KsyushaYT
KsyushaYT
Expert
Reviews KsyushaYT
Comments KsyushaYT
Likes received
3 Like
13:35 06.04.2020
KsyushaYT

Dr. Oetker - це любов

З продукцією Dr. Oetker знайома давно. Дуже люблю різну випічку, і якщо знайду цікавий рецепт, то обов'язково його приготую. Всі продукти дуже класні, але я саме більше люблю розпушувач і какао. Дуже хочу прийняти участь.
Review has 2 comments
optika
Я тоже чаще всего использую разрыхлитель и какао
KsyushaYT
Нюшенька, їхнє какао, мені саме більше подобається з усіх
To leave a comment you need Sign in
18:26 07.09.2019
KsyushaYT

Желфікс 3:1 Dr.Oetker — законсервуй літо!

Два дні назад, приготувала варення з слив і желфікса (використала пакет з желфіксом 2:1). Зробила пробну партію, яку просто вилила в скляні банки від кави. Варення получилось супер, і за два дві не стало густим (як звичайно у мене виходило). Варення смачне, середньої консистенції. В перший день варення з оладками пішло на УРА, навіть маленький племінник з'їв пару ложечок. До тестування, про желфікс навіть не думала, і ніколи, нічого подібного не використовували. Після першого тестування, ми стали прихильниками желфікса, і далі будемо ним користуватись. P.S. Тестування продовжується. Для тих, хто не любить сильно солодке, і хоче приготувати сливове варення, то рекомендую взяти желфікс 3:1. #посилки #распаковкапосилок #напробу #тестування #NaProby #DrOetker #Pikantfix #желфікс #желфикс #желе #консервирование #варенье #джем #десерты #пикантфикс #naprobuua #naprobudroetker #желфіксоеткер
Review has 5 comments
Грищук Віолетта
Наверно от слив зависит сладость. Мне наоборот сладкое сильно, использовала Желфикс 1:3
KsyushaYT
Я хотіла використати желфікс 3:1, але всі сказали, що сливи кисловаті. Але, мені кажеться, що 3:1 буде добре. В наступний раз, так і зроблю.
Ольга Анатольевна Гричанюк
может для кого как. если я сладкое люблю в меру. А вот, мои детки то молчу - слетает все что есть. Особенно двое старших это муж и сын, сын то сахар улетает килло за день. А так хоть варенье с хлебом, пока не спеку пирог. или рогалики.
KsyushaYT
Я сладкоїжка, но даже мені, варення було трошки засолодке, але смачне.
Ольга Анатольевна Гричанюк
Взимку під чай з булочкою буде смачно, а також на пиріг..
To leave a comment you need Sign in
18:26 07.09.2019
KsyushaYT

Желфікс 3:1 Dr.Oetker — законсервуй літо!

Два дні назад, приготувала варення з слив і желфікса (використала пакет з желфіксом 2:1). Зробила пробну партію, яку просто вилила в скляні банки від кави. Варення получилось супер, і за два дві не стало густим (як звичайно у мене виходило). Варення смачне, середньої консистенції. В перший день варення з оладками пішло на УРА, навіть маленький племінник з'їв пару ложечок. До тестування, про желфікс навіть не думала, і ніколи, нічого подібного не використовували. Після першого тестування, ми стали прихильниками желфікса, і далі будемо ним користуватись. P.S. Тестування продовжується. Для тих, хто не любить сильно солодке, і хоче приготувати сливове варення, то рекомендую взяти желфікс 3:1. #посилки #распаковкапосилок #напробу #тестування #NaProby #DrOetker #Pikantfix #желфікс #желфикс #желе #консервирование #варенье #джем #десерты #пикантфикс #naprobuua #naprobudroetker #желфіксоеткер
Review has 5 comments
Грищук Віолетта
Наверно от слив зависит сладость. Мне наоборот сладкое сильно, использовала Желфикс 1:3
KsyushaYT
Я хотіла використати желфікс 3:1, але всі сказали, що сливи кисловаті. Але, мені кажеться, що 3:1 буде добре. В наступний раз, так і зроблю.
Ольга Анатольевна Гричанюк
может для кого как. если я сладкое люблю в меру. А вот, мои детки то молчу - слетает все что есть. Особенно двое старших это муж и сын, сын то сахар улетает килло за день. А так хоть варенье с хлебом, пока не спеку пирог. или рогалики.
KsyushaYT
Я сладкоїжка, но даже мені, варення було трошки засолодке, але смачне.
Ольга Анатольевна Гричанюк
Взимку під чай з булочкою буде смачно, а також на пиріг..
To leave a comment you need Sign in
11:34 02.09.2019
Taurus

