asamohatnyaya92
asamohatnyaya92
Newbie
Reviews asamohatnyaya92
Comments asamohatnyaya92
Likes received
0 Like
07:02 06.07.2018
Oksana Zhuchok
До речі, ти знала, що приготовлена (варена) морква ще корисніша, ніж сира? Вчені з університету Арканзасу довели, що тушкована або варена морква містить втричі більше антиоксидантів. Та й про харчові волокна, клітковину не варто забувати. Одне слово, готуємо не просто смачний солодкий десерт, а справжній продукт здорового харчування. До того ж завдяки додаванню «Желфіксу» в ньому не так багато цукру. Варення не потрібно довго уварювати, щоб отримати потрібну густу консистенцію (з цією задачею на відмінно впорається натуральний фруктовий пектин із «Желфіксу»), завдяки чому в ньому зберігаються корисні властивості. Тож, почнемо. Інгредієнти: 700 г червоної смородини 300 г моркви 500 г цукру 1 пакетик «Желфіксу 2:1» Підготовка: Смородину ретельно вимий і просуши, розсипавши на паперовому рушнику в один шар. Ягоди мають бути свіжими, цілими, не перестиглими. Відбери плодоніжки, ягоди подрібни в блендері або ще краще – перетри через сито. Це трішки довше, проте результат того вартий – вийде однорідний джем без кісточок, неймовірного яскравого кольору! Моркву вимий, почисти й натри на крупній тертці, відміряй 300 г. Приготування: Протерту смородину та моркву поклади у велику каструлю з товстим дном, додай пакетик «Желфіксу 2:1», змішаного з двома столовими ложками цукру. Постійно помішуючи, доведи масу до кипіння. Додай решту цукру та дай покипіти ще протягом десяти хвилин. Готове варення потрібно одразу ж розлити в завчасно приготовлені банки. Банки закрутити кришками, перевернути й дати постояти в такому положенні мінімум 5 хвилин. Ароматне варення з червоної смородини та моркви можна пити з чаєм, мастити на булку, використовувати його в будь-якій домашній випічці як смачну, красиву й корисну начинку. Смачного!
Review has 4 comments
asamohatnyaya92
Наша семья любит пирог с морквой))
asamohatnyaya92
Нужно будет попробывать сделать. Наша семья очень любит морковку, а особенно пирог.
Еленочка
Жаль,что я раньше не увидела рецепт.А замороженную смородину можно использовать?
Анви кейк
Интересный рецепт,хочу попробовать уже сейчас.Да,можно взять замороженную смородину?
To leave a comment you need Sign in
07:02 06.07.2018
Oksana Zhuchok
До речі, ти знала, що приготовлена (варена) морква ще корисніша, ніж сира? Вчені з університету Арканзасу довели, що тушкована або варена морква містить втричі більше антиоксидантів. Та й про харчові волокна, клітковину не варто забувати. Одне слово, готуємо не просто смачний солодкий десерт, а справжній продукт здорового харчування. До того ж завдяки додаванню «Желфіксу» в ньому не так багато цукру. Варення не потрібно довго уварювати, щоб отримати потрібну густу консистенцію (з цією задачею на відмінно впорається натуральний фруктовий пектин із «Желфіксу»), завдяки чому в ньому зберігаються корисні властивості. Тож, почнемо. Інгредієнти: 700 г червоної смородини 300 г моркви 500 г цукру 1 пакетик «Желфіксу 2:1» Підготовка: Смородину ретельно вимий і просуши, розсипавши на паперовому рушнику в один шар. Ягоди мають бути свіжими, цілими, не перестиглими. Відбери плодоніжки, ягоди подрібни в блендері або ще краще – перетри через сито. Це трішки довше, проте результат того вартий – вийде однорідний джем без кісточок, неймовірного яскравого кольору! Моркву вимий, почисти й натри на крупній тертці, відміряй 300 г. Приготування: Протерту смородину та моркву поклади у велику каструлю з товстим дном, додай пакетик «Желфіксу 2:1», змішаного з двома столовими ложками цукру. Постійно помішуючи, доведи масу до кипіння. Додай решту цукру та дай покипіти ще протягом десяти хвилин. Готове варення потрібно одразу ж розлити в завчасно приготовлені банки. Банки закрутити кришками, перевернути й дати постояти в такому положенні мінімум 5 хвилин. Ароматне варення з червоної смородини та моркви можна пити з чаєм, мастити на булку, використовувати його в будь-якій домашній випічці як смачну, красиву й корисну начинку. Смачного!
Review has 4 comments
asamohatnyaya92
Наша семья любит пирог с морквой))
asamohatnyaya92
Нужно будет попробывать сделать. Наша семья очень любит морковку, а особенно пирог.
Еленочка
Жаль,что я раньше не увидела рецепт.А замороженную смородину можно использовать?
Анви кейк
Интересный рецепт,хочу попробовать уже сейчас.Да,можно взять замороженную смородину?
To leave a comment you need Sign in