MihajlenkoY
MihajlenkoY
Expert
Reviews MihajlenkoY
Comments MihajlenkoY
Likes received
15 Like
16:44 04.07.2024
MihajlenkoY

Чудовий засіб Perwoll

Мої враження від тестування просто чудові. Гель торгової марки Perwoll реально виявився якісним і достойним продуктом. Він приємної текстури, має чудовий квітковий аромат, не приторний і не агресивно навʼязливий. Це грає не малу роль, бо речі після прання мають приємний і не відштовхуючий аромат. Гарно справляється з плямами, речі чисті і свіжі.
Щодо відновлення кольору, я би не покладала великих надій. За період тестування я випрала ним речі декілька раз, тому важко щось сказати, можливо потрібно більше циклів щоб кольори відновилися і стали яскравіші.
В цілому я приємно вражена тестуванням, тому буду купувати і інші гелі цієї марки.
Додаю фото тканини, щоб порівняти. Річ випрана два рази.
Review has 1 comment
15:19 29.06.2024
MihajlenkoY

І я з вами!)

Дуже рада і вдячна команді НаПробу що я потрапила в це тестування!
Отримала набор і в захваті. Велика пляшка гелю та супер красивий шопер. Це моє перше знайомство з гелями Perwoll. Ніколи раніше не купувала саме ці гелі для прання.
Вже відбулося перше тестування і що я хочу сказати: гель має рідку структуру і це дуже мені подобається, бо густий важче наливати в мірний стаканчик, а потім і з нього. Хочу відмітити дуже приємний аромат, який тримається на одязі ще декілька днів. Щодо яскравості кольору ще поки нічого не можу сказати, бо речі попрала тільки раз, а виробник заявляє, що колір стає насиченим тільки через декілька циклів прання.
Тому тестую далі з величезним задоволенням!
Review has 0 comments
16:44 26.11.2020
MihajlenkoY

М’ясний пакетик від Cooker

Пощастило мені потрапити у список для тестування м‘ясних делікатесів. До цього часу я не знала про магазин Cooker. Сподобалось, що в магазині працюють дуже вічливі кур‘єри з якими можно домовитися. Доставка була дуже швидкою. Від тепер цей магазин потрапив у мої замітки.
Продукція для тестування досить різноманітна. Продукцію ТМ Салтівський м‘ясокомбінат вже доводилося куштувати. Нарікань немає.
Першою, що спробували це ковбасу Сервелат. Сподобався ніжний смак. Не подобається, коли багато перцю і часнику, а в ній все гармонічно поєднано. Смачна.
Ковбаса Президентська запашна і ситна. Великі шматочки м‘яса і нічого зайвого. Теж приємний і ніжний смак.
Нарізки ковбас Італійська, Венеція і Фінська схожі між собою бо сирокопчені. Смачні, ідеально підходять до гарячих бутербродів. Один мінус дуже тоненько нарізані і коли роз‘єднувала шматочки, вони рвалися.
Балик Дарницький це просто бомба! Ну дуже смачне м‘ясо, має підкопчений смак, щільну структуру.
Сосиски молочні більше підходять для дітей, так як мають маленький розмір. Тому дегустував їх мій синок. Вони смачні і дійсно мають ніжний і молочний смак. При варці не лопаються і не розварюються, що свідчить про високу якість.
В цілому дуже сподобалося тестування, але пройшло занадто швидко))
Плюси: продукція свіжа, смачна і якісна. Надійна і приємна упаковка.вказані строки придатності і склад.
Мінуси: крім ковбаси в нарізці, більше ніде не зазначена вага, вважаю це не правильно. Взяти, наприклад, сосиски. На сайті вказано вага від 250 до 400г. Потім де ціна вказано, що 400г, але по факту в упаковці було 250 г.
Review has 0 comments
07:34 24.09.2019
MihajlenkoY

Так чи ні))

Не можу зрозуміти, я в проекті чи ні. Повідомлення прийшло, що так, а в списках себе не знаходжу(
Review has 5 comments
07:31 20.09.2019
MihajlenkoY

Спроба 3, полунична)

Спробувавши всі смаки, я дійшла висновку, що синочкубільш до вподоби був смак полуниця- ваніль. Не нав‘язливо пахне полуничкою, ваніль придає солодкий присмак. Сподобалось, що ці сирочки не дуже солодкі. Склад більш менш нормальний, як для дитячого організму. За час тестування в нас не виникло ні закрепів, ні діареї, ні алергії. Тому можу сказати, що сирочки безпечні, смачні і навіть корисні. Ще чим сподобався полуничний, що він більш густіший ніж інші, але це на мій погляд.
Review has 2 comments