Надія Закревська
Надія Закревська
Expert
Reviews Надія Закревська
Comments Надія Закревська
Likes received
21 Like
13:20 24.06.2024
Надія Закревська

Перволь– речі виглядають свіжо та яскраво!

Отримала посилку на відділенні пошти. Я набирала для прання кольорові речі і почала тестувати гель для Перволь.

Раніше я користувалася для прання одноразовими подушечками.
Сам гель Перволь у міру густий. Кришка зручна, вона як би подвійна і при закручуванні залишки та краплі гелю залишаються всередині банки, а не виливаються назовні.

Але зізнаюся чесно – я ніколи не завантажую повний барабан одягу та наливаю менше половини кришечки. Цього цілком вистачає. Після прання аромат приємний і одяг м'який. Перу речі тепер навіть без кондиціонера.
Ефект "збереження кольору та оновлення ТКАНИНИ ОДНОЗНАЧНО Є І ЦЕ ПОМІТНО. Заради цього я купуватиму цей гель знову!
Мої вицвілі футболки, сукні, дитячий одяг, светри, що втратили початковий колір, - тепер, ніби вчора з магазину!
Яскравість кольору відновлюється і повертається після прання з Перволь– речі виглядають свіжо та яскраво!
Згадала рекламу чи це нова футболка? НІ, ВИПРАНА з ПЕРВОЛЬ! І ЦЕ ЗАРАЗ ПРО МЕНЕ!
Раджу, всім, хто хоче яскравості та оновлення тканин одягу – чудовий гель для кольорових речей.
Review has 8 comments
13:44 21.05.2024
Надія Закревська

Тестування Memoprove

Привіт усім. Сьогодні хочу описати свої враження від цього препарату. Особливих надій в мене на його дію не було і я вже хотіла написати відгук. На початку в мене було відчуття плацебо, самонавіювання. Але пізніше дещо змінилося в моєму житті на краще і я хочу з вами цим поділитися.
Я займаюся фітнесом і ходжу на степ аеробіку. Тренер щоразу вигадує нові вправи і вони постійно змінюються. Кожне заняття унікальне і неповторне. Перед початком приймання препарату memoprove мені важко було повторити в швидкому темпі за тренером, а самостійно виконати всі рухи я забувала. І моя знайома сказала, що це проблема в моєму мозку, що мені потрібно навчитися запам'ятовувати частини рухів і вміти їх поєднувати. Так, як в мене не виходило, то я ходила на інші заняття. І вже після того як я пропила перший блістер таблеток я знову записалася на заняття степ аеробіки. В мене наче розвинулися в голові, а ноги чітко повторювали за тренером рухи. Я відчувала задоволення і змогла повторити їх самостійно. Це дало мені впевненість і радість.
Ще також я вперше проїхала самостійно за кермом з України до Італії, і назад. А це більше 1300 км в одну сторону. Відчуваю покращення в емоційному і мотиваційному плані. Також відновилися мої логістичні навички. В мене таке враження, що з початком війни я все це приховала глибоко в своєму мозку, а тепер завдяки моїй наполегливості і препарату memoprove моє життя покращилося. Дякую всім за увагу.
Review has 0 comments
19:19 26.04.2024
Надія Закревська

Отримала набір для тестування

Добрий день, я отримала набір для тестування сьогодні на пошті. Буду починати тестування. У мене буває, що забуваю слова, прості речі. От наприклад я складаю речі в шафу, а мене покликав син допомогти з домашніми завданнями. І я повертаюся і забуваю чим я до того займалася. Дуже сподіваюся, що даний препарат допоможе мені з покращенням пам'яті і полегшить таким чином мені життя.
Review has 3 comments
01:11 13.04.2024
Надія Закревська

Тестування мелоксонін

Добрий день. Я трохи переживала як на мене подією даний препарат. Тому я використала одне розпилення за пів години до сну. Протягом тижня я спостерігаю, що мій сон і настрій покращився. Зменшилася сила тривоги. Часом я дізнаюся про нічну тривогу від людей, які не спали. Це не є зовсім добре. Але я можу працювати тепер вдень, а не вночі.
Мені сподобалася дія препарату мелоксонін. Я сплю всю ніч, не прогинання посеред ночі, навіть сняться кольорові сни про події до війни. Вдень себе почувають краще. Дякую вам за цю можливість долучитися до тестування продукції.
Review has 0 comments
23:11 01.04.2024
Надія Закревська

Отримала посилку

Привіт усім. Я отримала посилку сьогодні. Дуже приємно мені, що мене вибрали для тестування. Думаю підготуватися до проведення тестування. Бо зараз моя робота проходить вночі, а потім бувають тривоги і я цілу ніч не сплю, а вдень не відчуваю активності. Дякую, за дей препарат. Маю сподівання на його дію.
Review has 0 comments