iren_IV
Маю таку ж проблему, відгук поширений з фото але відгук не публікують. Лишала два рази
Iren_IV
U_f_i_r, ох відчуваю завтра буду пробувати ще й ваш варіант можливо тоді опублікують
Степовенко Ольга
Коли я відправила відгук 2 раз, я просто не загружала фото, а просто текст і все вийшло
Ksushik
Марія Сергіївна, відправила той же відгук сьогодні і він немалий. Теж пройшов, але в списках не бачу. Читала відгуки, які надрукували - вони і короткі, і з помилками... Дивно, який же там критерій?!
m_argoshk_a
O'Lena, Дякую за хвилювання.У нас з цим все добре. Ми вже давно перейшли на звичайний порошок. Десь до місяців 10 прала речі для доні виключно окремо та дитячим порошком. Але у кожного дітки різні,тому, якщо є можливість алергії,то звісно краще не прати речі. Це стосується не тільки дитячих речей, а й дорослих. У нас сусідка з дитинства алергік. Вона усі речі тільки спеціальним порошком прати може
Polinaocad1
В мене також не з'явився відгук на розетці...двічі пробувала,але нічого не має
tanjushka141
Бачу, що я не одна не можу опублікувати відгук на Rozetka. Ви хоч відповідь від них отримали, а я нічого. Відгук зберігаю і лише повідомлення- чекайте перевірку модератора. Відгук так і не опублікували, але і зауваження не отримала. Вже 3 дні борюся з Rozetka
Кат.KA
O'Lena, а я думала там щось під плівкою щось буде)))) тому і зняла
Polinaocad1
tanjushka141, так само....висить на перевірці і не відомо що робити.Тільки відгук на усіх платформах відсутній
Iren_IV
Сьогодні відправила відгук третій раз для експерименту стиснула його та додала два фото, відповіді про два попередніх відгуки від розетки не отримувала. Якась дивна там модереція.
greenbuterfly
Я вже третій раз розміщую. Хіба я повинна слідкувати, чи розетка розмістить мій коментар?
siunova
greenbuterfly, читала ваш коментар, раніше теж такі проблеми були, у мене якось розміщувались, а у деяких дівчат теж ні. З однієї сторони ми не винуваті чи розмістять наш відгук, а з іншої такі умови тестування🤷‍♀️
siunova
greenbuterfly, вибачаюсь не ваш, але схожий, ми не одні 🫣
siunova
Ева розмістила відгук, але скорочений зовсім, хоча я абзаци прибирала. Фото відео теж розміщено, ну як є
To leave a comment you need Sign in
13:26 05.08.2020
Natali27

Интенсивный скраб для тела "Кофе"

Пока все, и я в том числе, с нетерпением ждут результатов отбора, хотела бы немного рассказать о своем любимом скрабе для тела от Eveline Cosmetics. Возможно кому-то эта информация будет актуальной.
Пользуюсь им уже чуть больше года (купила уже второй тюбик) и пока что менять на другой не собираюсь.
Сам скраб прозрачный (радует отсутствие красителей), с мелкими частицами кофе. Аромат сладковато-кофейный, довольно приятный, особенно для любителей кофе.
Скраб очень легко распределяется по влажной коже, мелкие частички кофе отлично отшелушивают ороговевшую кожу. После смывания кожа становится нежной, гладкой, увлажненной.
Читала о нем отзывы, то встречала и негативные, что он не подошел, было раздражение.
Конечно такое может быть, ведь это косметическое средство и не всем оно может идеально подойти.
Лично у меня приятный опыт использования даного скраба. Никаких негативных последствий за столь длительный период использования пока не наблюдалося.
Review has 55 comments
olena.romanenko
Дzкую дуже, справді цікаво, я не п'ю каву, але запах дуже люблю) Eveline не перестають дивувати!
