havriliaknataliia7
havriliaknataliia7
Newbie
Reviews havriliaknataliia7
Comments havriliaknataliia7
Likes received
4 Like
19:15 03.07.2020
zhuravliova92

Dr. Oetker

Ура, ура, меня выбрали для тестирование этой интересной и замечательной продукции. Сегодня получила посылку, очень очень обрадовалась, прям летела домой, чтобы скорее рассмотреть все прелести. Я была приятно удивлена, когда увидела еще и замечательный декор для моей будущей закрутки варенья и джема. Мой сынок очень хочет испробовать десерт, а у меня разбежались глаза с чего же начать. И джем и десерт и торт, все, все хочу испытать с данной продукцией, уверенна, что она шикарна, будем пробовать и делится впечатлениями ))))Спасибо, что выбрали нас)
Review has 3 comments
havriliaknataliia7
Так, це приємний сюрприз, хочеться спробувати приготувати різноманітні десерти з продукції Dr.Oetker, особливо в сезон фруктів та ягід.
Таня 24.01
Я тоже еще хочу попробовать сделать чизкейк)
@da_ri_shade
Добрий день, вибачте, що турбую, хочу продовжити після бакалаврату навчання на магістратурі в КНЛУ і взяти державний цільовий кредит на навчання. Підкажіть, будь ласка, яка процедура подання документів для можливості отримання такого кредиту
To leave a comment you need Sign in
20:23 03.07.2020
Deleted

Желе для декору

Мені знову прийшла продукція на тестування від #droetker - добре, коли треба тестувати хороші продукти з якими давня дружба))
Желфіксами і желе-декором користувалась багато разів у своєму кондитерському минулому, якістю задоволена. Зазвичай я готую такі тарти великого розміру, колись навіть у блозі був рецепт на форму d27 см, але оскільки нема кому то їсти - зробила міні-версію на 6 тартів d8см. Пакетика вистачить для декорування одного великого або 8-10 малих десертів. Вам знадобиться:
?80г масла перетерти з 4 ст.л.цукру і 1 яйцем, додати 4-5 ст.л.борошна, замісити тісто. Я в холодильник не клала, відразу розкатувала на пергаменті до товщини 2-3мм і з допомогою кулінарних кілець робила заготовки. Витискала дно, а бортики-смужки робила окремо. Все це на застеленій пергаментом дечці. На ютубі є відео про те, як робити основи для тарталеток, якщо не в курсі як то зліпити докупи))
?500г творогу перетерлти блендером з 2 яйцями, 3ст.л.цукру, 1ст.л.крохмалю і пакетиком ванільного цукру до однорідної кремоподібної маси
?Обережно перекласти начинку в заготовки і випікати в духовці спершу 20хв при 140', потім 20хв при 170'. Остудити, поставити наніч в холодильник
?Зранку зняти кільця, задекорувати і їсти
P. S. Декор готувати згідно інструкції на упаковці (желе застигає швидко, тому фрукти/ягоди підготуйте завчасно). За 10хв гарні тарталетки готові до споживання
.
Типу все)) розпушувач у тісто не давати! Інакше буде нерівне і роздуте.
.
Желе добре тримає купи ягоди, не солодке, не перебиває смак ягід. Влітку беру червону, взимку для декору на ківі чи апельсини, краще брати прозоре
Review has 11 comments
pomin
Ой як це смачно виглядає ?
sjano4ka
Дуже гарні тарталетки, треба і собі зробити по Вашому рецепту. Дякую, що поділились!
Deleted
pomin, Дякую))
Deleted
sjano4ka, рецепт простий, думаю, у вам все вдасться)))
havriliaknataliia7
Тарталетки вдалися, і виглядають, завдяки желе- декору Dr.Oetker, і кондитеру, апетитно.
Eshli33
Спасибо большое за рецепт,нужно тоже попробовать сделать такую красоту)
Югина
Неймовірно красиві!
Deleted
havriliaknataliia7, дякую вже і з'їсти встигли))
Deleted
Eshli33, пробуйте, рецепт не складний, має вдатись
innabellinka
Как же аппетитно, сразу видно руку мастера
Deleted
innabellinka, дякую)))
To leave a comment you need Sign in
20:54 21.04.2020
Deleted

Ванільні капкейки з кремом від "Dr oetker"

