Anna  Vorobiova
Anna Vorobiova
Newbie
Reviews Anna Vorobiova
Comments Anna Vorobiova
Likes received
6 Like
10:53 31.08.2019
Anna  Vorobiova

Питання про розміщення відгуків

Підкажіть, будь ласка, на Розетці (та інших сайтах) треба знайти корм Гурмет Голд і залишити відгук під будь-яким смаком? Чи треба в якомусь конкретному місці писати відгуки?
Review has 2 comments
Модератор Ольга
Anna Vorobyeva, пишіть під будь-яким смаком з надісланих на тестування. Потім, під час заповнення анкети, вкажете посилання чи нік. Але не пишіть що тестують, просто оформіть як звичайний відгук.
Anna  Vorobiova
Нажаль я вже їх залишила... В мене вийшло по два коменти, бо спершу забувала написати про тестування і додавала це другим коментом (видаляти та редагувати неможна). Ніби не видаляють. Тож будуть коменти на вибір)
To leave a comment you need Sign in
10:38 31.08.2019
Anna  Vorobiova

Перші враження

Знайомтеся, це Мобі і він обожнює Gourmet :) Ми тільки отримали набір - роздивилися пакування, погралися зі стрічкою і спробували "з тунцем". Враження: дуже гарно пахне, приємна консистенція. Кіт почав кричати коли тільки відкрили банку (звичайно він чув цей звук і раніше, тож знає чого чекати), їсть з великим апетитом, після корму пішов відпочивати на балкон :) Продовжуємо тестувати і поділимося відгуками!
Review has 2 comments
Алика
Наш тоже ленточку быстро прихватизировал)
Anna  Vorobiova
Це приємний бонус для котів - нова іграшка :)
To leave a comment you need Sign in
08:14 29.05.2018
Liliana-vsk
Чекаю результатів з нетерпінням, хоча розумію що ймовірність попасти в п'ятірку експертів з моїм везінням нульова.
Review has 1 comment
Anna  Vorobiova
Я коли тут реєструвалася теж так думала, але я потрапила до списку вже на другому проекті, після моєї реєстрації! Хоча то був шампунь, а не холодильник, проте маємо сподіватися!) Успіху Вам!
To leave a comment you need Sign in
10:18 20.02.2018
Anna  Vorobiova
Очень здорово, что в нашей стране поддерживают качественную узкоспециализированную периодику. Я журналист и знаю, что таким изданиям в Украине не легко, наши люди предпочитают женские журналы, автотематику, спорт но не историю. С радостью почитаю журнал и поддержу проект!
Review has 3 comments
lebed_sa
Добрый день, и не соглашусь с вами, потому как интересных женских журналов сейчас по пальцам пересчитать, поэтому уже давно не покупаю и не выписываю, а вот "не женские", с удовольствием читаю, в основном качается психологии, но и не только, писать какие не буду, что бы не сочли за рекламу, но не все наши люди читают женские журналы, хорошего дня :))
Модератор Ольга
lebed_sa, если журнал интересный - без разницы, какой он тематики - будет интересно читать и приятно провести время в компании такого издания. Я возила дочь на танцы и пока ожидала ее, брала с собой разные издания. Некоторые после 2-3 страниц уже хотелось выбросить, а некоторые так увлекали, что время пролетало незаметно. Но нельзя не согласиться с Anna Vorobyeva, печатным изданиям сейчас крайне непросто в стране. Век цифровых технологий делает свое дело :(
Anna  Vorobiova
lebed_sa я ведь не говорю что никто не читает) Конечно есть люди заинтересованные в качественных изданиях, просто таких меньше. Поэтому хорошие журналы испытывают трудности, а "неинтересные женские издания" расходятся двойным тиражом. Посмотрите на стенды с прессой в супермаркетах, разве много там интересных журналов? Такие только по подпискам :(
To leave a comment you need Sign in