rujytska
rujytska
Expert
Reviews rujytska
Comments rujytska
Likes received
49 Like
19:08 22.07.2020
rujytska

Смачнюще тестування від Dr. Oetker

Дякую порталу naprobu.ua та Dr. Oetker за можливість бути еспертом в такому смачному тестуванні.

Я в захваті!!! Із цією продукцією все готується швидко, просто, красиво та надзвичайно смачно.
Цей набір для тестування виявився дуже актуальним, адже сезон консервації в самому розпалі і желфікс став дуже в нагоді. А із желе та збитим десертом вийшли легкі літні десерти.

Ще раз переконалась, що продукція від Dr. Oetker є якісною, легкою в використанні та смачною.
Однозначно ця продукція повинна бути на вашій кухні.?
Review has 3 comments
Юлия Борисюк
Ця продукція не реально крута. Я ніколи не звертала увагу на Желфікс, тепер це мій фаворит, і кщо фантазувати то можна використовувати не тільки для варення та джему)
misstress452
А у нас клубника в этом году быстро закончилась( не успела попробовать
rujytska
misstress452, в нас теж не було багато, але декілька баночок вдалось закрити на зиму.
To leave a comment you need Sign in
15:16 10.07.2020
rujytska

Збитий десерт від Dr. Oetker

Вперше спробувала готувати із збитим десертом від Dr. Oetker. Все вийшло надзвичайно швидко, легко і смачно!!!?

А приготувала я - вишневий трайфл???
Рецепт
Шоколадний бісквіт
-3 яйця
-120 гр цукру
-90 гр муки
-20 гр какао
-1 ч.л. розпушувача
-щіпку солі
-60 мл молока
-40 мл олії
Взбиваємо білки з цукром, потім додаємо жовтки. Просіюємо усі сухі інгрідієнти та додаємо до тіста. Вимішуємо усе та вливаємо молоко і олію. На низьких оборотах взбиваємо бісквіт, виливаємо на форму та випікаємо при 180 град до готовності (приблизно 20 хв).

Крем:
-150 мл холодного пастеризованого молока
- 1 пакетик збитого десерту від Dr. Oetket
Виливаємо молоко і додаємо суху суміш та взбиваємо усе 3-4 хв.

Вишневий конфітюр:
-300 гр вишні без кісточок
-3 ст. л. цукру
-50 мл коньяку
-10 гр крохмалю
Вишню з цукром ставимо на вогонь і чекаємо поки цукор розтане та вишня дасть сік. Розводимо крохмаль з невеликою кількістю води та додаємо до вишні. Розмішуємо усе до загустівання.

Збираємо десерт:
Крем ➡️ шоколадний бісквіт(розрізаний на маленькі шматочки) ➡️ вишневий конфітюр ➡️ крем ➡️ бісквіт ➡️ вишня ➡️ крем
Зверху прикрашаємо подрібненим бісквітом та вишнею, додаємо м'яту. Ставимо у холодильник на 1-2 год і потім насолоджуємось неймовірно смачним десертом. У мене вийшло 4 порції.

Збитий десерт мені сподобався, але як самостійний продукт його не хотіла дегустувати, вирішила додати як складову десерту у стакані. Виглядає він як збиті вершки з цукром, а на смак і запах як морозиво пломбір, не надто солодкий. Сподобалось те, що дуже легко з ним працювати, але самого крему виходить не дуже багато (приблизно 300 мл). Як крем для торту трішки буде мало, потрібно 2-3 пакетики. Але як швидкий спосіб зробити смачні десерти чи додати у каву - однозначно так. Я чомусь звикла робити класичні креми, але можливо хтось хоче зробити все набагато швидше та простіше - тоді цей продукт для вас.
Review has 8 comments
Casio
А чому не хотіли дегустувати як самостійний продукт? Не смачний чи хімічний на смак?
rujytska
Просто не люблю такі десерти (типу вершки з фруктами). Люблю багатокомпонентні десерти, щось цікаве))
Casio
rujytska, зрозуміло)))
Гугл
И я больше люблю многокомпонентные
Анастасия Тимченко
Яка краса!) В традиціях найкращих ресторанів)
rujytska
kweennastya, дякую)
Valenty
Гарно вийшло, дякую за рецепт. Теж потрібно буде так приготувати.
To leave a comment you need Sign in
15:16 10.07.2020
rujytska

Збитий десерт від Dr. Oetker

Вперше спробувала готувати із збитим десертом від Dr. Oetker. Все вийшло надзвичайно швидко, легко і смачно!!!?