Bulavo4ka
Ваууу я обожаю скрабы,как я поняла это скраб для тела ,верно? Нужно обязательно купить и попробовать,хоть кофе не пью но запах нравится)
Natali27
Bulavo4ka, да это скраб для тела. Очень классный. Может кому-то и не понравится, но я от него кайфую больше года. Даже будучи беременной его использовала.
Bulavo4ka
Natali27, все,нужно срочно пробовать,я полюбила скрабы и для лица и для тела, раньше я их не воспринимала,а сейчас поняла что скраб лучше трёт чем мочалка,и от него кожа прям бархатистая, теперь пользуюсь тоже,мне подарили баночку ещё на 8 марта,досих пор,и тоже с кофе,но не от eveline,я балдею,такой найти не могу, теперь ваш отзыв нашел замену моему,я эту баночку видела ,но даже не обратила внимание что это скраб, спасибо
Інна Білань
А для обличчя якимись цієї фірми користувались?
Lwiwska_Pani
Natali27, я коли була вагітною не пила каву і казали, що на косметичні засоби її також не можна., бо через шкіру у кров потрапить. Але тоді були інші часи, зараз може нові дослідження є на цю тему)
Velina
Дякую вам за цей коментар відгук. Обов'язково і я спробую. Якраз в планах купити скраб для тіла.
Natali27
incya, в нашому магазині для обличчя я скрабине знайшла, тому замовила у подруги іншої фірми. Якби був і для обличчя фірми Евелін - взяла б точно. Якщо судити по даному скрабу - то якість не гірша від дорожчих брендів і склад досить непоганий. Як тільки з'явиться в нашому магазині скраб для обличчя - обов'язково куплю і спробую.
Natali27
Velina, обов'язково спробуйте! Якщо аромат кофе вам приємний, то думаю, що вам сподобається.
Rivnianka Panianka
Спасибо большое, очень люблю и кофе, и запах, и вкус
Natali27
Lwiwska_Pani, а мені під час вагітності дуже хотілося кави. Гінеколог дозволила пити геть трішки і слабеньку робити. Пила іноді таку зранку, але не зловживала. А від скраба які можуть бути особливо наслідки? Я ж не залишаю його на шкірі. По інструкції там треба нанести на вологу шкіру і протягом 3 хв масажувати/розтирати, а потім змити все. Сильно глибоко в шкіру не встигне впитатися. Та й раніше взагалі відношення і до вагітності і до новонародженої дитинки були
Natali27
Lwiwska_Pani, відправився попередній коментар раніше, ніж встигла дописати його? Раніше було зовсім інще відношення до вагітності. Зараз трішки спростували і прибрали деякі заборони. Раніше дівчата взагалі забувади про макіяж під час вагітності, а зараз хоча б губки? чи оченята?? підфарбують, та й зачіску?‍♀️, манікюр? зроблять. І хто ж знає, як правильніше? В кожного покоління своя правда і всої правила.? Приємного вам вечора та удачки у відборі?
Rivnianka Panianka
Natali27, я думаю убрали не забороны а забобоны) удачи вам всем! И девочкам и бабушкам ;)
Lwiwska_Pani
Rivnianka Panianka, так то точно))) стільки всього "не можна" було)))
Bulavo4ka
incya, я брала якось собі і самі нам дуже сподобався ,зараз автозасмагою користуюся від цієї фірми, потрібно якось буде написати відгук до і після нанесення
Natali27
Rivnianka Panianka, можливо і так. Бо раніше взагалі багато чого не можна було робити.
Natali27
Bulavo4ka, було б цікаво ваш відгук почитати, перш ніж купувати товар.
olena.romanenko
Natali27, ой, мені теж намагалися люди щось розповідати, що не можна, то не омжна. Але я не слухала. Взагалі вважаю, що вагітні дуже схильні до панки. чого до ни додатково лізти та страхати. Особливо, коли перша дитина і не знаєш, чого чекати в день Х, а тут ще 9 місяців якість дурні правила.