Готувала капкейки з використанням розпушувача, ванільного ароматизатора, крему та посипки"сердечка".
Розпушувач мені добре знайомий, оскільки три роки займалась кондитерської справою і розпушувач від "Dr Oetker" це якісний продукт, який ніколи не підводив.
Ароматизатор теж часто використовуючи, його можна додавати і в тісто, і в креми, оскільки не дає гіркоти. Для капкейків немає різниці, чи брати ванільний цукор, чи ванільний ароматизатор, добре підходить і одне і інше.
Крем. Зазвичай я готую натуральний крем зі свіжих інгридієнтів, але такі готові креми - хороша альтернатива, якщо потрібно "вже і негайно" - простий спосіб приготування та ніжний вершковий смак. Завтра ще спробую такий крем як начинку для торта.
Посипка "сердечка" - хороша, сердечка не тверді, не тануть від контакту з кремом, але все ж краще посипати вироби перед подачею.
Якщо когось цікавить рецепт - я брала той, що в буклетів, дещо змінивши. Він є на моїй сторінці в інстаграм, нік @nkosholka
Review has 10 comments
Ksyhasmyl
Які красені у Вас вийшли???
Deleted
Ksyhasmyl, дякую) то настільки простий рецепт, що вдасться кожному ?
Samchuk Elena
Какая красота? тоже захотелось?
Viktoriia4orna
Шикарные капкейки. Не верю, что можно такую красоту сделать !
tatakuza
Дуже красиві і апетитні
robusta
Мммм.. аж мені запахло капкейками ))) Скажіть, будь ласка, а крем добре тримає форму?
АнастасияП
Какие у Вас капкейки аппетитные!
Deleted
robusta, дуже добре тримає форму, сама здивована. Робила все як вказано на пакетику. На 12 капкейків пішла десь 1/4 крему, решта в каструлі переночувала в холодильнику, воду не пустила, все ок
robusta
nkosholka, супер! По ходу після всіх цих кулінарних шедеврів після карантину мені бігати і бігати :)))))
havriliaknataliia7
Ці прикраси для випічки, від Dr.Oetker, виглядають так мило в поєданні з капкейками, мені дуже подобаються, романтік.
To leave a comment you need Sign in
09:38 02.07.2020
V.l.a.d.a.648

тестування

?Мій перший тортик?Інгредієнти ?

Сьогодні ми тестували желе для торт Dr.Oetker. Я вирішила приготувати все сама, ви не повірите, в мене все вийшло?

Враження від тестування:
☑️Желе досить легко
☑️швидко готується
☑️застигає за лічені хвилини, навіть, при кімнатній температурі

Інгредієнти: ?Для бісквіту
▪️3 яйця
▪️200 г борошна
▪️200 г цукру
▪️1 ч.л розпушувачу (або 1 ч.л
соди гашеної оцетом ) ?Для крему
▪️300 мл сметани
▪️2-3 ст.л. цукру ?Для желе
▪️1 пачка червоного швидко-застигаючого желе для торта Dr.Oetker
▪️2 ст.л цукру
▪️250 мл води ?Для декору
▪️Ягоди за смаком (у мене порічки і клубніка)
Review has 8 comments
Юлия27
А где желе? оно впиталось в сам корж?
Ирина70
А так и не скажешь, что это первый тортик)) ?
Ольга С
Дякую, що поділились рецептом, аж самій захотілось спробувати
havriliaknataliia7
Напевно, так смачно, як і гарно!
Наталія Евгенівна Столбун
Выглядит аппетитно, нужно тоже попробовать ?
V.l.a.d.a.648
Юлия27, на цьому торті (так як він перший) желе впиталося в корж, завдяки чому вийшло досить незвичайно і дуже смачно. А коли пекла другий торт за цим же рецептом желе уже було на коржі і теж дуже смачно:)
olga1992
Мені кажется в любому випадку смачно ,домашнє ,приготоване з любовью ,саме смачне ))
To leave a comment you need Sign in
08:43 22.04.2020
Вікторія-профі

Як залишити відгук?

Дівчатка, підкажіть, будь ласка, відгук на Розетці можна залишати під будь-яким оголошення про продаж памперсів? Головне щоб це були pampers active baby?
Review has 7 comments
Модератор Ольга
Вікторія-профі, відгук необхідно залишати під продуктом Pampers Active Baby того розміру, який Ви отримали. Упаковка будь-якої кількості.
Вікторія-профі
Модератор Ольга, тоді все правильно зробила) але ще не прийшло повідомлення про підтвердження відгуку. Чи самому треба відслідковувати?
havriliaknataliia7
Як залишити свій відгук експерта та сайті http://naprobu.ua?
havriliaknataliia7
Цікавить відгук до останнього проекту?
Вікторія-профі
havriliaknataliia7, заходите на той проект де ви є експертом, і там є «Меню проекту», там де список учасників, питання-відповідь, офіційні правила проєкту, там має бути також категорія «залишити відгук». Але якщо ви експерт в теперішньому тестуванні від Др. Откет, то ше там роки цієї функції ще немає, з‘явиться на днях, коли вмі експерти отримають посилки і почнеться офіційно тестування.
havriliaknataliia7
Вікторія-профі, так, я в новому проекті, буду чекати, дякую.
Вікторія-профі
havriliaknataliia7, в правилах вказано що тестування почнеться з 29.06.
To leave a comment you need Sign in