Анна Белоус
Анна Белоус
Expert
Reviews Анна Белоус
Comments Анна Белоус
Likes received
39 Like
13:02 06.07.2024
Анна Белоус

Perwoll-яскраві кольори як в день покупки. Яскраві кольори- яскраве жития)

Дякую за довіру та можливість тестування від @naprobu.ua ! Це був гарний проєкт, доречний до пори року, адже саме літом в нас найбільша кількість кольорових речей! А в нас-ще й дитячих)
Гель справив позитивне враження, давно не користуюсь порошком, але й цей гель здибував: легкий, не густий, з приємним ароматом та ефективною дією. Шоколад, сік, морозиво відіпрались з першого разу. Приємнийаромат залишився на речах на тривалий час, м'якість тканин відчутно змінилась на краще. Стосовно покращення кольорових ефектів-зарано поки судити, адже відсутність світла внесла корективи в кількість та частоту прання))) Проте, загалом-однозначно рекомендую!
Review has 0 comments
11:22 26.06.2024
Анна Белоус

Яскраві кольори як у день покупки

Вперше потрапила на 2 проєкти поспіль, яке ж це була приємна несподіванка! Дуже важливий та актуальний наразі для нас проєкт. Ми родина з немовлям, а одежа нам дісталась від старших брата та сестри, отже для Perwoll буде ще те випробування. адже одежа майже рарітетна)))16 років чекала появи маленької леді! Чекаю результату з нетерпінням! Усім вдалих тестувань із задоволенням!
Review has 0 comments
07:45 31.05.2024
Анна Белоус

Мемопрув. Тестування майже завершене

Місяць тестування добігає кінця. Дякую за можливість в даний час на тестування актуального препарату. Чи візьму в домашню аптечку?! ТАК! З позитивного та легкого: приймати один раз на день. І вже на другому тижнв значно відчулось покращення сну, уваги, концентрації. Спокій та врівновага, чого ще бажати в даний період життя?!
Review has 0 comments
12:06 04.05.2024
Анна Белоус

Не дай емоційному вигоранню перемогти!

Яу завжди актуальний проєкт прийшов на допомогу. Не потрібно пояснювати що саме відбувається з нашою свідомістю в цей надскладний період, то ж-Мемопрув, сподіваюсь, те, що треба.. вже з перших днів прийому відчувається певний спокій та відсутність метушливості "а що, якщо щось забув?!", сподіваюсь вже за 10 днів зможу написати більше. Всім миру злагоди та здоров'я!
Review has 2 comments
21:45 21.12.2023
Анна Белоус

Кисіль від Dr.Oetker

З великим задоволенням та радістю побачила себе в списках тестувальників, але ж яке розчарування що не отримала набір для тестування і вже на 2 мої листи-звернення не отримала жодної відповіді.
Шкода, що не склалось
Review has 0 comments