ITIS_ESPRIT
ITIS_ESPRIT
Newbie
Reviews ITIS_ESPRIT
Comments ITIS_ESPRIT
Likes received
0 Like
18:51 26.11.2017
Нюрочка
По поводу порошков, то здесь экономить тоже нельзя. Я химик и как никто понимаю что такое ПАВы. Поверхностно-активные вещества, тоесть мыльная основа. Очень вредная вещ! А ведь мы нашу одежду носим на своём теле и спим, если постельное бельё. Особенно вред деткам маленьким. С постиранной одежды ПАВы попадают на кожу, впитываются через нее, попадают в кровь, разносятся по всему организму и накапливаются в тканях печени, легких, сердца, мозга.Так что 10 раз подумайте и почитайте состав, прежде чем покупать!
Review has 16 comments
RoyaElric
Согласна с Вами. Но думаете в наше то время в составе правду пишут? Если ввели закон, что того же ГМО не может быть в продуктах. Теперь даже на мивине пишут, что она без ГМО. Что в тех специях, я вообще молчу)
Nastya24
А какие на ваш взгляд безопасные порошки?
vv_Veronika_vv
Ну как бы без ПАВов стирка не возможна, это во-первых. Во-вторых, если на то пошло, я биохимик, и впитывание через кожу??? что??? а моетесь вы чем? посуду моете? антисептики наверно не используете? и продукты питания без лецитина выбираете? И как бы ПАВи не "впитываются" в одежду. Ну или значить плохо полоскаете почитайте составы порошков, обычно кроме парфюмерной композиции в основном больше ничем не отличаются. Девочки, а вы не ведитесь на рекламу что порошок без ПАВов, такого не бывает. Обращайте внимание на процент содержание ПАВов от 5 до 15%. Ниже - плохо стирает, выше - больше полоскание, но эффект как и при 10%. Куда более важно обращать внимание на содержание фосфатов, в Европе это не более 0,5%, у нас допуск, если не ошибаюсь до 5% Именно павы кстати сушат руки при ручной стирке, поэтому кто стирает в ручную, тому нужно поискать с меньшим содержанием. И вообще очень бесит эта мода на ЕКО, видь ничего в составах, законодательствах, производстве не меняют, а просто цепляют наклейки для не внимательного потребителя
vv_Veronika_vv
Закона, запрещающего ГМО нет в нашей стране. Есть закон, что производитель обязан указывать есть ли в составе продукты ГМО. Вот поэтому и лепят невпопад. Даже на воде когда то попадалось
NataliaBS
Я не знаю плохо или хорошо я делаю, но уже лет 5 как отказалась от моющих средств для мытья посуды, хотя при этом использую хозяйственное мыло, не могу сказать, что это идеальный вариант, но все таки лучше чем употреблять в организм много Фейри, Галы или других похожих моющих средств.
ITIS_ESPRIT
NataliaBS мы в селе используем горчичьний порошок, а воду со статками пищи потом можно безопасно использовать в хозяйстве. Содой и дома иногда мою. И сода и горчица неплохо справляються с жиром
Нюрочка
Я год жила в европе, так там порошки без фосфатов. Потому что именно фосфаты уссиливают действие ПАВов. И нужно выбирать их низкое содержание. Ну и нужно понимать, что ПОРОШОК - это чистая химия, там таблица менделеева, поэтому нужно полоскать не меньше 5ти раз!!!!
Нюрочка
Лично я покупаю порошки из Европы)))
vv_Veronika_vv
Ну так правильно, в Европе на законодательном уровне ограничения на минимальное использование фосфатов и ПАВ. Ну так, к слову. Химия - это наука, а порошок - синтетическое моющее средство. Извините, но терпеть не могу не корректного использования, тем более если вы работаете в этой отросли. Это тоже самое, что сказать "плохая экология". Экология - это наука, в крайнем случае предмет. Не понимаю чем она обществу не угодила. Состояние окружающей среды - вот это совсем другое дело.
Анастасія Винокурова
Snega_snezka, вже 3-ій місяць а бутилочка ще не закінчилася, на довго вистачає)
Анастасія Винокурова
ANGELINA_, так, я тут частіше дізнаюсь про новинки, в магазині часто не помічаю щось нове. А тут бачу - і потім шукаю по магазинам.
