blound
blound
Newbie
Reviews blound
Comments blound
Likes received
0 Like
03:38 24.05.2018
blound
Заявку подала, але надії не маю. Брала участь в одному проекті від на_проби й виставляла відгуки в інстаграм, а що потрібно на сайті не здогадалась
Review has 2 comments
blound
Чому відгук опублікований не повністю?
Модератор Ольга
blound, надія завжди має бути :) Але з правилами кожного проекту варто знайомитися перед подачею заявки на тестування.
To leave a comment you need Sign in
08:55 03.01.2018
blound
Пудинг - це ❤️❤️❤️ Любов з першого погляду. Зрозуміло написана інструкція. Я навіть спочатку подумала - НУ НЕ МОЖУ ВСЕ БУТИ ТАК ПРОСТО! А виявилось, що може)) Великий + для мене, що легко відділяються краї пудингу від форми. Люблю робити десерти, які потім витягую з форм. А це не завджи виходить. Так от пудинг мене покорив!!!
Review has 2 comments
Модератор Ольга
blound, звертаю Вашу увагу на те, що відгуки тих, хто отримав посилку вчасно, ми приймали до 29 грудня. Ви ж лише сьогодні опублікували відгуки з різницею в декілька хвилин. Ми їх будемо вважати за один.
blound
Ой, не так зрозуміла правила. Подумала, що відгуки потрібно залишати в соцмережі. Писала відгуки в інстаграм 3 шт пости + декілька історій впродовж всього періоду тестування. Побачила, що пишуть сюди. Вибачте, буду виправлятись. Не хочу загреміти до вашого чорного списку)
To leave a comment you need Sign in
08:19 03.01.2018
Наталья Тараненко
Пришла очередь тестировать двухцветную глазурь. Очень удобно, ничего варить не надо, растекается по поверхности красиво. НО!!! То ли я такая безрукая, либо что-то пошло не так, но в готовом излелии глазурь трескалась и осыпалась, когда пирог резали ножом, в итоге вся крамота в виде шоколадных крошек осталась на блюде(((( Сфотографировать, к сожалению, не удалось(((( Из всей присланной на пробу продукции, толька эта глазурь не удовлетворила моих кулинарных запросов.
Review has 1 comment
blound
В мене також так. Думаю, що глазур така й є. Це не мінус, а просто особливість така глазурі. Якщо потрібно, щоб не тріскаласи, то краще взяти звичайну глазур цієї фірми. Можна зробити густою-густою))) Мені майже вистачило глазурі з чорним та білим шоколадом покрити торт. У анкеті написала, що зручніше якби було на який діаметр торту покривати. А так продукція
To leave a comment you need Sign in