Інна Білань
Bulavo4ka, скраб для обличчя?
olena.romanenko
incya, сам цей для тіла) а для обличчя ще шукають)
Інна Білань
olena.romanenko, та я власне і запитувала чи є в Евелін скраб для обличчя
turovasveta
1000 раз видела этот крем но не думала и не соизволила прочесть что это скраб,так как он стоял где все для бани,я даже не могла подумать, теперь буду знать,тоже прикуплю
olena.romanenko
incya, я не зрозуміла, вибачте
Natali27
turovasveta, может те кто выставляли скрабами в бане пользуются?
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, Погоджуюсь)
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, на невелике прання 3-4 кг додавала 2/3 ковпачка
Марія Сергіївна
Модератор_Ярослава, У мене те саме, відгук не малий. Пробувала декілька разів, вже пройшов але тільки що перевірила, мого немає
Анастасія Винокурова
Мар'яна Палюх, я додавала 2 то наче добре все
Анастасія Винокурова
O'Lena, до вязаних речей ще довго, за цей час можна спробувати ще багато різних
tanjushka141
Супер! Я чесно під час тестування придивлялася уважно до зміни кольору, то не побачила. Звісно відсутність змін/не має втрати кольору/не линяє і це вже був для мене класний результат. Можливо якщо я одну і ту ж саму річ прала щодня, то теж побачила:)) .
Violetta_S
O'Lena, Майже повний ковпачок тому що речей було достатньо багато.
Violetta_S
Порівнюючи з іншими засобами, то густий)
Viktor Onipchenko
Гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей просто чудовий, а от для чорних речей я використовую «Гель для прання чорних тканин Perwoll Black & Fiber» - також дуже гарний результат.
Naliya
Svetik13765, я і чорне все разом. Лиле окремо речі які знаю що линяють.. загружаю повну пралку… а з нинішнім світлом ,аби хоч вспіти попрати партію🤪
svetaschechka
Модератор_Ярослава, ні, нормальний відгук, згідно правил Рлзетки. Але, отриаоа двічі блок. І, щивлюсь, що не я одна. Мабуть, є якісь нюанси з цією платформою.
svetaschechka
Ksushik, ну я думаю, що адміністратори/модератори мають це питання вирішити. Це ж не з нашої вини ця проблема....
Ksushik
svetaschechka, я запитала, мені відповіли, що спробуйте ще раз відправити відгук...
Гришина Світлана
Маю таку ж проблему. Двічі відправляла, вчора та сьогодні і немає мого відгука. Вирішила відправити відгук на інший товар, той , що купувала у них- то одразу той відгук з'явився. Виходить-блокують відгуки, якщо товар купений не на Розетці. З Eva.ua не мала таких проблем. Навіть не уявляю, що далі робити.
greenbuterfly
Viktor Onipchenko, Дякую за пораду
Nataliia
А я вже думала, що я така прискіплива до запаху, 😊 бо всі пишуть про ніжний і непомітний, а для мене занадто сильний.
U_f_i_r
В мене з фото і більш розширений відгук розетка не хотіла брати, рази 3 писала, потім прибрала фото і зробила коротше і зайшло
Iren_IV
Маю таку ж проблему, відгук поширений з фото але відгук не публікують. Лишала два рази
Iren_IV
U_f_i_r, ох відчуваю завтра буду пробувати ще й ваш варіант можливо тоді опублікують
Степовенко Ольга
Коли я відправила відгук 2 раз, я просто не загружала фото, а просто текст і все вийшло
Ksushik
Марія Сергіївна, відправила той же відгук сьогодні і він немалий. Теж пройшов, але в списках не бачу. Читала відгуки, які надрукували - вони і короткі, і з помилками... Дивно, який же там критерій?!
