oksana_plechij
oksana_plechij
Expert
Reviews oksana_plechij
Comments oksana_plechij
Likes received
14 Like
13:50 19.11.2024
Мар'яна Палюх

Тестування Мексикано

Так співпало, що привезли додому шашлик з дачі, до нього спекли картопельки, і розпочати зі смаку "Мексикано" - це просто доля.

По констстенції соус чимось схожий до аджики, і також має часточки перчика, це смачно.

Хоч написано, що гострий, але гострота досить помірна. Навіть доня смакувала абсолютно без проблем. Швидше смак солодко-гострий.
Замінила вся сім'я)
Review has 2 comments
oksana_plechij
Так-так погоджуюсь, смак солодко-гострий,дуже гарний, мені сподобався)
Мар'яна Палюх
oksana_plechij, дитина тепер хоче все їсти лише з цим соусом))
To leave a comment you need Sign in
12:37 01.07.2020
oksana_plechij

Яблучний тарт

100 г сливочного масла
1 яйцо
100 г сметаны (10–25%)
100 г сахара
2 ч.л. разрыхлителя
250–300 г муки
желе:

300 мл яблочного сока (свежевыжатого или покупного)
30–50 г сахара
20 г желатина
также:

500 г яблок
Приготовление
Готовим тесто.
Масло растереть с сахаром.
Добавить яйцо.
Перемешать.
Добавить сметану.
Перемешать.
Добавить разрыхлитель и муку.
Замесить тесто.
У яблок удалить сердцевину.
Тонко нарезать.
Форму (я использовала форму диаметром 29 см) немного смазать маслом.
Выложить тесто, сделать бортики.
Выложить яблоки.
Поставить в разогретую до 180 градусов духовку.
Выпекать в течение 30–35 минут.
Готовый пирог полностью остудить.
Залити желе від Dr.Oetker.
P.S Тарт вийшов дуже смачний,безбарвне желе зробило його смак дуже приємним☺️Желе дуже легко і швидко робиться. Тепер і надалі буду готувати такий тарт.
Рекомендую спробувати продукцію від Dr.Oetker☺️
Review has 2 comments
Svetik16
А фото где?
oksana_plechij
Svetik16, фото чомусь не загрузило)
To leave a comment you need Sign in