Taisiia88
Taisiia88
Expert
Reviews Taisiia88
Comments Taisiia88
Likes received
15 Like
18:13 02.07.2024
Taisiia88

Тестування Perwoll

Рідкий пральний Порошок Perwoll для кольорових речей-незамінний помічник для мене влітку. Через часті прання літні речі втрачають свій колір. З PERWOLL колір стає яскравим, речі, як нові. Також залишається приємний аромат після прання. Засіб економний, вистачає одного ковпачка на одне прання. Він делікатно видаляє забруднення та помякшує тканину. Чудовий помічник вдома!
Шопер тепер у пригоді, беру з собою в магазин, а в мішечку перу делікатні речі!
Review has 0 comments
16:26 22.06.2024
Taisiia88

Тестування Perwoll

Прийшла моя посилочка для тестування. В ній я отримала рідкий засіб для прання кольорових речей Perwoll, стильну сумку-шопер та мішечок для прання речей. Починаємо тестування!!
Review has 0 comments
21:22 13.10.2023
Taisiia88

Завершення тестування молочних каш, мої враження!!!!

Підходить до завершення наше тестування готових молочних каш від торгової марки Яготинське для дітей. Ми тестували три смаки - це гречана, рисова та пшенична молочні каші. Дитині дуже сподобався смак - природний, натуральний смак молока та круп, без ароматичних добавок, без надлишку цукру. Ці каші корисні для організму дитини, містять багато поживних речовин. Невеликий формат упаковки дає змогу одразу спожити усю суміш. Каші легко брати з собою в подорож, на прогулянку, так як вони не потребують зберігання в холодильнику. Дитина споживала каші в якості перекусу, особливо полюбляла їх перед сном. Ми задоволен
ні цієї продукцію, відкрили для себе її вперше. Що важливо-не було побочних ефектів, висипань чи алергій. Чудові каші для наших дітей!!!!
Review has 1 comment
09:22 09.10.2023
Taisiia88

Тестування молочних каш від Яготинське для дітей

Продовжуємо тестувати молочні каші від Яготинське для дітей. У наборі є три смаки- молочно-рисова каша, молочно-гречана та молочно-пшенична. Дитині найбільше сподобалася гречана, на смак, наче шоколадна. Каші в міру солодкі, не приторні. Дитина споживає їх як перекус між основними прийомами їжі, особливо полюбляє на ніч. Каші легкі та водночас ситні. Зручні у використанні, невеликий об'єм та трубочка дозволяють брати цей продукт з собою на прогулянку або в подорож. Що важливо, каші не потребують зберігання в холодильнику. Цю продукцію ми спробували вперше і залишилися задоволеним. У наших магазинах я раніше не бачила цей товар у продажі, тепер буду обов'язково звертати увагу. Щодо побажання, то було б добре випустити таку лінійку каш на безлактозному молоці. Так як багато діточок зараз мають непереносимість лактози.
Review has 0 comments
20:15 27.09.2023
Taisiia88

Тестування розпочалося!

Отримали тестовий набір від Яготинського. Три смаки каш у зручній упаковці, блокнотик та листівка. Починаємо тестувати!!!Дякуємо за таку можливість.
Review has 0 comments