Ekysh
Ekysh
Connoisseur
Reviews Ekysh
Comments Ekysh
Likes received
0 Like
16:57 18.07.2024
leoraleah

Бактобліс

Отримала набір Бактобліс. Будемо тестувати. Дякую що обрали нашу сім'ю !!!
Review has 5 comments
Ekysh
Вітаю. Дуже чекаю відгуки.
tashavolchik30
Гарного тестування. Чекаємо на відгуки)
Анна Белоус
Гарного тестування!Із задоволенням почитаю Ваш відгук!
leoraleah
Ekysh, дякую
leoraleah
Анна Белоус, tashavolchik30, вже написала відгук після завершення прийому 😉
To leave a comment you need Sign in
16:02 08.07.2024
Viktor Onipchenko

Тестування Perwoll для кольорових речей

В червні-липні, в сезон ягід, тестував гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей. Гель має гарний фіолетовий колір, аромат чудовий, віддалено пахне весняними квітами. Дуже зручний дозатор гелю який знаходиться у кришечці і не губиться, на самій пляшці є виступи і заглиблення для пальців, щоб було зручно тримати; на етикетці пляшки є інструкція із використання для різної жорсткості води, що дуже зручно; пляшка зроблена з переробленого пластику і далі піде на переробку. Різнокольорові яскраві речі, а особливо рушнички і постільна білизна, після прання залишаються м'якесенькими, чистими і яскравими, виглядають добе – а головне мають свіжий аромат, що зберігається протягом тривалого часу, тканина більш щільна і розглажена.
Роблю висновок, що гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей чудово справляється із пранням, речі зберігають свої яскраві кольори і текстуру одягу, ефективно справляється із забрудненням і відновляють колір. Я рекомендую для прання гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей .
P.S. Гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей просто чудовий, а от для чорних речей я використовую «Гель для прання чорних тканин Perwoll Black & Fiber» - також отримую дуже гарний результат.
Review has 14 comments
Вікторія Кихтенко
чорний гель Perwoll Black & Fiber то моє кохання)
Iren_IV
Підтримую давно користуюсь Perwoll Black та дуже задоволена тепер ж вдало протестувала Perwoll Color Detergent та усім раджу для кольорових речей.
U_f_i_r
Чудові фото)
Ekysh
І я спробувала Perwoll Black, дуже сподобався, а головне, що він працює.
Viktor Onipchenko
Вікторія Кихтенко, дякую, якість понад усе
Viktor Onipchenko
Iren_IV, результат просто чудовий
Viktor Onipchenko
U_f_i_r, дякую, старався, хоч і на старій камері
Viktor Onipchenko
Ekysh, супер, Perwollдля кольорових речей подобається і буду тепер користуватись, а для чорних речей років
Лариса Самойленко
Дійсно результат чудовий і перевершує всі сподівання, постійно користуюсь
Viktor Onipchenko
Лариса Самойленко, дякую, що Вам також подобається, я просто в захваті
Tatiana74
  Гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей просто чудовий, гарно видаляє бруд, єкономний і речі не втрачають кольору, а залишаються яскравими і м'якенькими та мають приємний запах. Мені дуже подобається.
Viktor Onipchenko
Tatiana74, дякую, дійсно дуже чудовий виявився результат
Шупер Надія
Perwoll це просто любов, всі речі доглянуті та чисті. Також до того використовувала для чорного, прям топ. Тепер і для кольорового моя любов.
Viktor Onipchenko
Shuper Nadia, дякую, результат просто чудовий
To leave a comment you need Sign in
19:03 17.06.2019
Ekysh
10й день тестирования. Очень довольна результатом, малышка кушает с удовольствием, побочных эффектов нет. Ребёнок стал лучше спать, мне кажется что Нан сытнее чем Нутрилон. Уже докупили пару баночек. Спасибо вам большое за шанс протестировать Нан, вряд-ли я бы купила данную смесь на пробу, все переживала что это будет стресс для ребёнка. Теперь и я буду всем рекомендовать Нан.
Review has 2 comments
Moderator Alena
Ekysh, возможно, NAN и правда сытнее. Но, главное отличие от Нутрилона, это отсутствие пальмового масла! Решили остаться на NAN 3 OPTIPRO?
Ekysh
Да это очень большой плюс что нету пальмового масла, я очень обрадовалась когда не увидела его в составе. Да мы останемся NAN 3 )
To leave a comment you need Sign in
12:59 11.06.2019
Ekysh
Тестируем 3й день. Перед тем как дать ребёнку проконсультировалась с педиатром. По консистенции не увидела ни какой разницы между Нан и Нутрилон, даже сам вкус очень похожий. Меня это обрадовало) Первую бутылочку попробовали в обед перед сном, ребёнок выпил с удовольствием и не заметил подмену). Аллергии и запоров данная смесь не вызвала. Тестируем дальше) Ещё хочу добавить, как же удобно что смесь идёт в баночке. Это большой плюс, Нутрилон в пакетах и это очень не удобно.
Review has 3 comments
Модератор Ольга
Ekysh, и что педиатр ответила? Я чего спрашиваю, просто когда кормила дочек, врач на вопрос о прикорме отвечала стабильно "Ой, корми чем хочешь" :( Абсолютно никаких рекомендаций (особенно после рождения первой дочки, когда я понятия не имела о смесях и детях вообще), и абсолютное равнодушие :(
Ekysh
Очень странный у Вас педиатр, ужасное безразличие. На мой вопрос о смени смеси, педиатр подтвердила хорошие рекомендации НАН, но предупредила что могут быть запорчики, обычная реакция организма на смену питания.
Модератор Ольга
Ekysh, да, к сожалению :( Радует, что с приходом реформы мы его сменили :)
To leave a comment you need Sign in
13:24 23.03.2019
Ekysh
Любимый Dr.Oetker, очень люблю продукцию данной марки. Желатин частый гость у меня кухне, мои фавориты: желе из замороженных фруктов, чизкейк, бланманже, а так же зеркальная шоколадная глазурь. Очень бы хотелось поэкспериментировать с Dr.Oetker)
Review has 3 comments
Модератор Ольга
Ekysh, все никак не решусь попробовать зеркальную глазурь :( Отчего-то кажется что это так сложно.
Ekysh
Совсем не сложно, просто в глазури есть своя рабочая температура 30-35 градусов, идеально 32. И в этот момент надо заливать на торт, пирожные и т.д. Если не соблюдается температура, не получиться всей красоты.
Модератор Ольга
Ekysh, у меня сестричка занимается муссовыми тортами и покрывает их зеркальной глазурью :) Но я хоть и смотрела/читала о ней, больше по старинке, украшаю кремом и обычной шоколадной глазурью.
To leave a comment you need Sign in