Януся Томіліна
Януся Томіліна
Connoisseur
Reviews Януся Томіліна
Comments Януся Томіліна
Likes received
0 Like
07:44 07.12.2018
Олена Макоїд_
Дуже хочеться спробувати дану пральну машину. Підкупає економічність, тому що вдома в криниці чамто не вистачає води, а з маленькою дитиною прання майже щоденне. А функція пару для нас,як для алергіків - взагалі мрія, ажде постійно доводиться прасувати всі речі, щоб не було висипу. Сподіваюся на те,що пощастить)
Review has 3 comments
Moderator Alena
Alena, з такими умовами та станом здоров‘я Вам обов‘язково потрібна ця пральна машина. Сподіваємось, що Вам пощастить у відборі! Удачі!
Януся Томіліна
Я Вам дуже співчуваю, але мені цікаво як Ви будете встановлювати машинку? Моя мама живе в селі, і для неї ми купували спеціальну машинку з бочкою в комплекті Горенье. - Машинка з бочки тягне воду - це спеціальна машинка, в кого немає підведеної води. Нам в супермаркетах казали що має бути тиск води. Удачі Вам звичайно! Нехай доля посміхається!
Олена Макоїд_
Януся Томіліна у нас є підведена вода. Село - не ліс, можна й труби кинути) Дякую! На жаль, у список не потрапила, але з нетерпінням чекатиму на огляди.
To leave a comment you need Sign in
09:34 04.12.2018
Януся Томіліна
Всім доброго дня! Дуже радують подібні тестування і я дуже хотіла б стати учасницею цього прекрасного проекту. Наша машинка вже дуже старенька, дуже хотілось потрапити на тестування попередньої пральної машинки, але в ряди щасливчиків не потрапила, адже охочих було дуже багато. Маю сина 4 роки і тому прання це невід'ємна частина наших буднів. Особисто мене зацікавили такі характеристики як захист від підтопу через поломку, адже нашу стареньку Бош я періодично мушу розкручувати і зливати вручну. Надіюсь на удачу. Всіх з наступаючими святами!
Review has 2 comments
Moderator Alena
Януся Томіліна, у цей раз охочих буде не меньше, це я Вам гарантую) Але ми все одно бажаємо Вам успіхів та вітаємо з наступаючими новорічними святами!
Януся Томіліна
Так, знаю, і цей раз вже спокійніше мрію... Я розумію, що шанси маленькі потрапити, враховуючи кількість людей, але тихенько надіюсь. А от за минулого тестування прям місця собі не знаходила так мріяла... Дуже вже чекаю!)))
To leave a comment you need Sign in
08:03 15.10.2018
Януся Томіліна
Всім привіт! Ох і проекти пішли у компанії, так і затамовуєш подих, читаючи подібні речі. Особисто у мене серце частіше билось коли відбирали учасників на Нівея, потім АХА, тепер на пральну машинку))))) І все так хочеться спробувати, чимось себе побалувати)
Review has 2 comments
Moderator Alena
Януся Томіліна, тестування дійсно захоплююче! А ще більшу інтригу створює дуже мала кількість Експертів. Сподіваємось, що Вам пощастить!)
Януся Томіліна
Так, повністю з Вами згодна! Інтрига ще та!) Тому й чекаю вже будь-якого рішення))))). А то весь час вона в думках.
To leave a comment you need Sign in
21:00 06.09.2018
Януся Томіліна
Всім привіт! Ось прочитала ініормацію про нове тестування. Нам 4 роки, ми не потрапляєм в списки охочих. Дуже жаль, але повністю згодна з правилами. Ми і зараз рідко, але купуємо пюре - переважно Хіп, так як ця марка перевірена. Хаме ми не куштували, бо було дорого по ціні та малий асортимент у моєму місті. Але якщо раптом не вистачить учасників, ми б радо прийняли участь. ))) Вважаю що це крута можливість отримати подібну смакоту діткам. Впевнена що товар буде якісний, і матусі не боятимуться підробки під час тестування. )
Review has 3 comments
Модератор Ольга
Януся Томіліна, зважаючи на ціну продуктів, вартість харчування виправдана. Зі старшою донькою я переконалася, що дешеве, не завжди якісне.
