Наталья Тараненко
Наталья Тараненко
Connoisseur
Reviews Наталья Тараненко
Comments Наталья Тараненко
Likes received
0 Like
13:52 05.02.2020
Limalinka23

Нове тестування?

Спочатку подумала, заповню анкету, протестую.
А потім подивилась на термін проведення тестування і зрозуміла, що у разі відбору, кішки вдома вже не буде. Вона буде у батьків, і як тоді мені заповнювати звіт, коли не буду бачити кішку))
Тому не буду, нехай комусь іншому, як то кажуть, посміхнеться доля)
Review has 2 comments
Наталья Тараненко
У нас собака ещё молодая, всего полгодика! И как раз к началу тестирования начнется дачный сезон! Так что ошейник будет весьма кстати!
Limalinka23
Desire, бажаю удачі! Нехай улюбленець протестує цей ремінець)
To leave a comment you need Sign in
02:16 04.07.2018
Наталья Тараненко
Разъехалась моя семья, кто куда, оставив в холодильнике вишню и черешню. Самой мне было этого не скушать, и было принято решение сварить из этого джем. После подготовки, ягод оказалось около 800 гр. Ягоды в кастрюльке слегка подавила толкушкой, чтобы они пустили сок, всыпала смешанный с сахаром Желфикс 1:2 (половину пачки). Закипятила, добавила грамм 300 сахара, довела до кипения и разлила в подготовленные баночки. Благодаря малому времени варки, цвет насыщенный получился, прям рубиновый!))) А вкууууусно!!!!!!! Не бойтесь миксовать разные компоненты! Выйдет обязательно вкусно и необычно!
Review has 2 comments
22Kari
Desire с творожком ярко и густой! ВЫ открыли баночку или осталось?
Наталья Тараненко
остаточки )))) всего вышла поллитровая баночка и еще маленькая на 250 гр.
To leave a comment you need Sign in
12:06 25.06.2018
Таня Слипченко
Останній пакетик Желфіксу і чудовий джем з апельсинів. Зробила все як написано в рецепті. Купила апельсинів (но прогадалапотрібно було взяти 2 кг а не 1 кг - вдома живуть маленькі ласуни які стирили кілька апельсинів і тому очищених вийшло не 1 кг а лише 900 г) 400 г цукру та 1 пакетик Желфікс 2:1, а також у кінці приготування додала 3 ст.л. коньяку (дуже сподобався запах і смак вишневого джему і тому вирішила додати і в апельсини). Апельсини помила, почистила, розібрала на дольки, зважила та дрібно порізала Виклала у кастрюлю, додала Желфікс 2:1 змішаний з 2 ст.л. цукру, аа ще додала трішки лимонної кислоти. Постійно перемшуючи довела до кипіння, висипала цукор що лишився довела ще раз до кипіння і проварила 3 хв. Відставила та додала 3 ст.л. коньяку, розлила в банки та закатала. Перевернула банки до гори дном на 5 хв а потім повернула у звичне положення. Хочу зауважити що у мене було лише 900 г апельсинів почищених - чистий вихід - 900 гр (одна 0,5 л банка не повна). Тепер у мене другий клопіт буде - ДЕ КУПИТИ ЖЕЛФІКС???? Адже у маленьких містах продукцію DrOetker купити проблематично. Всім рекомендую цю "палочку-виручалочку" коли хочеться смачно закатати на зиму, а часу не багато - Желфікс від DrOetker - це помічник на кухні.
Review has 2 comments
Наталья Тараненко
Красота какая! Очень люблю варенье из горьких апельсин. К сожалению, в наших супермаркетах таких не водится. С удовольствием и я приготовлю такой джем, но уже дождусь сезона апельсин )))
Таня Слипченко
Апельсин оказался очень сладким. В планах было приготовить джем из красной смородины, но она к сожалению из-за погоды еще на поспела, а в магазине была хорошая акция на апельсины, вот так спонтанно получился этот джем. Да, он действительно вкусный. Готовьте и приятного аппетита :)
To leave a comment you need Sign in