bonny2020
bonny2020
Connoisseur - Blogger
Reviews bonny2020
Comments bonny2020
Likes received
3 Like
07:12 28.07.2020
bonny2020

Дуже подобається цей бренд

Я б дуже хотіла прийняти участь у цьому проєкті. З косметикою цього бренду знайома давно, але саме цими продуктами не користувалась. Буду щиро вдячна спробувати, адже давно хотіла цього, але руки не доходили-) Доречі найчастіше використовую олівець для очей Евелін)Він просто МЕГО стійкий і головне не пливе при купанні в морі. Для літа це взагалі дуже актуально.
Review has 6 comments
Bulavo4ka
А мене зацікавив олівець для брів ,теж інтересно тече він чи ні?Ви часом не пробували?
Tanya Олеговна
turovasveta, сейсас в Еве скидка 40% на шампуни и маски для волос от Эвелин. Не видела до этого, а тут прямо ноги несут купить
olena.romanenko
я бачу, що ці дві серії це новинка, і в Інтернет-магазинах є, але постійно розкуповуються. Вже зарекомендували себе та користуються попитом.
lebed_sa
ТанечкаЯ, Спасибо что сказали за скидку на маски для волос, пошла смотреть :)))
bonny2020
Bulavo4ka, На жаль, ні. Не користуюсь такими
lebed_sa
Про карандашик спасибо, буду знать, потому как только знаю тушь из декоративки ?
To leave a comment you need Sign in
07:19 28.07.2020
bonny2020

Vichy

Одного разу мені пощастило прийняти участь у тестуванні саме цього бренду. Косметика дуже сподобалась. Лінійку, яку пропонує сайт Напробу.юа ще не використовувала і мені було б цікаво спробувати її. Тим паче, що подружка моя хотіла теж цього, тому якщо мене оберуть буду і їй надавати косметику для користування.
Review has 4 comments
Bulavo4ka
А чим саме ви користувалися від vichy? Читач відгуки бачу що багато в захваті дівчат,але дуже хочеться і на собі спробувати,мої подруги теж всі вже на цьому сайті,всім завжди раджу naprobu ?
olena.romanenko
Бонні, а скиньте нам лінк на своє тестування і відгук, ми одразу побачимо, що ви тестували і які були враження. Дякую!
bonny2020
Bulavo4ka, Користувалась тональною основою. Мені поштою присилали брошюру з тестерами. За правилами не потрібно було писати відгуки, тому їх немає. Це було на офіційному сайті. Сама тональна основа мені сподобалась, вона рівномірно лягала на обличчя і не бралась "комками". Враження від неї були позитивні.
olena.romanenko
bonny2020, Дякую, мабуть, через батьківство не помітила інформацію про таку розсилку, хоча намагаюся слідкувати за офіційними акціями від великих вироблників.
To leave a comment you need Sign in
11:56 12.06.2020
bonny2020

Хочу спробувати

Дуже актуальним є зараз товари, які будуть тестуватися. Я дуже рада буду їх спробувати і описати в своїх відгуках_)Всже закрила трошки джему з полуниці, але хочеться ще спробувати приготувати іншими способами. Раніше вже працювала з вашим сайтом і мені дуже сподобалось) Сподіваюсь на гарну подальшу співпрацю з вами)))))Всім бажаю успіхів у цьому тестуванні і смачних страв)
Review has 2 comments
Юлия13life
Молодцы вы. А я еще ничего не закрывала на зиму. Думаю вот только начать. Удачи в тестировании
bonny2020
Юлия13life, Дякую і Вам також_))
To leave a comment you need Sign in
06:49 12.05.2020
bonny2020

Дуже сподобався корм, кішечка у захваті_)

Коли, нам принесли посилку, Бонні одразу до мене підбігла і стала її винюхувати. Я не стала їй заважати, а навпаки, швиденько відкрила і показала все, що нам прислали. Моє кошенятко було у захваті. Вона одразу скуштувала корм і можна сказати за раз його знищила)) Будемо куштувати Purina One і далі.
Review has 5 comments
Anzhelika_orlova23
Много корма предоставили на тестирование) так вы уже все протестили?
natikus
Ого, действительно большой набор. Повезло пушистику.
zivochka
наборы отличные, хватит надолго
Bulavo4ka
Я б теж була у захваті від такої посилки)прикро що тваринки не розуміють того що стали експертами,але я думаю вони задоволені тим ,що хазяйка потрапила в цей проект і скільки смачного можна протестувати зі своїм пухнастиком
bonny2020
Anzhelika_orlova23, Ще ні звичайно)))) Будемо тестити й надалі)
To leave a comment you need Sign in