Iren_IV
Iren_IV
Expert
Reviews Iren_IV
Comments Iren_IV
Likes received
28 Like
10:56 15.08.2024
Iren_IV

Збирай дитину до школи разом з BIC

Надзвичайно практичне та дуже корисне тестування!
Подала заявку та з нетерпінням чекатимемо з донечкою результатів. Адже вже колись доводилось спільно брати участь у тестуванні та ділитись своїми враженнями - для дитини було дуже цікаво! А дітям зараз вкрай потрібні ті позитивні емоції.
Оглянувши що пропонується для тестування- одразу був зроблений висновок- що цікаво чи яскраві кольори...і т. д. - адже зараз багато малюють та пишуть для наших воїнів - захисниць та захисників- і хочеться щоб кожен малюнок та лист до них передавав всю яскравість почуттів та емоції - близькість , що ми думками та серцем з ними!
Review has 7 comments
16:01 04.07.2024
Iren_IV

Яскраві результати тестування-прання разом з Perwoll color detergent 💙💛

Яскраві кольори, як у день покупки разом із Perwoll для кольорових речей.
Чи можливо це?
Протестувавши Perwoll можу з упевненістю сказати:
- "Так! Це реально працює! "
До літа з донькою прикупили яскравих речей 🙂. І чесно кажучи не дуже обдумувала як їх пратиму.
Погода спекотна донька активно проводить час на вулиці тому прати потрібно часто. І ефект для тканин при цьому вже помітно пішов зворотній - з'явилась тусклість замість яскравості...
Але дякуючи @naprobu (вже вкотре працюю у команді експертів) я стала учасницею тестування засобу для прання Perwoll Color Detergent. І життя стало "яскравіше 🌈"
До набіру для тестування Perwoll  увійшли :
сам пральний засіб Perwoll Color Detergent, стильний  яскраво фіолетовий💜шопер та сіточка для речей з емблемою Perwoll.
Вся потрібна інформація міститься на обгортці прального засобу. Раджу перед початком використанням ознайомитися, щоб чітко уявляти яке саме дозування гелю потрібно саме вам.
Раніше я вже користувалась засобом Perwoll для відновлення кольору темних речей, а от Perwoll для кольорових речей користуюсь вперше, використовую вже третій тиждень поспіль та приємно вражена результатами.
• хочу відзначити приємний запах гелю, що з часом вивітрюється, а на речах залишається приємний аромат чистоти (проте хочу зауважити – якщо ви алергік можете стикатись з реакцією на аромат, але не обов’язково );
•з кожним використанням дійсно видно як засіб оновлює тканину, зміцнює волокна – нові речі справді не втрачають свого вигляду після прання, а улюблені таке враження, що стають все «новіші» та яскравіші (проте звісно гель не чарівник та бавовняні вироби мають «катошки» та кошлатості і це нормально)

Дуже подобається, що після використання прального засобу ємність можна здати на переробку і сама ємність на 75% виготовлена з переробленого пластику.
Особисто для мене є зручніша ємність з ручкою, а не з виямками під пальці. Також ковпачок було б зручніше якби містив поділки для зручнішого користування Консистенція гелю не дуже густа, тим у кого хороша якість води його вистачить надовго. Нажаль маю жорстку воду тому для прання згідно інструкції на етикетці використовую від 100 -150 мл на одне прання відповідно до загрузки у кг та забруднення речей. Проте засіб має гарний аромат та розгладжує волокна тканини тому додатково кондиціонер для білизни вже не додавала. Використовувала гель, як для прання у машинці так і для ручного прання. Результати хороші, проте не з усіма видами плям вдалось справитись , тому якісь складніші забруднення варто запирати додатково.

Чи буду користуватися та купувати у майбутньому?
Однозначно :  ✅ "Так! "
Щира порада спробувати.

Дякую Напробу 💙💛 за ще один цікавий досвід у якості експерта..

#naprobu #naprobuua #naprobu_відгуки  #naprobu_perwoll  #perwoll_відгуки
Review has 1 comment
18:51 21.06.2024
Iren_IV

Набір для тестування від Perwoll отримано!

Сьогодні отримала свій набір для тестування Perwoll до нього увійшли : сам пральний засіб, стильний шопер та сітка для прання.
"-Як продумано! "- (подумала я коли вміст посилки перемістила до шопера і пішла пішки на 8й поверх) а все тому, що забравши посилку з пошти світла в будинку вже не виявилось👀.
Уважно прочитала зміст етикетки (додаю фото для ознайомлення), перебравши речі, що маю прати зрозуміла - дійсно маю чудові кольорові літні набори дитини на яких буде прекрасно видно результати.
Тягнути не стала і як тільки з'явилось світло вже випрала речі на яких буду продовжувати тестування.
Раніше вже користувалась засобом Perwoll  для відновлення кольору темних речей, тому звикла користуватися мірним ковпачком 110 ml   якщо повний, але не вважаю його зручним з поділками думаю був би кращий (але повторюсь давно користуюсь і вже звикла).
Дуже подобається, що після використання прального засобу ємність можна здати на переробку і сама ємність на 75% ♻️ виготовлена з переробленого пластику. Так саме ціную ініціативу з шопером і маю їх багато у використанні - зберігаймо довкілля разом ♻️
Бажаю усім вдалого тестування, Мирного неба і усіляких гараздів.
Із задоволенням ділитимусь і далі враженнями.
Щиро дякую за довіру

#naprobu #naprobuua #naprobu_відгуки  #naprobu_perwoll 
#perwoll_відгуки
Review has 0 comments
16:43 20.06.2024
Iren_IV

Яскраві кольори, як у день покупки

Perwoll оновлює з кожним пранням?!
Посилочка уже готується до відправки:-)
Рада бачити себе у списку учасників, давно вже нічого не тестувала, тому з нетерпінням очікую початку і бажаю, щоб він був вдалим та ЯСКРАВИМ, а також щоб ніякі перебої зі світлом нам не завадили:_) Усім Миру та добра
Review has 0 comments
11:28 16.04.2024
Iren_IV

Гостро актуально більшості людей на сьогодні!

Дійсно дуже актуально багатьом, а особливо тим хто займається розумовою діяльністью та не одноразово перехворів на ковід.
Цього разу як і минулого, після хвороби, відмічаю значне зниження концентрації уваги та неможливість запам'ятати раніше гарно засвоювані обсяги інформації. Це лякає звичано, тому сподіваюсь протестувати ,а як ні то буду уважно читати відгуки тестуючих.
Мирного усім дня.
Review has 0 comments