А приготувала я - вишневий трайфл???
Рецепт
Шоколадний бісквіт
-3 яйця
-120 гр цукру
-90 гр муки
-20 гр какао
-1 ч.л. розпушувача
-щіпку солі
-60 мл молока
-40 мл олії
Взбиваємо білки з цукром, потім додаємо жовтки. Просіюємо усі сухі інгрідієнти та додаємо до тіста. Вимішуємо усе та вливаємо молоко і олію. На низьких оборотах взбиваємо бісквіт, виливаємо на форму та випікаємо при 180 град до готовності (приблизно 20 хв).

Крем:
-150 мл холодного пастеризованого молока
- 1 пакетик збитого десерту від Dr. Oetket
Виливаємо молоко і додаємо суху суміш та взбиваємо усе 3-4 хв.

Вишневий конфітюр:
-300 гр вишні без кісточок
-3 ст. л. цукру
-50 мл коньяку
-10 гр крохмалю
Вишню з цукром ставимо на вогонь і чекаємо поки цукор розтане та вишня дасть сік. Розводимо крохмаль з невеликою кількістю води та додаємо до вишні. Розмішуємо усе до загустівання.

Збираємо десерт:
Крем ➡️ шоколадний бісквіт(розрізаний на маленькі шматочки) ➡️ вишневий конфітюр ➡️ крем ➡️ бісквіт ➡️ вишня ➡️ крем
Зверху прикрашаємо подрібненим бісквітом та вишнею, додаємо м'яту. Ставимо у холодильник на 1-2 год і потім насолоджуємось неймовірно смачним десертом. У мене вийшло 4 порції.

Збитий десерт мені сподобався, але як самостійний продукт його не хотіла дегустувати, вирішила додати як складову десерту у стакані. Виглядає він як збиті вершки з цукром, а на смак і запах як морозиво пломбір, не надто солодкий. Сподобалось те, що дуже легко з ним працювати, але самого крему виходить не дуже багато (приблизно 300 мл). Як крем для торту трішки буде мало, потрібно 2-3 пакетики. Але як швидкий спосіб зробити смачні десерти чи додати у каву - однозначно так. Я чомусь звикла робити класичні креми, але можливо хтось хоче зробити все набагато швидше та простіше - тоді цей продукт для вас.
Review has 8 comments
Casio
А чому не хотіли дегустувати як самостійний продукт? Не смачний чи хімічний на смак?
rujytska
Просто не люблю такі десерти (типу вершки з фруктами). Люблю багатокомпонентні десерти, щось цікаве))
Casio
rujytska, зрозуміло)))
Гугл
И я больше люблю многокомпонентные
Анастасия Тимченко
Яка краса!) В традиціях найкращих ресторанів)
rujytska
kweennastya, дякую)
Valenty
Гарно вийшло, дякую за рецепт. Теж потрібно буде так приготувати.
To leave a comment you need Sign in
15:16 10.07.2020
rujytska

Збитий десерт від Dr. Oetker

Вперше спробувала готувати із збитим десертом від Dr. Oetker. Все вийшло надзвичайно швидко, легко і смачно!!!?

А приготувала я - вишневий трайфл???
Рецепт
Шоколадний бісквіт
-3 яйця
-120 гр цукру
-90 гр муки
-20 гр какао
-1 ч.л. розпушувача
-щіпку солі
-60 мл молока
-40 мл олії
Взбиваємо білки з цукром, потім додаємо жовтки. Просіюємо усі сухі інгрідієнти та додаємо до тіста. Вимішуємо усе та вливаємо молоко і олію. На низьких оборотах взбиваємо бісквіт, виливаємо на форму та випікаємо при 180 град до готовності (приблизно 20 хв).

Крем:
-150 мл холодного пастеризованого молока
- 1 пакетик збитого десерту від Dr. Oetket
Виливаємо молоко і додаємо суху суміш та взбиваємо усе 3-4 хв.