m_argoshk_a
O'Lena, Дякую за хвилювання.У нас з цим все добре. Ми вже давно перейшли на звичайний порошок. Десь до місяців 10 прала речі для доні виключно окремо та дитячим порошком. Але у кожного дітки різні,тому, якщо є можливість алергії,то звісно краще не прати речі. Це стосується не тільки дитячих речей, а й дорослих. У нас сусідка з дитинства алергік. Вона усі речі тільки спеціальним порошком прати може
Polinaocad1
В мене також не з'явився відгук на розетці...двічі пробувала,але нічого не має
tanjushka141
Бачу, що я не одна не можу опублікувати відгук на Rozetka. Ви хоч відповідь від них отримали, а я нічого. Відгук зберігаю і лише повідомлення- чекайте перевірку модератора. Відгук так і не опублікували, але і зауваження не отримала. Вже 3 дні борюся з Rozetka
Кат.KA
O'Lena, а я думала там щось під плівкою щось буде)))) тому і зняла
Polinaocad1
tanjushka141, так само....висить на перевірці і не відомо що робити.Тільки відгук на усіх платформах відсутній
Iren_IV
Сьогодні відправила відгук третій раз для експерименту стиснула його та додала два фото, відповіді про два попередніх відгуки від розетки не отримувала. Якась дивна там модереція.
greenbuterfly
Я вже третій раз розміщую. Хіба я повинна слідкувати, чи розетка розмістить мій коментар?
siunova
greenbuterfly, читала ваш коментар, раніше теж такі проблеми були, у мене якось розміщувались, а у деяких дівчат теж ні. З однієї сторони ми не винуваті чи розмістять наш відгук, а з іншої такі умови тестування🤷‍♀️
siunova
greenbuterfly, вибачаюсь не ваш, але схожий, ми не одні 🫣
siunova
Ева розмістила відгук, але скорочений зовсім, хоча я абзаци прибирала. Фото відео теж розміщено, ну як є
To leave a comment you need Sign in
16:16 27.04.2020
nika2009

Какой лучше?

Под впечатлением от упаковки с удовольствием приступила к тестированию.
Что могу сказать, больше всего мне по вкусу и действию понравились Hell Strong Focus и Hell Strong Apple. У них более выраженный фруктовый немного кисленький вкус. После того как выпьешь баночку чувствуется значительное повышение внимания и прилив сил.
Что по поводу состава- не заметила ничего плохого. Тем более литрами энергетический напиток пить не намерена) В составе преобладают вода, сахар и кофеин( как раз бодрящая смесь).
Так же хотелось бы отметить, что этот энергетический напиток в меру газирован, что позволяет быстро выпить баночку.
Hell Classic и Hell Strong Red Grape мне так же нравятся, но по сравнению с другими, первый для меня слаще других и немного приторный, а второй чуть менее эффективен.
Review has 32 comments
Velina
Ми з сусіднього тестування Pampers, якщо можливо так назвати)) Читаю коментарі, тепер також хочу спробувати цей енергетичний напій. Дякую всім за відгуки.
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, Погоджуюсь)
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, на невелике прання 3-4 кг додавала 2/3 ковпачка
Марія Сергіївна
Модератор_Ярослава, У мене те саме, відгук не малий. Пробувала декілька разів, вже пройшов але тільки що перевірила, мого немає
Анастасія Винокурова
Мар'яна Палюх, я додавала 2 то наче добре все
Анастасія Винокурова
O'Lena, до вязаних речей ще довго, за цей час можна спробувати ще багато різних
tanjushka141
Супер! Я чесно під час тестування придивлялася уважно до зміни кольору, то не побачила. Звісно відсутність змін/не має втрати кольору/не линяє і це вже був для мене класний результат. Можливо якщо я одну і ту ж саму річ прала щодня, то теж побачила:)) .
Violetta_S
O'Lena, Майже повний ковпачок тому що речей було достатньо багато.
Violetta_S
Порівнюючи з іншими засобами, то густий)
Viktor Onipchenko
Гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей просто чудовий, а от для чорних речей я використовую «Гель для прання чорних тканин Perwoll Black & Fiber» - також дуже гарний результат.
