Вікторія Сидорюк
Вікторія Сидорюк
Expert
Reviews Вікторія Сидорюк
Comments Вікторія Сидорюк
Likes received
15 Like
23:21 02.07.2024
Вікторія Сидорюк

Питання

Залишила відгуки на всіх сайтах, чи потрібно ставити хештеги чи як показати що я залишила відгук?
Review has 2 comments
08:28 02.07.2024
Вікторія Сидорюк

Результат тестування Кольри як у день покупки.Perwoll

З продукцією Perwoll була знайома давно, але саме цим гелем для кольоривих тканин не користувалась. Користувалась гелем для чорних речей. Отже що можу сказати про Perwoll color detercent . Упаковка 2л. -бутилка досить об'ємна, важка,одніє рукою тримати важко,але проблеми в цьому не бачу. Рідина має приємний запах, не дуже рідка ,з рожевим віддінком. Після прання білизна має свіжий аромат, який залишається після висихання, але він приємний. Після 1-2 прання можу сказати,що на диво колір стає трішки насиченішим,ніж був,про розгладжування волокон поки не можу нічого сказати. Фото не передають справжній колір ,але різницю трішки помітно. По ціновій категорії як на мене трохи завищена ціна, яле якщо порівняти з гелем універсальним, яким я прала до цього то різниця в якості прання відчувається. Однозначно я куплю Perwoll color для своїх улюблених кольорових речей. Ще цікаво вже спробувати Perwoll для білих речей.
Review has 0 comments
13:11 23.06.2024
Вікторія Сидорюк

Яскраві кольори , як у день покупки.

Отримала свою довгоочікувану посилку від @naprobu.ua . Та починаю тестування. Виробник Perwoll обіцяє, що мої кольорові речі будуть як нові. Перевіримо.
Review has 0 comments
22:35 21.06.2024
Вікторія Сидорюк

Яскраві кольри ,як у день покупки

Всім привіт. Рада бути в команді тестувальників цього продукту. Продукцією Perwol користувала, але саме цей засіб буду пробувати вперше. Всім приємного тестування.
Review has 1 comment
12:36 11.04.2021
Вікторія Сидорюк

Dr. Oetker

Ух ти. Знову смачне тестування. Дуже полюбляю продукцію Dr.Oetker. якість , широкий вибір. Шкода що представленість в наших супермаркетах не всього асортименту.
Review has 1 comment