Януся Томіліна
Так, Ви правду написали і я дотримуюсь такої ж думки. Через наш атопічний дерматит я дуже обережно і "з точністю як пише книжка" вводила прикорм. Так як безмолочні каші Хіпп рисова, гречана та кукурудзна не містили глютен і нам підійшли і по смаку і по здоров'ю - вирішила не ризикувати і купувати Хіпп і пюре і соки перші часи. І хочу сказати що Хіпп є однією з найдорожчих якраз. Чомусь Хіпп мені рекомендували не лише матусі, а й наш педіатр. Зараз ми їмо багато чого, нам 4. Хіпп купувати дорого і нам тієї баночки "на 1 зуб". Іноді балую Хіпп, іноді Гербер, Агуша, а от Хаме так і не куштували. Буду читати відгуки та реакцію діток на цю смакоту. Якраз дуже цікаво знати про цю марку. Якби Ваше опитування проходило 3 роки тому, можливо саме Хаме стало б нашим фаворитом)))
Модератор Ольга
Януся Томіліна, моїй молодшй донці ще немає двох рочків, але і нам не завжди вистачає баночки для повноцінного харчування :) А ось для перекусу чи десерту - ідеально.
To leave a comment you need Sign in
07:40 21.03.2018
Alionu4
Здравствуйте, увы, я не попала в данное тестирование, но очень хочу попробовать эту продукцию. В отзывах не вижу информации: появилась ли у кого-то перхоть ( так как шампунь не подошел), пушатся ли волосы после высыхания, после применения бальзама легче ли расчесывать волосы? Может кто-то дать ответы из тех, кто тестирует?) Спасибо) По итогу хочу приобрести Нивею тоже)
Review has 8 comments
Balashyllya
Здравствуйте,перхоти нет, но мне кажется этот момент индивидуален. Волосы увлажненные не пушатся, расчесывание реально становится проще.
Lapysik
Волосы совершенно не пушатся, а насчет расчесывания это вообще сказка!!! Волосы не путаются, мягкие, поддаются любым манипуляциям!
Татьяна Хоруженко
Перхоти не появилось, по крайней мере у меня. Это вопрос сугубо индивидуальный и вряд-ли вам даст кто-то 100% гарантию что у вас её не будет. Волосы отлично расчесываются даже если использовать только шампунь. После кондиционера вообще сказка!!! После четырёх применений шампунь + кондиционер волосы приобрели более здоровый вид. Так что я вам рекомендую попробовать. Как минимум начните с шампуня, а кондиционер всегда можно докупить)))
Веста
Здравствуйте, Alionu4! Я бы Вам рекомендовала попробовать. Я сейчас провожу тестирование и очень довольна шампунем. Я точно буду покупать его в дальнейшем. У меня волосы склонны к образованию перхоти и я частенько покупала шампуни против перхоти. Но от этого шампуня она не появилась, Пользовалась уже 5 раз. Я бы рекомендовала его, мне очень понравился. Но так как шампунь все таки очень индивидуальное средство, то пока сам не попробуешь- не поймешь. Обращала внимание на цену шампуня в розничной сети. Цена достаточно доступная и вижу во многих магазинах есть скидки на него, как на новинку. Это тоже приятно))
zolotoeplama
Добрий вечір! Тестувала постійно з бальзамом, шкіру голови не пересушує, свербіж не зявляється, тому за лупу навіть і не думала))) Волосся приємне на дотик і шовковисте. В магазинах бачила кілька видів, для нормального і тонкого волосся Вибір за Вами.Рекомендую !
Alionu4
Спасибо большое девченки)! Вы меня переубедили)) Куплю и попробую все таки))
Януся Томіліна
Доброго дня! Мій чоловік завжди користується відомим шампунем від лупи, так як є така проблема. Вирішив спробувати мою Нівею, яку прислали На Пробу. Результат- лупи немає, волосся блискуче. Тепер це наш перший сімейний шампунь! Рекомендую!
Netochka
Пушатся, да. Чтобы не пушились надо очень много бальзама. Засчет силикона в нем есть результат. Перхоти не было и не появилось
To leave a comment you need Sign in