Yuliya-uk111
Yuliya-uk111
Newbie
Reviews Yuliya-uk111
Comments Yuliya-uk111
Likes received
5 Like
15:37 22.07.2020
Yuliya-uk111

Моє перше тестування!

Вирішила вперше стати експертом з тестування. І ось я в списку учасників. перше , що вирішила спробувати-звісно ж желфікс. Я маю невеличке хоббі-торти на замовлення. Ягідні начинки потребують стабілізації-чи то желатином чи то пектином. Раніше купувала чистий пектин-він чудово справляється з задачею, але ціна кусається. і оскільки це лише хоббі -то використовую лише третину з пакета, а інше лежить без потреби. Пакетики желфікс здавалися мені спасінням. Спрбувала робити мою улюблену вишню в винному маринаді на зиму(потім використовую в начинку). Та чи я що напутала,чи планети в той день не зійшлися, але бажаного результату не відбулося. Сироп залишився рідким. Можливо через додавання вина, потрібно було збільшшити порцію. Та я не втрачаю надії. Трішки експериментів .... і терпіння. Ще хочу відмітити , що навіть при додаванні вказаної ваги цукру дуже відчувається лимонна кислота, що не дуже сподобалося. А от в невеликій порції начинки желфікс справився з завданням, лише добавила більше цукру,щоб довести до смаку через кислоту.
Review has 2 comments
Svitlana Mezetska
Поделитесь, пожалуйста, рецептом вишни в винном маринаде? ☺️ Очень интересно
Yuliya-uk111
З радістю! На 1 кг вишні без кісточок беру 1-1.1кг цукру.засипаю вишню цукром,додаю корицю,апельсинову цедру,имбир,чорний перець,кардамон,бадьян.якщо в порошку,то просто сиплю,якщо палички чи цілі зерна,то замотую в марлевий мішечок,шоб в кінці забрати. Заливаю 0.3-0.5л вина( робила і з червоним сухим і з білим напівсолодкий,немає різниці). Настоюю ніч ,а зранку доводжу до кипіння,кип'ячу хв 10 і в півлітрову банки закатую. Цей раз саме пробувала з желфіксом ( щоб кип'ятити менше 3 хв і щоб загус сам сироп,бо його багато виходить) ,а потім використовую в начинки до десертів а сироп як пропитку.
To leave a comment you need Sign in