Annutan
Annutan
Newbie
Reviews Annutan
Comments Annutan
Likes received
0 Like
19:59 23.07.2018
Annutan
Доброй ночи, как всегда :-) Сегодня пробовала #желфікс 1:1 для приготовления зефира в домашних условиях. Мне понадобилось: 125г готового пюре (яблочного), 100г сахара для пюре, 1 белок. Для сиропа вместо агар-агара взяла #желфікс 1:1, 75г воды, 200г сахара. Сахарная пудра для обваливания. Резюме: отлично держит форму, зефир а вкус лучше, чем покупной.
Review has 2 comments
Крістіна Грабар
Чи не могли б Ви написати детальніше як готували зефір? Дуже хочу спробувати)
Annutan
Добрий вечір! Зефір готувала так: -яблука чисті від кісточок і шкірки ( у мене вийшло 125г), варила до консистенції пюре, потім ще гарячим перебила погружною насадкою блендера і залишила остигати - білок з 1 яйця середнього розміру збити міксером в густу пінку, туди ж додала 100 г цукру - остигле пюре і білкову масу акуратно поєднала - сироп із #желфікс 1:1(взяла весь пакетик), 75г води, 200г цукру приготувала 3хвилини, а потім тоненькою струйкою влила в поєднану суміш і гарненько перемішала - переклала в кулінарний пакет з насадкою і на пергамент відсадила зефір -лишаємо на всю ніч застигати на підвіконні - на ранок посипаємо цукровою пудрою
To leave a comment you need Sign in