Naliya
Svetik13765, я і чорне все разом. Лиле окремо речі які знаю що линяють.. загружаю повну пралку… а з нинішнім світлом ,аби хоч вспіти попрати партію🤪
svetaschechka
Модератор_Ярослава, ні, нормальний відгук, згідно правил Рлзетки. Але, отриаоа двічі блок. І, щивлюсь, що не я одна. Мабуть, є якісь нюанси з цією платформою.
svetaschechka
Ksushik, ну я думаю, що адміністратори/модератори мають це питання вирішити. Це ж не з нашої вини ця проблема....
Ksushik
svetaschechka, я запитала, мені відповіли, що спробуйте ще раз відправити відгук...
Гришина Світлана
Маю таку ж проблему. Двічі відправляла, вчора та сьогодні і немає мого відгука. Вирішила відправити відгук на інший товар, той , що купувала у них- то одразу той відгук з'явився. Виходить-блокують відгуки, якщо товар купений не на Розетці. З Eva.ua не мала таких проблем. Навіть не уявляю, що далі робити.
greenbuterfly
Viktor Onipchenko, Дякую за пораду
Nataliia
А я вже думала, що я така прискіплива до запаху, 😊 бо всі пишуть про ніжний і непомітний, а для мене занадто сильний.
U_f_i_r
В мене з фото і більш розширений відгук розетка не хотіла брати, рази 3 писала, потім прибрала фото і зробила коротше і зайшло
Iren_IV
Маю таку ж проблему, відгук поширений з фото але відгук не публікують. Лишала два рази
Iren_IV
U_f_i_r, ох відчуваю завтра буду пробувати ще й ваш варіант можливо тоді опублікують
Степовенко Ольга
Коли я відправила відгук 2 раз, я просто не загружала фото, а просто текст і все вийшло
Ksushik
Марія Сергіївна, відправила той же відгук сьогодні і він немалий. Теж пройшов, але в списках не бачу. Читала відгуки, які надрукували - вони і короткі, і з помилками... Дивно, який же там критерій?!
m_argoshk_a
O'Lena, Дякую за хвилювання.У нас з цим все добре. Ми вже давно перейшли на звичайний порошок. Десь до місяців 10 прала речі для доні виключно окремо та дитячим порошком. Але у кожного дітки різні,тому, якщо є можливість алергії,то звісно краще не прати речі. Це стосується не тільки дитячих речей, а й дорослих. У нас сусідка з дитинства алергік. Вона усі речі тільки спеціальним порошком прати може
Polinaocad1
В мене також не з'явився відгук на розетці...двічі пробувала,але нічого не має
tanjushka141
Бачу, що я не одна не можу опублікувати відгук на Rozetka. Ви хоч відповідь від них отримали, а я нічого. Відгук зберігаю і лише повідомлення- чекайте перевірку модератора. Відгук так і не опублікували, але і зауваження не отримала. Вже 3 дні борюся з Rozetka
Кат.KA
O'Lena, а я думала там щось під плівкою щось буде)))) тому і зняла
Polinaocad1
tanjushka141, так само....висить на перевірці і не відомо що робити.Тільки відгук на усіх платформах відсутній
Iren_IV
Сьогодні відправила відгук третій раз для експерименту стиснула його та додала два фото, відповіді про два попередніх відгуки від розетки не отримувала. Якась дивна там модереція.
greenbuterfly
Я вже третій раз розміщую. Хіба я повинна слідкувати, чи розетка розмістить мій коментар?
siunova
greenbuterfly, читала ваш коментар, раніше теж такі проблеми були, у мене якось розміщувались, а у деяких дівчат теж ні. З однієї сторони ми не винуваті чи розмістять наш відгук, а з іншої такі умови тестування🤷‍♀️
siunova
greenbuterfly, вибачаюсь не ваш, але схожий, ми не одні 🫣
siunova
Ева розмістила відгук, але скорочений зовсім, хоча я абзаци прибирала. Фото відео теж розміщено, ну як є
To leave a comment you need Sign in
19:02 20.04.2020
Velina

Розетка і Пампік

Скажіть будь ласка, а що робити з коментарями, які я буду залишати на сайтах Пампік і Розетка? Як організатор буде перевіряти, хто написав відгук, а хто ні?
