Ольга С
Ольга С
Expert
Reviews Ольга С
Comments Ольга С
Likes received
25 Like
21:40 05.07.2021
Катерина Старчик

Сирочок "Простоквашино" без цукру

2+
Доню було вибрано протестувати і оцінити сирок "Простоквашино для малят".
Будучи відповідальною мамою я перечитала безліч літератури, і була чітко налаштована не додавати цукор і сіль, а також продукти наповнені підсилювачами смаку і ароматизаторами в раціон дитини до двох років.
Тому на сирочки зі смаками не дивилась в загалі.

Перш ніж дати на пробу доці, я прочитала склад: молоко, біфідобактерії та фруктовий наповнювач (яблуко, мультифрукт), склад мене влаштував.

Ярослава, розпакувавши подарункову коробку і побачивши сирочки, часу не гаяла та з ентузіазмом почала куштувати. Їй особливо припав до душі смак мультифрукту.
Сирочок мене, як маму приємно порадував: будучи без доданого цукру мав приємний смак і густу консистенцію,а це важливо-дитина може спокійно їсти його сама, він не розтікається, навіть якщо баночка перевернеться.

Доця з задоволенням з'їла два сирочки, при тому, що вона в нас дуже перебірлива в їжі. Плануємо і надалі купувати продукти цієї фірми без доданого цукру, а також пробувати нові смаки.
Review has 6 comments
Masechka
А мені здалася консистенція рідкувата, зі стаканчика витекло б...
Катерина Старчик
Masechka, Доня їла виделкою (на відео видно) у нас нічого не розтікалось. Можливо через те, що сирочок був витягнутий з холодильника. Доня не їсть теплу молоку, а любить холодненьке.
Ольга С
Який чудовий відгук і просто чарівна маленька тестувальниця!
Катерина Старчик
Ольга С, дякую)
Олена Мацюк
Masechka, коли з холодильника давала, то густий, а коли брала з собою на прогулянку, то через 1,5 год вже був досить рідкий, реально витікав зі стаканчика
МаринаБейдик
Катерина Старчик, яка чудова консистенція,о можна й виделкою їсти 🙂
To leave a comment you need Sign in
23:56 30.04.2021
Ельвіра Іжик

Перші пасочки

Перший раз пекла пасочки . Дуже задоволена якістю дріжджів Dr.Oetker,також використала цукрову пудру, ванілін та декор.
Дріжіджі чудово набухають і опара піднялась дуже добре.
Дуже сподобалися в декорі бусини.Пасочки вийшли на славу!
#naprobuua  #naprobuua_Dr.Oetker  #Dr.Oetker #naprobuua_відгуки
Review has 1 comment
Ольга С
Декор з апельсиновим кружечком просто клас! Дуже стильно і лаконічно!
To leave a comment you need Sign in
22:40 28.04.2021
Nata_gub

Тестування триває🍽🥰

І знов тестую по книжці рецептів Dr.Oetker. Сьогодні був яблучно-сирний пиріг (рецепт додається). В самому рецептів було декілька замін: ром замінила на ароматизатор рому Dr.Oetker, а м‘який сир на кисломолочний сир 5%. Випікала трішки більше ніж 30 хв. В мене вийшло 2 скляних судочки: маленький і великий. Аромат стояв на всю квартиру. Смакота неймовірна. 12 балів з 12 ставлю розпушувачу, ванільному цукру і книзі рецептів.. і ще один великий плюс лопатці, яка прийшла з посилкою (вона більша за мою), дякуючи їй я гарненько розрівняла сирну структуру.
Отже, не тестування, а одне задоволення 👏🏻😊

П.с. Завтра буду пекти пасочки і доберуся до дріжджів і ароматизатору ванільки😻
Review has 16 comments
Ольга С
Як симпатично!
Nata_gub
Ольга С, дякую 😊🌹
Malayamark2019
Выглядит очень аппетитно))
stepchenkolena
Очень аппетитно🤤🥧
Анастасія Гусар
Рецепты в этой брошюре и правда супер! Тоже хочу что-нибудь приготовить)
Nata_gub
Анастасия Гусар, там все рецепты просто находка) какой не возьму - все очень вкусное получается🥰
Nata_gub
stepchenkolena, дякую 😊🌹
Nata_gub
Malayamark2019, дякую 😊🌹
Татьяна Береговенко
Очень интересный рецепт, обязательно попробую, выглядит аппетитно))
Nata_gub
tanya_bereg, он стоит того, чтоб попробовать😉🌹
tetyana_tania_
Яка смакота,аромат аж через екран передається😋
nadja_melnik
Яка смакота у Вас вийшла )
Nata_gub
tetyana_tania_, аромат дійсно був класний🥰
Nata_gub
nadja_melnik, дякую🥰🌹
Anset
Супер, все так аппетитно выглядит, что сразу хочется и себе сделать. Пока еще до него не дошла, но обязательно попробую. Удачи Вам!
Nata_gub
Anset, дякую, спробуйте, ви точно не пошкодуєте - пиріг дуже смачний 🤩
To leave a comment you need Sign in
21:30 28.04.2021
Killis1987