Alina_A
Чукаєва Ольга, саме так💪 щаслива, що була можливість протестувати продукт
Alina_A
AnastasiiaBevz, дякую 💛
OlihkaK
Анастасія Винокурова, сто відсотків)
Вероніка Глагола
svetaschechka, значить дійсно витягнули😯🫣
To leave a comment you need Sign in
08:06 26.11.2017
ITIS_ESPRIT
Доброго дня! Ось читаю коментарі і розумію, що люди хочуть "Халявну" пральну машинку. Суть проекту в тому, щоб тестувати товар оцінювати всі переваги і недоліки. А тут більша частина зібралась яка "З нетерпінням чекає на те, що їм повезе і вони отримають пральну машинку бла бал бла, бе бе бе і тому подібне". Чомусь є така впевненість в тому, що ті хто тут беруть участь в цьому проекті, будуть так бережно експлуатувати пральний автомат, щоб він прослужив їм більше 5-10 років, і ніхто не буде вижимати останнє з машинки, щоб оцінити її по заслузі і знайти ті проблеми і недоліки, які варто знаходити справжнім експертам.
Review has 17 comments
Модератор Ольга
ITIS_ESPRIT, зацікавили слова " вижимати останнє з машинки". Що Ви маєте на увазі під цим виразом? Які конкретні дії та тести Ви очікуєте? Думаю, майбутнім Експертам цікаво буде знати побажання тих, хто спостерігає за тестуванням, щоб у своїх відгуках та відео розповісти про ці моменти.
ITIS_ESPRIT
Звісно мається на увазі експлуатація машинки в межах правил використання (не завантажувати в машинку цеглу або скло). Вижимати останнє з машинки - це навантажити її 24 години без зупинного прання (ковдри, взуття, верхній одяг), що є найбільш важким для самого автомату. Запустити 5-10 циклів віджиму на максимальній швидкості, витягувати розетку при роботі робити з машинкою все, що трапляється в побуті в найгірших випадках. Оцінити рівень вібрації і рівень шуму при цьому, за допомогою обєктивних методів, а не на слух, адже - це все субєктивізм (розкривати таємниці як це робиться в домашніх умовах не буду). Справжній експерт повинен посилатись на факти і висловлювати свою субєктивну думку, але фактичні данні цифри і статистика це головне. Як на мене то є певні параметри, які можуть фіксувати всі експерти не дуже при цьому напружуючись (реальні витрати води та світла по лічильнику, просвічуваність тканини на світло (як це визначити секрет - не хочу подарувати ці секрети іншим)). Отже, наголошую, щоб справді оцінити пральну машинку не слід експлуатувати її як 99.9% всіх користувачів, її потрібно спробувати знищити в межах дозволеної інструкції з використання і знайти слабкі місця, ось справжня задача експертів.
ira-khudik
ITIS_ESPRIT, искренне желаю Вам удачи, чтобы Вы стали одним из 10-ти экспертов и действительно протестили машинку. Поддерживаю Ваше мнение на 1000000%!!!
RoyaElric
А почему Вы думаете, что выбранные эксперты не будут ее тестировать во всю? Всё будут. Как никак, если бы мне посчастливилось, я бы даже обзор попыталась хзороший сделать, на хорошую камеру. Попросила бы знакомую, она бы помогла. Вы думаете, что многие тут шутят, что стирка каждый день? Знаете, у меня двое деток. И таки да, стирка действительно каждый день, а то и 2 раза на день. Так что если вдруг, работкой ее нагружу так, что палец писать отзывы устанет. Тем более мне это интересно)
Модератор Ольга
ITIS_ESPRIT, дякую за відповідь. Сподіваюся, тестування дійсно буде цікавим та відповідальним. RoyaElric, нельзя не согласиться - с двумя детками выходной у машинки - это праздник :) А представьте, если детишек в семье еще больше?