Review has 34 comments
Модератор Ольга
Velina, посилання на ці відгуки (або нікнейм та дату написання) Ви маєте вказати під час заповнення Підсумкової анкети.
Velina
Ок, зрозуміло. Я просто бачу, що зараз у відгуках прикріплюються скріншоти
Модератор Ольга
Velina, це не обов'язково.
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, Погоджуюсь)
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, на невелике прання 3-4 кг додавала 2/3 ковпачка
Марія Сергіївна
Модератор_Ярослава, У мене те саме, відгук не малий. Пробувала декілька разів, вже пройшов але тільки що перевірила, мого немає
Анастасія Винокурова
Мар'яна Палюх, я додавала 2 то наче добре все
Анастасія Винокурова
O'Lena, до вязаних речей ще довго, за цей час можна спробувати ще багато різних
tanjushka141
Супер! Я чесно під час тестування придивлялася уважно до зміни кольору, то не побачила. Звісно відсутність змін/не має втрати кольору/не линяє і це вже був для мене класний результат. Можливо якщо я одну і ту ж саму річ прала щодня, то теж побачила:)) .
Violetta_S
O'Lena, Майже повний ковпачок тому що речей було достатньо багато.
Violetta_S
Порівнюючи з іншими засобами, то густий)
Viktor Onipchenko
Гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей просто чудовий, а от для чорних речей я використовую «Гель для прання чорних тканин Perwoll Black & Fiber» - також дуже гарний результат.
Naliya
Svetik13765, я і чорне все разом. Лиле окремо речі які знаю що линяють.. загружаю повну пралку… а з нинішнім світлом ,аби хоч вспіти попрати партію🤪
svetaschechka
Модератор_Ярослава, ні, нормальний відгук, згідно правил Рлзетки. Але, отриаоа двічі блок. І, щивлюсь, що не я одна. Мабуть, є якісь нюанси з цією платформою.
svetaschechka
Ksushik, ну я думаю, що адміністратори/модератори мають це питання вирішити. Це ж не з нашої вини ця проблема....
Ksushik
svetaschechka, я запитала, мені відповіли, що спробуйте ще раз відправити відгук...
Гришина Світлана
Маю таку ж проблему. Двічі відправляла, вчора та сьогодні і немає мого відгука. Вирішила відправити відгук на інший товар, той , що купувала у них- то одразу той відгук з'явився. Виходить-блокують відгуки, якщо товар купений не на Розетці. З Eva.ua не мала таких проблем. Навіть не уявляю, що далі робити.
greenbuterfly
Viktor Onipchenko, Дякую за пораду
Nataliia
А я вже думала, що я така прискіплива до запаху, 😊 бо всі пишуть про ніжний і непомітний, а для мене занадто сильний.
U_f_i_r
В мене з фото і більш розширений відгук розетка не хотіла брати, рази 3 писала, потім прибрала фото і зробила коротше і зайшло
Iren_IV
Маю таку ж проблему, відгук поширений з фото але відгук не публікують. Лишала два рази
Iren_IV
U_f_i_r, ох відчуваю завтра буду пробувати ще й ваш варіант можливо тоді опублікують
Степовенко Ольга
Коли я відправила відгук 2 раз, я просто не загружала фото, а просто текст і все вийшло
Ksushik
Марія Сергіївна, відправила той же відгук сьогодні і він немалий. Теж пройшов, але в списках не бачу. Читала відгуки, які надрукували - вони і короткі, і з помилками... Дивно, який же там критерій?!
