Туська
Туська
Expert
Reviews Туська
Comments Туська
Likes received
7 Like
13:05 16.09.2024
Туська

ВІС

Кулькова ручка BIC Раунд Стік – ідеальний вибір, коли потрібна ручка для дитини. Чорнило на олійній основі забезпечує плавне та безперервне письмо, а також не розмазується.
●Ручка BIC Джелосіті Стік- має гелеве чорнило, що забезпечує м’яке письмо, насичені яскраві кольори. Ідеально підходить як для повсякденного письма, так і для творчих проєктів.
●Чорнографітовий олівець Еволюшен BIC має корпус зі спеціалізованого пластику, який не утворює гострих країв при зламі, легко та швидко заточується, а тому є безпечним варіантом для користування дитиною. Додатковий плюс – ультраміцний стрижень, який не ламається при ударах та падіннях, тому якщо ваша дитина розламає олівець на 2 частини, то можна з легкістю його наточити і користуватися двома олівцями.
●Кольорові олівці BIC Evolution Stripes – безпечні та надійні кольорові олівці для дитини. Вони також зроблені зі спеціального пластику, який є гнучким та водночас міцним, забезпечуючи зручне та безпечне користування. Вони чудово заточуються без ламання стрижня, а тому вони є ідеальним вибором для дитячої творчості.
●Фломастери BIC КідКулер, 12 шт. – ідеальні фломастери для дитячої творчості
●Фломастери BIC Visa, 12 шт.-якість бомба
Review has 0 comments
12:52 07.09.2024
Туська

Продукція BIC

Дуже вдячні,що дуже вчасно до 1вересня надіслали дуже круту продукцію ВІС. З продукцією знайомі давно, часто купували, але не як основну продукцію. В школі і вдома почали тестування лише продукцією ВІС. Вкінці тестування надамо ще відгуки.
Review has 0 comments
20:22 02.05.2024
Туська

Перше враження

Мене вже біля 2 років турбує безсоння, сон міг бути від 30хв до 2годин в загальному, тривожність без причини, набір ваги. Звичайні снодійні не допомогали, також назначали антидепресанти,але ефект до 5діб і сон максимум 2-4 години і потім різке пробудження. Останні 3 місяці пью мемонтін 3мг і ефект краще набагато. Як тільки побачила,що можна спробувати Мемопрув одразу подала заявку і ура починаю приймати.
Review has 7 comments
20:45 30.12.2023
Туська

Підведення підсумків

На сьогоднішній день ми спробували всі смаки киселів, найбільше сподобався полуничний. Готували дуже легко. Для дітей в цю пору року я вважаю це те,що треба. В подальшому обов'язково будемо купувати і готувати киселі даної марки.
Review has 0 comments
12:57 21.12.2023
Туська

Смакота

Дитина була прям в очікуванні , коли я вже зварю кисіль. Першим ми спробували кисіль з полуницею, наступний з ягодами. Готувала по рецепту 400мл кипятку на 2пакети киселю. Теплим не дуже сподобався, а ось холодним йде на ура. Дякую за можливість спробувати. Після дегустації всіх смаків, напишу враження ще.
Review has 0 comments