Тестируем Желфикс

Очень рада принять участие в данном тестировании. Спасибо, что выбрали и меня). Посылку получила. Давно хотела познакомиться с Желфиксом, но купить так и не решилась. Хочу попробовать сделать варенье, мармелад и желе. Спасибо за Пикант Фикс. Жаль, что нет инструкции на русском((( В интернете ничего не нашла. Кто знает как им пользоваться, поделитесь, пжл.
Review has 5 comments
KsyushaYT
Має прийти лист на пошту. і внизу є інструкція.
Moderator Alena
Taurus, должна была прийти рассылка с инструкцией, но, на всякий случай, опубликуем ещё раз: Суміш для приготування солінь. Одного конверта достатньо для отримання 6-7 банок (0,7 л). Інструкція: Покладіть свіжі овочі у вимиті та висушені банки. Вміст конверта змішується з 1,75 л води, 0,3 л оцту (9 градусів) і 150 г цукру. Отриманий склад кип'ятять у кипінні протягом 3-5 хвилин, безперервно помішуючи. Гарячий склад розлийте по овочах, по банках, після чого закупорити. Після охолодження зберігайте банки з соліннями в прохолодному місці, подалі від світла. Після закипання можна додати оцет або цукор (за бажаним смаком: більш кислий або солодкий). Герметичні банки не потребують стерилізації. Зберігати в сухому і прохолодному місці.
vim131204
И у меня тоже не было инструкции. Поэтому вопрос.
vim131204
Маринад называется кислый либо кисло- сладкий?
KsyushaYT
Хто любить мариновані овочі, то суміш супер.
To leave a comment you need Sign in
11:34 02.09.2019
Taurus

Тестируем Желфикс

Очень рада принять участие в данном тестировании. Спасибо, что выбрали и меня). Посылку получила. Давно хотела познакомиться с Желфиксом, но купить так и не решилась. Хочу попробовать сделать варенье, мармелад и желе. Спасибо за Пикант Фикс. Жаль, что нет инструкции на русском((( В интернете ничего не нашла. Кто знает как им пользоваться, поделитесь, пжл.
Review has 5 comments
KsyushaYT
Має прийти лист на пошту. і внизу є інструкція.
Moderator Alena
Taurus, должна была прийти рассылка с инструкцией, но, на всякий случай, опубликуем ещё раз: Суміш для приготування солінь. Одного конверта достатньо для отримання 6-7 банок (0,7 л). Інструкція: Покладіть свіжі овочі у вимиті та висушені банки. Вміст конверта змішується з 1,75 л води, 0,3 л оцту (9 градусів) і 150 г цукру. Отриманий склад кип'ятять у кипінні протягом 3-5 хвилин, безперервно помішуючи. Гарячий склад розлийте по овочах, по банках, після чого закупорити. Після охолодження зберігайте банки з соліннями в прохолодному місці, подалі від світла. Після закипання можна додати оцет або цукор (за бажаним смаком: більш кислий або солодкий). Герметичні банки не потребують стерилізації. Зберігати в сухому і прохолодному місці.
vim131204
И у меня тоже не было инструкции. Поэтому вопрос.
vim131204
Маринад называется кислый либо кисло- сладкий?
KsyushaYT
Хто любить мариновані овочі, то суміш супер.
To leave a comment you need Sign in