m_argoshk_a
O'Lena, Дякую за хвилювання.У нас з цим все добре. Ми вже давно перейшли на звичайний порошок. Десь до місяців 10 прала речі для доні виключно окремо та дитячим порошком. Але у кожного дітки різні,тому, якщо є можливість алергії,то звісно краще не прати речі. Це стосується не тільки дитячих речей, а й дорослих. У нас сусідка з дитинства алергік. Вона усі речі тільки спеціальним порошком прати може
Polinaocad1
В мене також не з'явився відгук на розетці...двічі пробувала,але нічого не має
tanjushka141
Бачу, що я не одна не можу опублікувати відгук на Rozetka. Ви хоч відповідь від них отримали, а я нічого. Відгук зберігаю і лише повідомлення- чекайте перевірку модератора. Відгук так і не опублікували, але і зауваження не отримала. Вже 3 дні борюся з Rozetka
Кат.KA
O'Lena, а я думала там щось під плівкою щось буде)))) тому і зняла
Polinaocad1
tanjushka141, так само....висить на перевірці і не відомо що робити.Тільки відгук на усіх платформах відсутній
Iren_IV
Сьогодні відправила відгук третій раз для експерименту стиснула його та додала два фото, відповіді про два попередніх відгуки від розетки не отримувала. Якась дивна там модереція.
greenbuterfly
Я вже третій раз розміщую. Хіба я повинна слідкувати, чи розетка розмістить мій коментар?
siunova
greenbuterfly, читала ваш коментар, раніше теж такі проблеми були, у мене якось розміщувались, а у деяких дівчат теж ні. З однієї сторони ми не винуваті чи розмістять наш відгук, а з іншої такі умови тестування🤷‍♀️
siunova
greenbuterfly, вибачаюсь не ваш, але схожий, ми не одні 🫣
siunova
Ева розмістила відгук, але скорочений зовсім, хоча я абзаци прибирала. Фото відео теж розміщено, ну як є
To leave a comment you need Sign in
21:51 17.04.2020
Velina

Нарешті і ми з Pampers

Тепер і ми з набором для тестування. Нарешті! Через карантин прийшлося повозитися з посилкою і перенаправляти в інший населений пункт, бо ми зараз в селі у бабусі) Приємно було отримати улюблену марку підгузників. Люблю їх за те, що дуже тоненькі, рідко протікають порівняно з іншими, ніколи не виникало подразнень, не натирали ніжки і животик. Зараз користуємося в основному трусиками, а тепер на ніч спробуємо нові Памперс. А бонусом є звичайно вологі серветки і коди на знижку. Дякуємо naprobu i Pampers за можливість тестувати улюблену продукцію!
Review has 36 comments
Anzhelika_orlova23
спасибо за подробный отзыв)
Orawing
А що можете сказати про серветки?вологість, якість?) Чи про це буде окремий відгук?
Кабардінка
гарного тестування, та канікул у бабусі)
Velina
Поки ще в процесі тестування, враження і детальний відгук ще напишу.
Людмила Деменко123
Які у вас чудові весняні фото!!
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, Погоджуюсь)
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, на невелике прання 3-4 кг додавала 2/3 ковпачка
Марія Сергіївна
Модератор_Ярослава, У мене те саме, відгук не малий. Пробувала декілька разів, вже пройшов але тільки що перевірила, мого немає
Анастасія Винокурова
Мар'яна Палюх, я додавала 2 то наче добре все
Анастасія Винокурова
O'Lena, до вязаних речей ще довго, за цей час можна спробувати ще багато різних
tanjushka141
Супер! Я чесно під час тестування придивлялася уважно до зміни кольору, то не побачила. Звісно відсутність змін/не має втрати кольору/не линяє і це вже був для мене класний результат. Можливо якщо я одну і ту ж саму річ прала щодня, то теж побачила:)) .
Violetta_S
O'Lena, Майже повний ковпачок тому що речей було достатньо багато.
Violetta_S
Порівнюючи з іншими засобами, то густий)
Viktor Onipchenko
Гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей просто чудовий, а от для чорних речей я використовую «Гель для прання чорних тканин Perwoll Black & Fiber» - також дуже гарний результат.
