Nataliia
Nataliia
Expert
Reviews Nataliia
Comments Nataliia
Likes received
39 Like
12:48 25.06.2024
Nataliia

Перший досвід.

Не дуже презентабельний вигляд має виріб для тестування прання 🙂, але скажу відверто, що вагалася щось з одягу піддавати такому ретельному забрудненню. Отже, збереження і покращення кольору речей це, звісно, дуже круто, але для мене важливо, щоб засіб для прання справлявся з основним своїм призначенням - добре прав. Для тестування використала ганчірку, забруднивши її попередньо іржою, вишнею, кавою і травою. Яке було моє здивування, що Perwoll з поставленою задачею справився на всі сто (з іржою ще не справився жоден порошок, тож не рахую). Прання було при 40°, загальний цикл без будь-якого замочування 1 год.15 хв., 4 кг. речей, щоправда використала 110 мл.гелю. Приємно вражена і задоволена. Далі на черзі тестування відновлення і збереження кольору завдяки Perwoll.
Review has 3 comments
14:45 24.06.2024
Nataliia

Перші враження.

В першу чергу хочу описати загальні враження зовні засобу і тари. Пляшка виготовлена з найпоширенішого виду пластика-PET-1. Він відмінно підходить для вторинної переробки і тому не забруднює навколишнє середовище. Тож, я спочатку побурчала, що пляшка трохи гнеться і мені не зручно, але переглянувши ретельно маркування, зрозуміла, що екологія на першому місці. Окрім того пляшка виготовлена на 75% із переробленого пластику. В склад входять >95 біорозкладні інгредієнти. Мабуть усі звикли, що гелі для прання фасують в пляшки з ручкою, тут ручки немає, замість неї в самій пляшці заглиблення і на боці також, яке можна побачити після зняття етикетки. Не скажу, що зручно тримати пляшку, скоріш за все з часом звикну. Ковпачок для гелю має загальний об'єм 110 мл, кількість засобу наливати в залежності від жорсткості води і забрудненості речей згідно таблиці на етикетці. Аромат приємний, консистенція - середньої густини. Забігаючи наперед, скажу, що все ж аромат трохи для мене засильний, можливо через те, що використовувала 110 мл, спробую брати для прання менший об'єм. Далі буде.
Review has 0 comments
18:57 21.06.2024
Nataliia

Приємний сюрприз

Посилку отримала дуже швидко. З радістю почну тестування. В коробці був засіб для прання Perwoll 2 л., еко-торбинка яскравого кольору і мішечок для прання.
Review has 0 comments
22:02 17.06.2024
Nataliia

Чудова новина

Радію-шаленію :-), тішуся , що потрапила саме в цей проєкт. Засоби для прання - це мій постійний "головний біль", мені важко вгодити, але якщо знаходжу свій засіб , то стаю однолюбом :-), дуже сподіваюсь , що Perwoll не підведе.
Review has 1 comment
22:33 10.06.2024
Nataliia

Чудова можливість

Мабуть збій розсилки, бо сьогодні вже четвертий лист про початок проєкту, я не проти :-) , але ми вже виросли. Всім удачі.
Review has 0 comments