lazorenko
lazorenko
Expert
Reviews lazorenko
Comments lazorenko
Likes received
32 Like
15:27 05.08.2024
lazorenko

Тепер впевнена на 100%

Після відгуку першого, в мене підхватила вірус щє старша дитина. Я без роздумів дала ій Бактобліс. Всё пройшло навіть краще ніж з молодшою. Пару днів і він був як то кажуть огурчік. Дякую Вам за такі гарні пропозиції, щодо тестування. Це дуже корисно, іноді пробувати щось нове, а головне дієве.
Review has 1 comment
12:48 29.07.2024
lazorenko

Вражена дуже

Бактобліс cаше – респіраторний ородисперний пробіотик, що містить перший у світі пробіотичний штам Streptococcus salivarius K12 для перорального прийому, який запатентований для сприяння підтримки захисту організму від інфекційних захворювань верхніх дихальних шляхів та зниження кількості випадків ускладнень від можливих інфекцій.
Моя дитина часто хворіє на орві, тому я вирішила спробувати цей пробіотик і я вражена. Хвороба пройшла не так складно, як завжди. Зазвичай це ще період після хвороби, проходить тяжко для дитини. Але ж тут результат мені сподобався. Замість 3 тижнів хвороби, які у нас зазвичай трапляються, у нас на препараті вийшов майже тиждень, і ще бонусом- не було періоду післяхворобного. Я вражена і всім рекомендую Бактобліс.
Review has 10 comments
12:12 24.07.2024
lazorenko

Раді пробувати щось нове

Дякуємо за довіру, тестуємо)
Review has 1 comment
15:56 15.07.2024
lazorenko

Починаємо тестувати

Дуже дякуємо за можливість протестувати))))
Review has 0 comments
15:36 06.07.2024
lazorenko

Велике дякую за те що дали змогу скуштувати

Ось і ми, на тестуванні Хіпп Комбіотика)
Суміш з гарним складом, що може бути головнішим для мами та малюка? У складі кальцій та вітамін Д😍🥰
Її нам ще не доводилося тестувати раніше, тому ми дуже чекали цієї події. Малюку подобається – солоденька на смак, не містить глютену, цукру та емульгаторів. На горщик дитина ходить добре після неї, проблем з животиком не мали під час тестування. Дитинка спить гарно вночі, а отже суміш нам підходить☺️
Хотіла б відокремити, що муміш дуже ситна. Для мене це важливо, так як раніше прокидалися вночі для того, щоб погодувати.
Будемо і надалі купляти Хіпп Комбіотик та рекомендувати друзям👍
Дякуємо за змогу протестувати даний продукт🫶🏻
Review has 0 comments