RoyaElric
Если еще больше, то праздника у машинки может и не быть) Тем более муж тоже ребенок)
ITIS_ESPRIT
RoyaElric Знаєте чому в мене складається враження, що експерти не будуть тестувати на повну? Тому що 95% коментаторів пише про те як вони будуть порівнювати дану машинку із своєю "старючою або напівмертвою" тобто замінити свою стару на нову. Або більшість коментарів схоже на ВМОВЛЯННЯ видати пральну машину саме їм. З приводу того, щоб визначити як саме машинка впливає на якість прання то я запевняю Вас, що методика перевірки впливу саме пральної машини на прання проходить без використання прального засобу. Якби була мета перевірити як пральна машинка покаже себе при навантажені в нормальних умовах, то можна було б роздати їх в хостели або гуртожитки і там зібрати статистику скільки речей в яких режимах прали. Цікаво з боку експерта та з боку виробника створити такі умови для пральної машинки при яких вона покаже свої слабкі сторони. Адже основна ідея тестування не порівняти, а зробити краще.
RoyaElric
У моего папы дома стиралка тоже крутая. Правда немного старее. Так как он живет в другом городе, я бы папе давала бы задание, которое так же выполняла бы сама. И с несколькими машинками бы ее сравнивала. Тем более тут рядом еще свекрови стиралка, 20 минут езды) Я думаю даже у тех, у которых старушки, есть с чем сравнить)
ITIS_ESPRIT
Модератор Дина дякую за таку увагу до моїх коментарів! Мова йде не про цифри а про факти, адже хтось глухуватий хтось занадто прискіпливий до шуму, а це породжує хаос між думкою експертів. Якщо уважніше оцінити мій коментар то я пишу там про те, що експерт повинен полягатись на певні факти і висловлювати свою субєктивну (особисту) думку та враження від тестування
leventy
ITIS_ESPRIT , дозволю собі не погодитися з Вашою думкою. Тестуватиметься пралка для домашніх потреб, а Ваші лозунги "догоним и перегоним" більше підходять для промислових масштабів. Експертів обирають різних, тому і кількість прання і режимні вподобання в кожного свої. До Вашого відома, виробники рекомендують робити паузи між циклами, а не ганяти 24 години безперервно. Якраз під час тестування у експертів збільшується ентузіазм і вони "вижимають максимум" з наданої продукції. Кожна людина, яка працює і цінує зароблені гроші, купляючи необхідну їй техніку хоч за 2 тисячі, хоч за 22 буде бережно до неї відноситися. Всі ті скажені навантаження, про які Ви пишете, повинні проводитися( можливо й проводяться )на заводах, до виведення продукції на споживчий ринок.
Анастасія Винокурова
Snega_snezka, вже 3-ій місяць а бутилочка ще не закінчилася, на довго вистачає)
Анастасія Винокурова
ANGELINA_, так, я тут частіше дізнаюсь про новинки, в магазині часто не помічаю щось нове. А тут бачу - і потім шукаю по магазинам.
Alina_A
Чукаєва Ольга, саме так💪 щаслива, що була можливість протестувати продукт
Alina_A
AnastasiiaBevz, дякую 💛
OlihkaK
Анастасія Винокурова, сто відсотків)
Вероніка Глагола
svetaschechka, значить дійсно витягнули😯🫣
To leave a comment you need Sign in
08:06 26.11.2017
ITIS_ESPRIT
Доброго дня! Ось читаю коментарі і розумію, що люди хочуть "Халявну" пральну машинку. Суть проекту в тому, щоб тестувати товар оцінювати всі переваги і недоліки. А тут більша частина зібралась яка "З нетерпінням чекає на те, що їм повезе і вони отримають пральну машинку бла бал бла, бе бе бе і тому подібне". Чомусь є така впевненість в тому, що ті хто тут беруть участь в цьому проекті, будуть так бережно експлуатувати пральний автомат, щоб він прослужив їм більше 5-10 років, і ніхто не буде вижимати останнє з машинки, щоб оцінити її по заслузі і знайти ті проблеми і недоліки, які варто знаходити справжнім експертам.
Review has 17 comments
Модератор Ольга
ITIS_ESPRIT, зацікавили слова " вижимати останнє з машинки". Що Ви маєте на увазі під цим виразом? Які конкретні дії та тести Ви очікуєте? Думаю, майбутнім Експертам цікаво буде знати побажання тих, хто спостерігає за тестуванням, щоб у своїх відгуках та відео розповісти про ці моменти.
