Олександра Коваленко
Олександра Коваленко
Expert
Reviews Олександра Коваленко
Comments Олександра Коваленко
Likes received
22 Like
10:04 28.06.2024
Олександра Коваленко

Перше враження про гель Perwoll

В загальних словах - гель мені подобається.
1. Консистенція ближче до рідкої ніж до густої, внаслідок цього дозувати гель дуже зручно.
2. Аромат досить сильний. Пахне не чимось явним, важко вловити якісь конретні нотки запаху. Аромат квітковий і солоденький, більше як якийсь шампунь чи парфумована вода.
Сильно відчувається аромат під час прання та залишається на одязі після висихання, навіть враховуючи подвійне полоскання. Особисто мені це подобається, можна не користуватися кондиціонером.
Але знаю людей кому сильний запах не подобається.
3. Відпирання. Я поки що не прала явно забруднені речі (типу масло, вино, кетчуп і т.д), але освіжає дуже добре.
4. Відновлення кольору. Я ношу зазвичай яскаві речі - зелені, червоні, фіолетові тощо. Поки що я встигла випрати по 3 рази, ефекту відновлення поки що не помітила, думаю потрібно більше часу корисуватися.
Що помітила точно, так це те, що речі не втрачають колір, не вицвітають і не линяють після прання.

особисто для себе я вирішила, що буду користуватися цим гелем навіть коли закінчиться пробний зразок. Мені подобається.
До закінчення тестування ще далеко, тому встигну ще побачити ефект відновлення.
Review has 0 comments
13:17 19.06.2024
Олександра Коваленко

Ура, я в списку тестувальників

Чекаю свою посилочку. Дуже цікаво спробувати цей гель та порівняти його з іншими засобами, якими я користувалася раніше.
Review has 1 comment
10:02 11.04.2024
Олександра Коваленко

Актуальна тема

Я вже давно не заповнювала анкети на участь у тестуваннях, але це мене дуже зацікавило.
Працюю на себе, тому, як кажуть, стрес у мене в крові. Тим більше у наших нестабільних умовах. Звичайно, хотілося б стати трохи спокійнішою, менш гостро реагувати на стресові ситуації, стати стійкішою до емоційного вигорання.
З приводу памяті, у мене є певні способи стабілізації памяті - я учу вірші на пямять і читаю книжки. Це трохи покращує стан пам'яті, але не надовго.
Сподіваюся що мені вдасться потрапити в список учасників.
Review has 0 comments
21:27 24.08.2021
Олександра Коваленко

Результати тестування

Мусс для волосся мені сподобався на 10 з 10 балів. Зачіска з ним тримається цілий день, волосся виглядає живим, не склеюється та навіть після розчісування тримає форму.
Лак для волосся також норм, але я ним задоволена трішки менше, на 9 з 10. Чому? Бо він тримає волосся не надто довго (а може це в мене завищені вимоги до нього?). Я накрутила волосся за допомогою вирівнювача, збризнула добряче лаком та пішла на роботу. Через 6 годин кучері виглядали вже не так гарно, зачіска "опала", 80% кучерів розкрутилися, хоча було не вітряно в той день. З переваг лаку - це те, що він практично не відчувається на волоссі та його не видно.
Отже, мусс - однозначно "лайк", куплятиму ще; лак - думаю, що куплю ще, але використовуватиму для вечірніх зачісок, які буду носити не довго, не більше 4 годин.
На 1 фото - зачіска з мусом без лаку. На 2 фото - зачіска закріплена лаком, без мусу, вже трішки волосся почало розрівнюватись.
Review has 0 comments
17:47 01.08.2021
Олександра Коваленко

Перші результати тестування

Посилка з лаком та муссом Wella Deluxе прийшла 30 липня, хоча тут на сайті написано, що посилка не відправлена. Дивно.
Мені дістався набір серії WELLA Deluxe Ідеальна Фіксація.
1. Мусс. Я нанесла його спочатку на руку, потім на ледь вологе волосся. Жмакаючими рухами зробила укладку. Після повного висихання волосся воно стало таким як на 1 фото. Деякі локони я розділила за допомогою гребінця.
Зачіска протрималася до ночі без проблем. Це хороший результат, зважаючи на те, що я навіть лаком не зачіску не закріпляла.
2. Лак. Волосся завите за допомогою вирівнювача. Без застосування мусу. Закріплене лаком.
Після закріплення лаком волосся залишилося "живим" і це мені подобається. Я ще не знаю як лак впорається з вітром, але на даному етапі тестування мене все влаштовує.
Review has 21 comments