Вишневий конфітюр:
-300 гр вишні без кісточок
-3 ст. л. цукру
-50 мл коньяку
-10 гр крохмалю
Вишню з цукром ставимо на вогонь і чекаємо поки цукор розтане та вишня дасть сік. Розводимо крохмаль з невеликою кількістю води та додаємо до вишні. Розмішуємо усе до загустівання.

Збираємо десерт:
Крем ➡️ шоколадний бісквіт(розрізаний на маленькі шматочки) ➡️ вишневий конфітюр ➡️ крем ➡️ бісквіт ➡️ вишня ➡️ крем
Зверху прикрашаємо подрібненим бісквітом та вишнею, додаємо м'яту. Ставимо у холодильник на 1-2 год і потім насолоджуємось неймовірно смачним десертом. У мене вийшло 4 порції.

Збитий десерт мені сподобався, але як самостійний продукт його не хотіла дегустувати, вирішила додати як складову десерту у стакані. Виглядає він як збиті вершки з цукром, а на смак і запах як морозиво пломбір, не надто солодкий. Сподобалось те, що дуже легко з ним працювати, але самого крему виходить не дуже багато (приблизно 300 мл). Як крем для торту трішки буде мало, потрібно 2-3 пакетики. Але як швидкий спосіб зробити смачні десерти чи додати у каву - однозначно так. Я чомусь звикла робити класичні креми, але можливо хтось хоче зробити все набагато швидше та простіше - тоді цей продукт для вас.
Review has 8 comments
Casio
А чому не хотіли дегустувати як самостійний продукт? Не смачний чи хімічний на смак?
rujytska
Просто не люблю такі десерти (типу вершки з фруктами). Люблю багатокомпонентні десерти, щось цікаве))
Casio
rujytska, зрозуміло)))
Гугл
И я больше люблю многокомпонентные
Анастасия Тимченко
Яка краса!) В традиціях найкращих ресторанів)
rujytska
kweennastya, дякую)
Valenty
Гарно вийшло, дякую за рецепт. Теж потрібно буде так приготувати.
To leave a comment you need Sign in
19:09 03.07.2020
rujytska

Полунично-м'ятне варення з желфіксом 2:1

Сьогодні вперше спробувала готувати варення із желфіксом, бо до цього готувала лише по класичних рецептах, приготування яких займало чимало часу. А тут усе так просто і легко. У мене на все пішло близько 20-30 хв. Зараз для господинь у яких обмаль часу на кухні - желфікс від Dr. Oetker справжня знахідка. Як я раніше не пробувала з ним готувати?

Експеримент мій розпочався із варення з полуниці та м'яти?
Рецепт:
-2 кг полуниці
-2 пучка м'яти
-200 мл води
-2 пакетики желфікс 2:1 Dr. Oetker
-1 кг цукру
-15 гр лимонної кислоти
Приготування:
Полуниці, м'яту та воду покласти в каструлю. Довести до кипіння, та варити на середньому вогні 5-7 хвилин. Зняти варення з вогню, вийняти з каструлі м'яту, висипати желфікс 2:1 та перемішати, потім додати цукор та лимонну кислоту. Усе добре перемішати та поставити каструлю на маленький вогонь. Довести до кипіння та варити ще 5-10 хв до загустіння. Варення з полуниці розлити по стерилізованих банках.
У мене з 2 кг полуниці вийшло 5 банок по 0,5 л, 1 - 0,3 л та 1 - 0,1 л.

Варення вийшло дуже смачне та освіжаюче, в міру солодке з відмінною консистенцією та кольором. А смак полуничного варення з підрум'яненим тостом - це щось неймовірне.
Тепер із желфіксом заготівля варення стає швидкою, смачною та надзвичайно простою.
P. S. Варення вийшло настільки смачним, що однієї баночки уже немає)?
Review has 5 comments
@da_ri_shade
Клубнично-мятное ещё не пробовала никогда. Наверное очень вкусное
rujytska
@da_ri_shade, так, смак просто неймовірний, дуже освіжаючий)
Ялаева Юлия
Ще гарне співвідношення вишня-мята
Deleted
Чула, що ще смачно полуницю з базиліком
innabellinka
Как аппетитно, захотелось теперь тоже приготовить такой джем
To leave a comment you need Sign in