Тестування розпушувача для тіста та ванільної есенції від #Dr.Oetker

Сьогодні тестувала розпушувач для тіста та ванільну есенцію від #Dr.Oetker. Продукція показала себе відмінно. Я робила оладки, додавши розпушувач та ванільну есенцію. Оладки вийшли смачні, ніжні, пухкі, не забиті, з легким ванільним ароматом. Під час смаження, оладки гарно підіймались та утворювали повітряні пухирці на поверхні тіста. Рецепт: 500 мл кислого молока, 2 яйця, 3-4 с.л. цукру, 1/3 флакончика ванільної есенції, 2 с.л. олії, ~350 г борошна, 1 ч.л. розпушувача #Dr.Oetker. Смажити на сухій сковороді. Рекомендую!
Review has 5 comments
Ольга С
Які класні! Я теж таку сковороду маю, діти дуже люблять панкейки-смайлики
nadja_melnik
Клас , треба буде собі придбати таку сковородку. Панкейки чудово підходять для діток)
Killis1987
Так, діти обожнюють їх, тепер тільки на цій сковороді смажу)
Елена.81
Як гарно. Мої малі діти певно б одразу все змели з тарілки.
Killis1987
Елена81, так, мої теж їх дуже люблять
To leave a comment you need Sign in
22:08 28.04.2021
stepchenkolena

Воздушная меренга для украшения куличей 🍡

Немного предисловия😇 До декрета я работала поваром. И на работе часто использовала продукцию Dr. Oetker, которая радовала качеством и результатом. Сейчас скучаю по своей работе. Нравится кондитерское дело, но в совершенстве им не владею. Но, когда появляется свободное время, бегу на кухню и стараюсь порадовать своих близких чем то вкусненьким. Сегодня я решила приготовить меренгу для украшения куличей🍡 Мне понадобилось:
1 белок🥚
60 гр сахара🧂
20 гр сахарной пудры с ванильным вкусом (запах невероятный) от Dr. Oetker👍
Сначала нужно смешать белок и сахар, отправить на паровую баню (чтоб дно не касалось воды) и постоянно помешивать до полного растворения сахара (я проверяла массу между пальцами).
ВАЖНО⚡ ВСЯ ПОСУДА ДОЛЖНА БЫТЬ СУХОЙ И ОБЕЗЖИРЕННОЙ. В БЕЛОК НЕ ДОЛЖЕН ПОПАСТЬ ЖЕЛТОК⚡
Затем, не снимая с паровой бани, начинаем взбивать миксером: сначала на малых оборотах, затем - на максимуме. Взбиваем до пиков. Получившуюся массу перекладываем в миску и добавляем сахарную пудру и взбиваем ещё пару минут. Общее время⌚ взбивания у меня заняло около 10 минут.
ХИТРОСТЬ⚡ БЕЛКИ ЛУЧШЕ ВЗБИВАТЬ В ОДНУ СТОРОНУ (НАПРИМЕР, ПО ЧАСОВОЙ СТРЕЛКЕ). ЕСЛИ МАССА ПЛОХО ВЗБИЛАСЬ, МОЖНО ДОБАВИТЬ ЧУТЬ-ЧУТЬ ЛИМОННОЙ КИСЛОТЫ ИЛИ ЛИМОННОГО СОКА - ЭТО УСКОРИТ ПРОЦЕСС⚡
Затем нужно приготовить противень, застелить его пергаментом и отсаживать меренгу через кондитерский мешок. В такие меренги нужно втыкнуть шпашки, чтобы потом можно было вставить в паску.
А теперь только творить и Ваша фантазия! 🥰 Я использовала микс бабочек от Dr. Oetker🦋 и самые обычные посыпки на паски.
После того, как украсили отправляем в духовку на 1,5-2 часа при 60 градусах.⌚(У меня духовка электрическая, поставила верх-низ и приоткрыла буквально на пару сантиметров.)
Меренга получилась, как по мне, красивой 😇 Осталось украсить ею куличи🍡🥧
ИТОГ⚡ Сахарная пудра придала меренге невероятный аромат🤤 А микс бабочек прекрасно смотрится в данной композиции.
Продукцией очень довольна, буду тестировать всё остальное 💪👍 По душе мне приходится подготовка к празднику Светлой Пасхи🥰
Review has 15 comments
Ярина Гузеева
Как красиво 😍
Ольга С
Яка крута ідея! просто Вау!
Ctpekozka
Очень классная идея👍
Malayamark2019
Нужно будет попробовать, спасибо за совет.😃
stepchenkolena
Ctpekozka, попробуйте! Очень увлекает🙂
stepchenkolena
Malayamark2019, пожалуйста! Пробуйте на здоровье😉
Наталія Черняк
Красиво. Дякую за ідею.
stepchenkolena
Natasha0529, спасибо большое🙂
Татьяна Береговенко
Идея супер, нужно обязательно попробовать. Продукции Dr. Oetker на высоком уровне
tetyana_tania_
Як гарно,дуже цікава ідея
nadja_melnik
Дуже чудова ідея, треба спробувати)
stepchenkolena
tanya_bereg, спасибо 🙂 обязательно попробуйте!
stepchenkolena
tetyana_tania_, дякую😉
stepchenkolena
nadja_melnik, дякую🙂
olia_han
Класна ідея для прикраси паски, раніше не зустрічала такої краси
To leave a comment you need Sign in