ITIS_ESPRIT
Звісно мається на увазі експлуатація машинки в межах правил використання (не завантажувати в машинку цеглу або скло). Вижимати останнє з машинки - це навантажити її 24 години без зупинного прання (ковдри, взуття, верхній одяг), що є найбільш важким для самого автомату. Запустити 5-10 циклів віджиму на максимальній швидкості, витягувати розетку при роботі робити з машинкою все, що трапляється в побуті в найгірших випадках. Оцінити рівень вібрації і рівень шуму при цьому, за допомогою обєктивних методів, а не на слух, адже - це все субєктивізм (розкривати таємниці як це робиться в домашніх умовах не буду). Справжній експерт повинен посилатись на факти і висловлювати свою субєктивну думку, але фактичні данні цифри і статистика це головне. Як на мене то є певні параметри, які можуть фіксувати всі експерти не дуже при цьому напружуючись (реальні витрати води та світла по лічильнику, просвічуваність тканини на світло (як це визначити секрет - не хочу подарувати ці секрети іншим)). Отже, наголошую, щоб справді оцінити пральну машинку не слід експлуатувати її як 99.9% всіх користувачів, її потрібно спробувати знищити в межах дозволеної інструкції з використання і знайти слабкі місця, ось справжня задача експертів.
ira-khudik
ITIS_ESPRIT, искренне желаю Вам удачи, чтобы Вы стали одним из 10-ти экспертов и действительно протестили машинку. Поддерживаю Ваше мнение на 1000000%!!!
RoyaElric
А почему Вы думаете, что выбранные эксперты не будут ее тестировать во всю? Всё будут. Как никак, если бы мне посчастливилось, я бы даже обзор попыталась хзороший сделать, на хорошую камеру. Попросила бы знакомую, она бы помогла. Вы думаете, что многие тут шутят, что стирка каждый день? Знаете, у меня двое деток. И таки да, стирка действительно каждый день, а то и 2 раза на день. Так что если вдруг, работкой ее нагружу так, что палец писать отзывы устанет. Тем более мне это интересно)
Модератор Ольга
ITIS_ESPRIT, дякую за відповідь. Сподіваюся, тестування дійсно буде цікавим та відповідальним. RoyaElric, нельзя не согласиться - с двумя детками выходной у машинки - это праздник :) А представьте, если детишек в семье еще больше?
RoyaElric
Если еще больше, то праздника у машинки может и не быть) Тем более муж тоже ребенок)
ITIS_ESPRIT
RoyaElric Знаєте чому в мене складається враження, що експерти не будуть тестувати на повну? Тому що 95% коментаторів пише про те як вони будуть порівнювати дану машинку із своєю "старючою або напівмертвою" тобто замінити свою стару на нову. Або більшість коментарів схоже на ВМОВЛЯННЯ видати пральну машину саме їм. З приводу того, щоб визначити як саме машинка впливає на якість прання то я запевняю Вас, що методика перевірки впливу саме пральної машини на прання проходить без використання прального засобу. Якби була мета перевірити як пральна машинка покаже себе при навантажені в нормальних умовах, то можна було б роздати їх в хостели або гуртожитки і там зібрати статистику скільки речей в яких режимах прали. Цікаво з боку експерта та з боку виробника створити такі умови для пральної машинки при яких вона покаже свої слабкі сторони. Адже основна ідея тестування не порівняти, а зробити краще.
