YaninaК
YaninaК
Expert
Reviews YaninaК
Comments YaninaК
Likes received
79 Like
15:48 08.07.2024
YaninaК

Тестування Perwoll для кольорових речей

Вже 2 тижні перу одяг із цим засобом. Враження дещо суперечливі. При першому пранні використала, як і рекомендовано, делікатний режим прання. І хоча речі не були сильно брудні, навпаки, але помітила, що деякі забруднення з футболок чоловіка не відіпралися. Тому наступні 2 прання зробила вже на звичайному режимі - Еко-бавовна, середні оберти віджиму 1200, та температура 40. При цьому не завантажувала пралку більше ніж на 2,5 кг, тож цикл прання тривав десь1,5 години. Порівнявши результат, можу сказати, що в першому разі стан волокон тканини був дійсно кращий - гладкіший трикотаж. Але в другому випадку все, що потрібно було - відіпралося. В обох випадках кольори тканини після прання навіть трохи яскравіші. Хоча, звичайно, застарілі плямі цей засіб не відпирає. Думаю, ефект відновлення кольору варто очікувати хоча б після того, як кілька разів випрати одяг цим засобом. Що ще мені було не дуже зручно - наливати рідкий засіб в машинку, бо не маю відділення для рідких. Звикла користуватися капсулами. Але для ручного прання це перевага, оскільки можна дозувати засіб за потребою. Я додавала цілий ковпачок на 2,5 кг, оскільки вода в нас дуже жорстка. Цього в принципі було достатньо. Не помітила надмірного запаху після прання - можливо, в моя пралка довго полоскає білизну.
І так і не отримала відповідь на своє запитання - чи призначений цей засіб для вовни та шовку?
Review has 5 comments
15:32 29.06.2024
YaninaК

Perwoll для кольорових речей

Дуже вдячна проекту На_пробу за можливість потестити новий для мене засіб для прання. Я вже багато років користуюся засобами для прання ТМ Persil та Perwoll, але не всі продукти цих лінійок випробувала. Від порошків перейшла на використання капсул для регулярного білого і кольорового прання. А для вовняних речей користувалася саме Perwoll, але для вовни. Коли жила в Словаччині, спробувала новий засіб Perwoll Sport для спортивного одягу і взуття. Він дуже гарно відперав сильні забруднення навіть в холодній воді та в машинці. Тож сподіваюсь, Perwoll Color Detergent теж виправдає очікування.
Отже, отримала чудову посилочку: рідкий засіб для прання Perwoll Color 2 літра, шопер та мішечок для прання. На етикетці зазначений термін виробництва березень 24 року, а зберігати його можна аж 3 роки, бо пляшка велика і термін зберігання важливий. Не знайшла на пакуванні рекомендацій щодо того, якого типу тканини можна прати - лише бавовну, чи шовкові та вовняні теж можна. Але є рекомендація прати в режимі для делікатних тканин, тож, сподіваюсь, можна і вовняні речі. Тепер лишилося дочекатися, коли буде достатньо електрики, щоб вистачило на цикл пральної машинки, і можна випробовувати ))
Review has 0 comments
23:47 20.01.2024
YaninaК

Киселі Dr.Oetker

Хочу поділитися враженнями від тестування киселів цієї ТМ у більших упаковках. Спочатку, глянувши на малюнок, я чомусь подумала, що велике пакування буде розраховане на каструлю, та і слоган "Звари класичний кисіль для великої компанії" в описі проекту теж на це натякав. Але ж ні. Вміст великої упаковки розрахований всього на півлітра, тобто на 2 порції. Для великої компанії треба брати точно декілька пачок.
З великих пачок вибрала вишневий смак (бо такого не куштувала ще - серед маленьких порцій цього смаку нема). Зварила, але на смак прям вишню не відчула. Зауважу, що принаймні в вишневому немає ніяких шматочків фруктів. А прочитавши склад вмісту пакетику, зрозуміла, що і натяку на вишню немає, може лише ароматизатор. Там суто крохмаль, мальтодекстрин, екстракт чорної моркви, гібіскусу, концентрований лимонний сік, цікор та лимонна кислота.Те саме і в полуничному. Тому чесно кажучи, ніякої користі в такому складі я не бачу. З домашнім киселем зі справжніх ягід чи фруктів, хоч і заморожених, це не порівняти.
Щодо смаку - не дуже зрозуміла. Порційні з часточками ягід хоча б здавалися натуральними. Вишневий просто солодкий, без яскраво вираженого вишневого смаку. Син сказав, що він занадто густий, але от це, якраз, можна регулювати, додаючи більше води. Можливо, журавлиновий буде смачнішим.
З тестування зрозуміла, що концентрати це точно не моє, а лише варіант на крайній випадок. І в такому разі я скоріше за все оберу з асортименту киселів Dr.Oetker ті, які порційні на 1 чашку.
Review has 2 comments
16:16 31.12.2023
YaninaК

Ентерол Імуно

2 тижні вживала пробіотик Ентерол Імуно. Перед тим тривалий час приймала антибіотики.
Можу відзначити дуже позитивний ефект - відчувається легкість в шлунку, ніяких закрепів, навіть покращився апетит.
Зазвичай раніше я не приймала пробіотики після лікування антибіотиками, а для відновлення кишкової мікрофлори просто збільшувала споживання кисломолочних продуктів. Однак відновлення в такому випадку в мене було тривалішим. До того ж, в складі пігулок, крім пробіотиків, також вітаміни С, D і цинк. І я думаю, вони теж сприяють відновленню імунітету після хвороб.
Я буду використовувати цей пробіотик і для себе, і для дітей (від 15 років вже можна давати, як зазначено на пакуванні) для зміцнення імунітету. Звичайно, треба зважати на індивідуальну чутливість. Тому раджу поприймати пігулки 1-2 дні та оцінити ефект. А також порадитися із лікарем.
Review has 0 comments
14:31 30.12.2023
YaninaК

Дуже смачні киселі від Dr.Oetker

Із задоволенням отримала посилку від проекту На_пробу із смачними киселями. Запропоновано багато різних смаків і 2 види пакування - що кому прийдеться до душі. Пригостила смачними пакетиками батьків - їм теж припали до душі, особливо ягідні та більші пакування, на 2 літрову каструлю.
А мені і сину дуже сполобалися смак полуниці та малини. І дуже зручне пакування із розрахунку на 1 чашку. Навіть лінивий підліток зможе заварити окропом вміст пакунка і отримати смачний поживний десерт на сніданок чи вечерю.
Review has 0 comments