Akimova
Akimova
Expert
Reviews Akimova
Comments Akimova
Likes received
19 Like
11:21 24.05.2024
Akimova

Не дай емоційному вигоранню перемогти.

Хочу залишити свій останній відгук про Memo prove. Тестування своє завершила. Закінчила приймати препарат. 30 таблеток -30 днів. Я не відчула ні побічних ефектів і взагалі не відчула ніяких змін у своєму фізичному і психологічному стані. Працюю з останніх сил. Навантаження велике. І нажаль препарат не покращив мій стан. Чекаю відпустки. Мозок вже відключається, працювати не хоче. Я викладач фортепіано. Тому мої висновки - най мій стан цей препарат ані позитивного ані негативного впливу не здійснив. Пам'ять не покращилася, концентрація уваги теж. Тому я особисто його купувати не буду.
Review has 2 comments
19:41 19.05.2024
Akimova

Не дай емоційному вигоранню перемогти.

Сьогодні пишу останній відгук по тестуванню препарату MemoProve. Я викладач фортепіано. Зараз закінчення навчального року . Маємо багато іспитів, концертів, роботи з документами. Але сили вже закінчуються. Вживала препарат майже місяць. Що можу сказати - треба у відпустку. Не допомагають пігулки. Відчуваю себе так само,як і в минулому році в цей час - виснаження і втому. Тому не бачу сенсу до себе використовувати і майбутньому цей препарат. Можливо якщо пігулки і відпустка одразу, то результат був би кращим. Я покращення не відчула або не помітила.
Review has 0 comments
14:39 17.05.2024
Akimova

Не дай емоційному вигоранню перемогти.

Тестую препарат майже 20 днів. Я викладач фортепіано. Зараз місяць концертів, виступів, екзаменів, звітів. Кінець року - важко. Хочу розказати про свої відчуття. Я не помітила яскраво вираженого ефекту. Але. Виступи мої на концертах стали більш стабільними, концентрація уваги (мені здається) підвищилася. Ніяких побічних ефектів не помітила. Але депресія залишається зі мною. І все ще на грані вигорання. Полегшення не прийшло. Можливо, якщо поєднати відпустку і мемопрув....
Review has 2 comments
15:10 26.04.2024
Akimova

Не дай емоційному вигоранню перемогти!

Добрий день. Дякую, що обради мене. Я викладач фортепіано. Останні 2 місяці навчання. Найважчі в році. Багато концертів, екзамени учнів, конкурси. Навантаження велике. Кінець навчального року - працювати стає все важче. Зараз саме час для такого тестування. Посилку я вже отрмала - сьогодні. Вже почала приймати препарат. Стартуємо! Всім удачі!
Review has 1 comment
23:04 11.04.2024
Akimova

Солодкі сни - запорука здоров'я.

Моє тестування підходить до завершення. Приймаю мелоксонін з першого дня, коли отримала посилку. Я закінчую тестування. Тому що прокидатися стало важко , з важкою головою і довго (майже півдня) ходжу розбита. На один день відмовилася від мелоксоніну - і прокинулася свіжою. Спати краще не стала . Хоча мелатонін мені допомагає завжди. А цей препарат не зайшов мені. Тому на цьому моє тестування завершується. Дуже хотілося іншого ефекту.
Review has 0 comments