RoyaElric
У моего папы дома стиралка тоже крутая. Правда немного старее. Так как он живет в другом городе, я бы папе давала бы задание, которое так же выполняла бы сама. И с несколькими машинками бы ее сравнивала. Тем более тут рядом еще свекрови стиралка, 20 минут езды) Я думаю даже у тех, у которых старушки, есть с чем сравнить)
ITIS_ESPRIT
Модератор Дина дякую за таку увагу до моїх коментарів! Мова йде не про цифри а про факти, адже хтось глухуватий хтось занадто прискіпливий до шуму, а це породжує хаос між думкою експертів. Якщо уважніше оцінити мій коментар то я пишу там про те, що експерт повинен полягатись на певні факти і висловлювати свою субєктивну (особисту) думку та враження від тестування
leventy
ITIS_ESPRIT , дозволю собі не погодитися з Вашою думкою. Тестуватиметься пралка для домашніх потреб, а Ваші лозунги "догоним и перегоним" більше підходять для промислових масштабів. Експертів обирають різних, тому і кількість прання і режимні вподобання в кожного свої. До Вашого відома, виробники рекомендують робити паузи між циклами, а не ганяти 24 години безперервно. Якраз під час тестування у експертів збільшується ентузіазм і вони "вижимають максимум" з наданої продукції. Кожна людина, яка працює і цінує зароблені гроші, купляючи необхідну їй техніку хоч за 2 тисячі, хоч за 22 буде бережно до неї відноситися. Всі ті скажені навантаження, про які Ви пишете, повинні проводитися( можливо й проводяться )на заводах, до виведення продукції на споживчий ринок.
Анастасія Винокурова
Snega_snezka, вже 3-ій місяць а бутилочка ще не закінчилася, на довго вистачає)
Анастасія Винокурова
ANGELINA_, так, я тут частіше дізнаюсь про новинки, в магазині часто не помічаю щось нове. А тут бачу - і потім шукаю по магазинам.
Alina_A
Чукаєва Ольга, саме так💪 щаслива, що була можливість протестувати продукт
Alina_A
AnastasiiaBevz, дякую 💛
OlihkaK
Анастасія Винокурова, сто відсотків)
Вероніка Глагола
svetaschechka, значить дійсно витягнули😯🫣
To leave a comment you need Sign in
08:06 26.11.2017
ITIS_ESPRIT
Доброго дня! Ось читаю коментарі і розумію, що люди хочуть "Халявну" пральну машинку. Суть проекту в тому, щоб тестувати товар оцінювати всі переваги і недоліки. А тут більша частина зібралась яка "З нетерпінням чекає на те, що їм повезе і вони отримають пральну машинку бла бал бла, бе бе бе і тому подібне". Чомусь є така впевненість в тому, що ті хто тут беруть участь в цьому проекті, будуть так бережно експлуатувати пральний автомат, щоб він прослужив їм більше 5-10 років, і ніхто не буде вижимати останнє з машинки, щоб оцінити її по заслузі і знайти ті проблеми і недоліки, які варто знаходити справжнім експертам.
Review has 17 comments
Модератор Ольга
ITIS_ESPRIT, зацікавили слова " вижимати останнє з машинки". Що Ви маєте на увазі під цим виразом? Які конкретні дії та тести Ви очікуєте? Думаю, майбутнім Експертам цікаво буде знати побажання тих, хто спостерігає за тестуванням, щоб у своїх відгуках та відео розповісти про ці моменти.
ITIS_ESPRIT
Звісно мається на увазі експлуатація машинки в межах правил використання (не завантажувати в машинку цеглу або скло). Вижимати останнє з машинки - це навантажити її 24 години без зупинного прання (ковдри, взуття, верхній одяг), що є найбільш важким для самого автомату. Запустити 5-10 циклів віджиму на максимальній швидкості, витягувати розетку при роботі робити з машинкою все, що трапляється в побуті в найгірших випадках. Оцінити рівень вібрації і рівень шуму при цьому, за допомогою обєктивних методів, а не на слух, адже - це все субєктивізм (розкривати таємниці як це робиться в домашніх умовах не буду). Справжній експерт повинен посилатись на факти і висловлювати свою субєктивну думку, але фактичні данні цифри і статистика це головне. Як на мене то є певні параметри, які можуть фіксувати всі експерти не дуже при цьому напружуючись (реальні витрати води та світла по лічильнику, просвічуваність тканини на світло (як це визначити секрет - не хочу подарувати ці секрети іншим)). Отже, наголошую, щоб справді оцінити пральну машинку не слід експлуатувати її як 99.9% всіх користувачів, її потрібно спробувати знищити в межах дозволеної інструкції з використання і знайти слабкі місця, ось справжня задача експертів.
ira-khudik
ITIS_ESPRIT, искренне желаю Вам удачи, чтобы Вы стали одним из 10-ти экспертов и действительно протестили машинку. Поддерживаю Ваше мнение на 1000000%!!!