Naliya
Svetik13765, я і чорне все разом. Лиле окремо речі які знаю що линяють.. загружаю повну пралку… а з нинішнім світлом ,аби хоч вспіти попрати партію🤪
svetaschechka
Модератор_Ярослава, ні, нормальний відгук, згідно правил Рлзетки. Але, отриаоа двічі блок. І, щивлюсь, що не я одна. Мабуть, є якісь нюанси з цією платформою.
svetaschechka
Ksushik, ну я думаю, що адміністратори/модератори мають це питання вирішити. Це ж не з нашої вини ця проблема....
Ksushik
svetaschechka, я запитала, мені відповіли, що спробуйте ще раз відправити відгук...
Гришина Світлана
Маю таку ж проблему. Двічі відправляла, вчора та сьогодні і немає мого відгука. Вирішила відправити відгук на інший товар, той , що купувала у них- то одразу той відгук з'явився. Виходить-блокують відгуки, якщо товар купений не на Розетці. З Eva.ua не мала таких проблем. Навіть не уявляю, що далі робити.
greenbuterfly
Viktor Onipchenko, Дякую за пораду
Nataliia
А я вже думала, що я така прискіплива до запаху, 😊 бо всі пишуть про ніжний і непомітний, а для мене занадто сильний.
U_f_i_r
В мене з фото і більш розширений відгук розетка не хотіла брати, рази 3 писала, потім прибрала фото і зробила коротше і зайшло
Iren_IV
Маю таку ж проблему, відгук поширений з фото але відгук не публікують. Лишала два рази
Iren_IV
U_f_i_r, ох відчуваю завтра буду пробувати ще й ваш варіант можливо тоді опублікують
Степовенко Ольга
Коли я відправила відгук 2 раз, я просто не загружала фото, а просто текст і все вийшло
Ksushik
Марія Сергіївна, відправила той же відгук сьогодні і він немалий. Теж пройшов, але в списках не бачу. Читала відгуки, які надрукували - вони і короткі, і з помилками... Дивно, який же там критерій?!
m_argoshk_a
O'Lena, Дякую за хвилювання.У нас з цим все добре. Ми вже давно перейшли на звичайний порошок. Десь до місяців 10 прала речі для доні виключно окремо та дитячим порошком. Але у кожного дітки різні,тому, якщо є можливість алергії,то звісно краще не прати речі. Це стосується не тільки дитячих речей, а й дорослих. У нас сусідка з дитинства алергік. Вона усі речі тільки спеціальним порошком прати може
Polinaocad1
В мене також не з'явився відгук на розетці...двічі пробувала,але нічого не має
tanjushka141
Бачу, що я не одна не можу опублікувати відгук на Rozetka. Ви хоч відповідь від них отримали, а я нічого. Відгук зберігаю і лише повідомлення- чекайте перевірку модератора. Відгук так і не опублікували, але і зауваження не отримала. Вже 3 дні борюся з Rozetka
Кат.KA
O'Lena, а я думала там щось під плівкою щось буде)))) тому і зняла
Polinaocad1
tanjushka141, так само....висить на перевірці і не відомо що робити.Тільки відгук на усіх платформах відсутній
Iren_IV
Сьогодні відправила відгук третій раз для експерименту стиснула його та додала два фото, відповіді про два попередніх відгуки від розетки не отримувала. Якась дивна там модереція.
greenbuterfly
Я вже третій раз розміщую. Хіба я повинна слідкувати, чи розетка розмістить мій коментар?
siunova
greenbuterfly, читала ваш коментар, раніше теж такі проблеми були, у мене якось розміщувались, а у деяких дівчат теж ні. З однієї сторони ми не винуваті чи розмістять наш відгук, а з іншої такі умови тестування🤷‍♀️
siunova
greenbuterfly, вибачаюсь не ваш, але схожий, ми не одні 🫣
siunova
Ева розмістила відгук, але скорочений зовсім, хоча я абзаци прибирала. Фото відео теж розміщено, ну як є
To leave a comment you need Sign in