RoyaElric
А почему Вы думаете, что выбранные эксперты не будут ее тестировать во всю? Всё будут. Как никак, если бы мне посчастливилось, я бы даже обзор попыталась хзороший сделать, на хорошую камеру. Попросила бы знакомую, она бы помогла. Вы думаете, что многие тут шутят, что стирка каждый день? Знаете, у меня двое деток. И таки да, стирка действительно каждый день, а то и 2 раза на день. Так что если вдруг, работкой ее нагружу так, что палец писать отзывы устанет. Тем более мне это интересно)
Модератор Ольга
ITIS_ESPRIT, дякую за відповідь. Сподіваюся, тестування дійсно буде цікавим та відповідальним. RoyaElric, нельзя не согласиться - с двумя детками выходной у машинки - это праздник :) А представьте, если детишек в семье еще больше?
RoyaElric
Если еще больше, то праздника у машинки может и не быть) Тем более муж тоже ребенок)
ITIS_ESPRIT
RoyaElric Знаєте чому в мене складається враження, що експерти не будуть тестувати на повну? Тому що 95% коментаторів пише про те як вони будуть порівнювати дану машинку із своєю "старючою або напівмертвою" тобто замінити свою стару на нову. Або більшість коментарів схоже на ВМОВЛЯННЯ видати пральну машину саме їм. З приводу того, щоб визначити як саме машинка впливає на якість прання то я запевняю Вас, що методика перевірки впливу саме пральної машини на прання проходить без використання прального засобу. Якби була мета перевірити як пральна машинка покаже себе при навантажені в нормальних умовах, то можна було б роздати їх в хостели або гуртожитки і там зібрати статистику скільки речей в яких режимах прали. Цікаво з боку експерта та з боку виробника створити такі умови для пральної машинки при яких вона покаже свої слабкі сторони. Адже основна ідея тестування не порівняти, а зробити краще.
RoyaElric
У моего папы дома стиралка тоже крутая. Правда немного старее. Так как он живет в другом городе, я бы папе давала бы задание, которое так же выполняла бы сама. И с несколькими машинками бы ее сравнивала. Тем более тут рядом еще свекрови стиралка, 20 минут езды) Я думаю даже у тех, у которых старушки, есть с чем сравнить)
ITIS_ESPRIT
Модератор Дина дякую за таку увагу до моїх коментарів! Мова йде не про цифри а про факти, адже хтось глухуватий хтось занадто прискіпливий до шуму, а це породжує хаос між думкою експертів. Якщо уважніше оцінити мій коментар то я пишу там про те, що експерт повинен полягатись на певні факти і висловлювати свою субєктивну (особисту) думку та враження від тестування
leventy
ITIS_ESPRIT , дозволю собі не погодитися з Вашою думкою. Тестуватиметься пралка для домашніх потреб, а Ваші лозунги "догоним и перегоним" більше підходять для промислових масштабів. Експертів обирають різних, тому і кількість прання і режимні вподобання в кожного свої. До Вашого відома, виробники рекомендують робити паузи між циклами, а не ганяти 24 години безперервно. Якраз під час тестування у експертів збільшується ентузіазм і вони "вижимають максимум" з наданої продукції. Кожна людина, яка працює і цінує зароблені гроші, купляючи необхідну їй техніку хоч за 2 тисячі, хоч за 22 буде бережно до неї відноситися. Всі ті скажені навантаження, про які Ви пишете, повинні проводитися( можливо й проводяться )на заводах, до виведення продукції на споживчий ринок.
Анастасія Винокурова
Snega_snezka, вже 3-ій місяць а бутилочка ще не закінчилася, на довго вистачає)
Анастасія Винокурова
ANGELINA_, так, я тут частіше дізнаюсь про новинки, в магазині часто не помічаю щось нове. А тут бачу - і потім шукаю по магазинам.
Alina_A
Чукаєва Ольга, саме так💪 щаслива, що була можливість протестувати продукт
Alina_A
AnastasiiaBevz, дякую 💛
OlihkaK
Анастасія Винокурова, сто відсотків)
Вероніка Глагола
svetaschechka, значить дійсно витягнули😯🫣
To leave a comment you need Sign in